Benimde bebegim öldü :'(

Saol arkadaşım hatta bazılarına kalsa bebeklerimin cenazesini bile aldırmayacaktı. sizin de mi kaybınız var canım?

Saol arkadaşım hatta bazılarına kalsa bebeklerimin cenazesini bile aldırmayacaktı. sizin de mi kaybınız var canım?
Ahh canım ahh o kadar zor ki bu acıyı ancak yaşayan bilir ölünceye dek hep yarım kalacağız....Evet benimde kaybım var yavrumu kaybettim.Erken doğum oldu 3 gün yaşadı şu yalan dünyada beni bırakıp gitti

Başın saolsun senin de canım.Allah hepimize sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin. Yavrularımızın kardeşleri olur inşallah onları alabiliriz sağ salim kucağımıza.Meleklerimizle de inşallah bu dünyada kavuşamadık ahirette kavuşuruz Allahımın izniyle

Tarifi zor bir acı bu sayfada olanlar bizim gibi olanlar burda biz birbirimize yetiyoruz rabbim tabi ki sabrını veriyor çok şükür ki inançlıyız yavrularımız bizi orda bekliyor biliyoruz bundan sonra tabi kinyine yavrularımız olcak onların yerini tutmayacak onları cennete annesiz bırakmamak için rabbime sığınacaz inşallah yavrumu kaybedeli iki gün oldu acım çok taze ama biliyorum ki sorgusu suali yok cennette beni bekliyor kuzum rabbim bizlere bir daha evlat acısı göstermesin inşallah

İnşallah arkadaşım inşallah yananın halinden yanan anlıyor.Kuzucuklarımız bizlere kardeşlerini gönderirler inşallah belki bi nebze gönlümüz ferahlar.

Acın çok tazeymiş canım takdiri ilahi ömründen ömür kat deseler katmazmıydın katardın elbet yanlız yavrularımızı nasipleri yokmuş yüce yaradan böyle hüküm verdi.Rabbim bir daha ne sana ne de bizlere hiçbir canlıya evlat acısı yaşatmasın.

Başın saolsun canım Allah hiçbirimize evlat acısını yaşatmasın inşallah.Allahım sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin hepimize

Öyle böyle bir yangın değil ki buu yandıkça yanıyorsun unutulur mu ASLA ölünceye kadar geçmeyecek bir yangın bu ve bu ateş hiiiçççç sönmez.Belki Rabbim güzel bir lutufta bulunur yeni evlatlar nasip edersede kaybınız olan yavrumuzun yeri asla ama aslaa doldurulmaz..

ALLAH'IM SANA SABIR NASİP ETSİN.iNŞALLAH Bir sonraki hamileliğin sorunsuz geçer ve nur topu gibi bir evlat alırsın kucağına canım.

Neden olumsuz knouşuyorsunuz teselli etmek yerine?Bu acı çok büyük,buna şüphe yok.Ama hayat devam ediyorsa mecburuz iyi olmaya,yaralarımızı sarmaya. Rabbimiz sabrı verecektir inşallah. O vefat eden evlat cennette olacak inancımıza göre.Bu teselliyle hayata tutunacağız ve Allah'ın takdir ettiği bir süreçte biz de göç edeceğiz,öyleyse kendimize iyi davranalım.

Aynı acıyla yanmış bir anneyim bende arkadaşım olumsuzluktan ziyade yukarıda resim paylaşan arkadaşın dediğine istinaden yazdım ben onu yoksa neden durduk yere diyeyim ki resmi görmüşsünüzdür herhalde sizde....Rabbim yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Saglıklı ömürlü olur inşallah hayırlı doğumlar diliyorum.

iste bu.. yasadigimiz hisleri anlatan en iyi kelimeler.. ama insanlar inanmiyo evladimin yuzunu gormeden kucuk kayebettim diye acim daha az olcak yda gecici olcak saniyolar.. belkide haklilar eger dogduktan sonra yada yetiskin bi evlat kaybetsek daha agir olabilir acisi ama bu bizim acimizi hafifletmiyo ki.. niye hic anlamiyo bu insanlar evlat acisi bu ya yuzunu gorsekte gormesekte hepsinin kendine has bi acisi var belkide dedikleri gibidir gercekten ama bizim yureklerde aciyo, kaniyo iste...

Rabbim yine yüzümüze güldü yavrum 6 gün yaşadı bu kadar yaktıysa içimi 3 ağır ameliyatı vardı yavrumun biri 1 haftalıkken diğeri 6. Ayında diğeri de 4 yaşında olacaktı tabi her ameliyatta kaybetme riski çok fazlaydı hadı onlar başarılı geçseydi bile türkiyede yavrum gibi çocuklar en fazla 10 yaşına kadar yaşıcaktı. Sonrası daha çok yakmaz mıydı Rabbim bizlere sabır versin bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah

Baain sagolsun canim bende bebegimi 25 haftalik daha karnimdayken kaybettim Allah kimseye yasatmasin

Bende 3 bebegimi kaybettim.. 2si hidrops teşhisi koyuldu.. şuan bebeğim yok.. seni teselli etmeye gelenlerin 5dk sonra gülerek değişik konulardan espiriler yapmaları komik şeyler anlatmaları benim acımı hiç sormamaları çok koydu gerçekten.. Ateş kesinlikle düştüğü yeri yakıyor.. Diğerleri gerçekten ama gerçekten birşey anlamıyor..
Allah bebek isteyen herkesin kucaklarını tez vakitte doldursun..
Ne olur dualarınızda banada yer verin. 3 ay bekledikten sonra artık kısmet olursa rabbim yüzümüze güler inşallah..
inşallah Sağlıklı doğacak bir bebeğin müjdesini tez vakitte verir.

cok uzuldum cok duygulandım
allahım sana bu gunlerı unutturacak saglıklı sıhhatlı vatana mıllete maddı manevı hayırlı sana ıyı evlatlık edecek senınde ıyı anne olmana vesıle olacak evlatlar nasıp etsııın

lutfen toparlan kendını cok bırakma bu senın sınavın basarılı guclu cıkarsan allah mukafatını verecektır

Basin sag olsun rabbim sabir versin esine sana can sagligi versin unutulnuyor ama acin hafifliyor zamanlar bende yasadim 22 hafyalik kaybettim ikizlerimi ki tup bebekle yillar sonra kavusmustum okadarmis yasamalari mevla oyle dilemis kime ne diycen insallah bize sefaatci olcaklar obur dunyada rabbim sag saglim yine tattidir insallah yaninda cok kurban oldugum beterinden korusun daha zor seylerle imtahan etmesin

Allah razi olsum hepinizden arkadaslar rabbim kimseyi evlat acisi ile sinamasin cok zor her aci zor ama belki yuzunu gorseydimde daha da zor olcakti herseyde vardir bi hayr rabbim neylerse guzel eyler.. allah sonumuzu hyr etsin desteginiz icin tesekkur ederim Allah herseyi gonlunuze gore versin hepimizin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…