Benimde bebegim öldü :'(

İnşallah canım. Miyomlarıma bakılacak 1 ay sonra büyüme varsa aldırmayı düşünüyoruz. Testlerde herhangi bir anomali çıkarsa ona göre tedavi süreci başlatacak doktorum. Yeni gebeliğimde dikişte atılacak. Neyse ki hamile kalabiliyorum. Yumurtalarım sağlıklı çok şükür. Ama işte gebelik süreci korkutuyor beni. Ya aynı durum başıma gelirse korkusu var. Umarım çabuk atlatırım.

Ben de riskli gebelik sayılırım çünkü uzun yıllardan sonra gelen bir gebelik bir sene öncede triozmi 21 nedeniylede sonlandırmak zorunda kaldım o Zaman bir perinatoloğa gitmiştim
Şimdide İstanbul'a bir kere gittim bu ikinci olucak ayrı bir doktora gitmem
Can'ım bu hamilelik banada süpriz oldu
Şeninde inşallah bir süpriz yapar bebeğin yeniden kalırsın

Çok sağol canım. Dikiş atılacak zaten. Rahmim de kısalık gördü yeni göründüğüm doktor. Gebe kaldığında daha da kısalacaktır dedi.

Merhaba kesinlikle rahim ağzı yetmezliğidir tabiki iyice araştırın ama diğer gebeliğiniZde rahime dikiş attırın be olursa olsun 'ray değil takip edeceğiz' diye n doktorlara inanmayın düzgün atılırsa dikişin hiç bir zararı yok..2tane yavrumu kaybettim bu ray yüzünden..

Merhaba kesinlikle rahim ağzı yetmezliğidir tabiki iyice araştırın ama diğer gebeliğiniZde rahime dikiş attırın be olursa olsun 'ray değil takip edeceğiz' diye n doktorlara inanmayın düzgün atılırsa dikişin hiç bir zararı yok..2tane yavrumu kaybettim bu ray yüzünden..

Çok s

İnşallah canım. Miyomlarıma bakılacak 1 ay sonra büyüme varsa aldırmayı düşünüyoruz. Testlerde herhangi bir anomali çıkarsa ona göre tedavi süreci başlatacak doktorum. Yeni gebeliğimde dikişte atılacak. Neyse ki hamile kalabiliyorum. Yumurtalarım sağlıklı çok şükür. Ama işte gebelik süreci korkutuyor beni. Ya aynı durum başıma gelirse korkusu var. Umarım çabuk atlatırım.
En azından sorun anlaşılmış önlemi alınır artık
Benim bildiğim var milyonlarla hamile kalıp sorunsuz doğum yapan
Hiç korkma Can'ım tedbiri alındıktan sonra sağlıkla doğum yaparsın inşallah

Merhaba başın sağ olsun benimde 376 haftalık bebeğim karnımda öldü kontrole gitmiştim kalninin durdugunu öğrendim cok zor tabi ama allaha cok dua ediyorum ben sende et

Merhaba arkadaslar 2015te bu konuyu ben açmıştım.. 2015 mart ayında ilk gözagrimi kaybettim.. Sonsuz hamd olsun ki 1 yil sonra mart 2016da bi bebegim daha oldu.. simdi yaklaşık 10 aylik :) binlerce şükür Rabbime.. Allah isteyen herkeze versin kucaginizi boş birakmasin.. acisi diniyor ama ilk bebegimi asla unutmadim hala mezarini ziyarete giderim.. insallah cennette kavusuruz meleklerimize.. desteklerini icin tekrar tesekkur ederim.. tevekkülü asla elden birakmayin

X