Baain sagolsun canim bende bebegimi 25 haftalik daha karnimdayken kaybettim Allah kimseye yasatmasin
Subkoryonik hematom.kesenin arkasinda kan pihtisiymis yani.dr. bebek icin tehlikeli degil dedilwr ama kalbi dyrdu yavrumun.kan pihtisindan suphelendiler oksijen gidisini engellemis olabilir dediler canim.iste boyleeeeBasnz saglsun neden kaybettiniz ?
Hayirlisiyla rabbim kucagini doldursun insallahBiz artık tüp bebek düşünüyoruz 3 kayıptan sonra belki böylesi hayırlı olur.
Subkoryonik hematom.kesenin arkasinda kan pihtisiymis yani.dr. bebek icin tehlikeli degil dedilwr ama kalbi dyrdu yavrumun.kan pihtisindan suphelendiler oksijen gidisini engellemis olabilir dediler canim.iste boyleeee
Methans seni oladar Iyi anliorumki 6ayima 10gün kalmisim 21gün Lance bebegimi dünyaya getirdim ilk defa orda örendim Bir kizimmm oldunu yasiyordu Ama kizimmm Kolarimin arasindan ucup gitdi evladimi kücük yavrrumu topraga verdim daha 40cikmamis icimi sana anatamam Ama seni okaar iyi aniorum22.haftamda 21 mart sabahi 04:55te uzun uzun acili saatler sonrasi suni sanci veda ettim kuzuma.. inannilmaz fiziksel aci cektim ölümden döndüm ama cektiklerim yüregimin acisi yaninda bi hic. Askim melegim pamugum yavrum bi tanem melek oldu acimi anlatamiyorum kimselere dogumda olumden dondugum icin sukret diolar ediyorumda ama bu acimi bastirmiyor.. ben aglamaktan uyuyamaz yemek yiyemez oldum..
hasretine yandigim melegim annecim yaktin beni yanlizligima terk ettin beni simdi sensiz kalacagim evime yeniden nasi donucem? oysa ne hayeller kurmustum senin icin cabuk geldin cabuk gittin be kuzum terk ettin annecini mumkun olsa seni geri icime koyardim karnimda olman bile yeterdi bana inan hasretinle yaniyorum simdi yarim biraktin beni kalbimi de söktüp götürdün askim benim seni hep sevicem kuzum allah izin verirse sana doya doya cennette sarilicam koklayacagim artk o zmana kadar allaha emanet ol bi tanem seni cok seviyorum
Rabbim sabır versin ins.benimde ilk bebeğimin karnimda kalbi durmustu.22.haftamda 21 mart sabahi 04:55te uzun uzun acili saatler sonrasi suni sanci veda ettim kuzuma.. inannilmaz fiziksel aci cektim ölümden döndüm ama cektiklerim yüregimin acisi yaninda bi hic. Askim melegim pamugum yavrum bi tanem melek oldu acimi anlatamiyorum kimselere dogumda olumden dondugum icin sukret diolar ediyorumda ama bu acimi bastirmiyor.. ben aglamaktan uyuyamaz yemek yiyemez oldum..
hasretine yandigim melegim annecim yaktin beni yanlizligima terk ettin beni simdi sensiz kalacagim evime yeniden nasi donucem? oysa ne hayeller kurmustum senin icin cabuk geldin cabuk gittin be kuzum terk ettin annecini mumkun olsa seni geri icime koyardim karnimda olman bile yeterdi bana inan hasretinle yaniyorum simdi yarim biraktin beni kalbimi de söktüp götürdün askim benim seni hep sevicem kuzum allah izin verirse sana doya doya cennette sarilicam koklayacagim artk o zmana kadar allaha emanet ol bi tanem seni cok seviyorum
Merhaba kesinlikle rahim ağzı yetmezliğidir tabiki iyice araştırın ama diğer gebeliğiniZde rahime dikiş attırın be olursa olsun 'ray değil takip edeceğiz' diye n doktorlara inanmayın düzgün atılırsa dikişin hiç bir zararı yok..2tane yavrumu kaybettim bu ray yüzünden..Bende 17 haftalık bebeğimi 1 hafta önce suyun aniden gelmesiyle kaybettim. O gün bugündür zehir zıkkım oldu hayat.seni okadar iyi anlıyorum ki.ben anneliğe tam hazır olduğum süreçte kaybettim kızımı. Yüzünü gördüm üstelik. Bir de 2 gün önce rüyama girip benle vedalaştı yavrum. Çok zor bi süreç Allah sabır versin hepimize. Bende şimdi harıl harıl araştırıyorum. O doktor bu doktor dolaşıyorum.her biri farklı sebep öne sürüyor. Kimi miyomlarımdan kaynaklı olduğnu söylüyor kimi rahim ağzı yetmezliği vardır diyor.sebep ne bilmiyorum. Bebişimi kaybettiğim hafta iş yerimde çok stres altındaydım ifadem vs alındı.ondan da olabilir. Ya da kayıptan 2 gün önce yaptığım temizlik aldı yavrumu benden. Herşey olabilir. Bildiğim tek şey sebebin iyi araştırılması gerektiği ancak çok da kafaya takmamak gerek.böyle diyorum ama olay daha yeni olduğu için hala tam kendime gelemedim.stres yapıyorum. Yaşım 31 ya tekrar aynı sorunu yaşarsam korkusu sardı. 2.gebeliğimdi çünkü.ilkinide kimyasal gebelikte kaybetmiştim. Allah sabır versin hepimize kuzum.inşallah hamiş kalmışsındır şu ana kadar.kalmadıysanda bekle sabret.bende aynını yapcam.elimden gelen bu
Can'ım başın sağolsunBende 17 haftalık bebeğimi 1 hafta önce suyun aniden gelmesiyle kaybettim. O gün bugündür zehir zıkkım oldu hayat.seni okadar iyi anlıyorum ki.ben anneliğe tam hazır olduğum süreçte kaybettim kızımı. Yüzünü gördüm üstelik. Bir de 2 gün önce rüyama girip benle vedalaştı yavrum. Çok zor bi süreç Allah sabır versin hepimize. Bende şimdi harıl harıl araştırıyorum. O doktor bu doktor dolaşıyorum.her biri farklı sebep öne sürüyor. Kimi miyomlarımdan kaynaklı olduğnu söylüyor kimi rahim ağzı yetmezliği vardır diyor.sebep ne bilmiyorum. Bebişimi kaybettiğim hafta iş yerimde çok stres altındaydım ifadem vs alındı.ondan da olabilir. Ya da kayıptan 2 gün önce yaptığım temizlik aldı yavrumu benden. Herşey olabilir. Bildiğim tek şey sebebin iyi araştırılması gerektiği ancak çok da kafaya takmamak gerek.böyle diyorum ama olay daha yeni olduğu için hala tam kendime gelemedim.stres yapıyorum. Yaşım 31 ya tekrar aynı sorunu yaşarsam korkusu sardı. 2.gebeliğimdi çünkü.ilkinide kimyasal gebelikte kaybetmiştim. Allah sabır versin hepimize kuzum.inşallah hamiş kalmışsındır şu ana kadar.kalmadıysanda bekle sabret.bende aynını yapcam.elimden gelen bu
Can'ım başın sağolsun
Ben de bir sene önce buna benzer yaşadım ben kürtaj oldum
Şimdi ise Rabbim nasip etti yeniden hamileyim
18 haftalık hamileyim
17+3 günlükken bende bir sıvı geldiğini hissettim
İki gün öncesinde de sağ kasıkta ağrı ve koyu renkte leke oldu ve doktora gittiğimde rağim ağzında bombeleşme var dedi amniyo sıvısında azalma yok dedi zaten az gelmez bu haftalarda gelirse hepsi birden gelir dediler ama ben çok tedirgin oldum istirahat verdi bir kaç gün sonra tekrar kontrolüm var
Can'ım senin öncesinde hiç ağrı lekelenme olmadı mı çok geçmiş olsun ne desek boş
Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar nasip etsin sağlıkla isteyen herkese
Can'ım doktor hatası bu2- 3 gün kramp benzeri bi ağrı vardı. Karnım çok gergindi. Hani böyle patlayacakmış hissi vardı.Bu şikayetlerle doktora gittiğimde bana pruluton depot iğnesi vurdu. Ağrı haftaya devam ederse erken doğum belirtisi olabilir dedi. Kasılma da gördü.ama yinede anlamadı doktor.Ben işe gidemeyecek kadar kötüydüm ogün. Doktora 1 günlük rapor yaz dedim kendisinin vermesi gerekirken düşün yani. İstrahat edip dinlenmeniz lazım bile demedi. Hamilelikte ağrı normal dedi. Ertesi sabah suyum geldi zaten. Hepsi gitti. Öyle az bi sıvı değil. Tamamı aktı gitti.ne leke ne kanama hiçbişey olmadı sadece amniyotik sıvı geldi bende
Canım zaten bundan 20 gün kadar önce özel adana hastanesinde doç.ahmet barış güzel e göründüm çok detaylı tetkik etti. Bende biliyorum doktor ihmali var.rahim ağzımı ölçtü. Kısalık var biraz dedi.genetik test vs bisürü tetkik yapıldı sonucu 1 ay sonra alıcam. Lütfen doktorunu iyi seç. Doktora bi sorun olduğunda ulaşabilmen çok önemli. Bulunduğun yerde doçent yada prof varsa bunlara görün iyi araştır.benim ilçede yok malesef. Bi sonraki gebelikte mardin de bi doktora sürekli takibi yaptırcam. Arada kontrolümü de adana da yaptırmayı planladımCan'ım doktor hatası bu
Ben de şüphelenenle ben dedim rahim ağzında bir sorun var mı diyince bakıp öyle gördü
Bana da önce bu haftalarda ağrı normal dedi
Ama leke olunca gel bakalım dedi
Sağ kasıkta ağrı olmadan iki gün öncesinde de sol tarafımda iki gün boyunca aynı yerde ağrı olmuştu doktor önemsememişti
İyi doktor çok önemli ben de doktoruma tam anlamıyla güvenemesemde gidiyorum
İyi doktor bulmak çok zor bir de mümkünse
Sen Hamile kaldığın Zaman'da Mardin'de yoksa en yakın şehirde iyi bir doktor bul bence
Benimde doktora uzaklığımız bir saat
Ne desen haklısın Can'ımŞu doktorlara o kadar sinir oluyorum ki. Düşük yaptığımda benle ilgilenen doktor neden kasılma olduğu halde size yatış vermedi doktorunuz dediğinde başımdan kaynar su döküldü sandım. Bana sürekli kontrolü yapan doktor herkesin methettiği biriydi. Güvendim kendisine. iş yükü, doktorun rahatlatma çabaları gebeliğimde ki sorunu hafife almama neden oldu. Bir de ilk deneyim olunca insan farkına varmıyor. Doktorun bilinçlendirmesi gerekti. Zaten riskli gebe kategorisindeydim. İlk 3 ay progesteron ve 9 ay boyunca her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne yazmıştı. Ancak bir kez bile alttan muayene etmedi. Riskli gebeysem her ihtimali düşünüp rahim ağzını da ölçmesi gerekmezmiydi.şuan hatırladıkça öfkeleniyorum.öncesinde bakmasa bile ağrım olduğu gün bakabilirdi. Ama yapmadı. Bende bilmediğim için hiç sormadım.kayıp yaşadıktan sonra bana size dikiş atılmalı yeni gebelikte dedi. Doktorunuzu iyi seçin
Ben de riskli gebelik sayılırım çünkü uzun yıllardan sonra gelen bir gebelik bir sene öncede triozmi 21 nedeniylede sonlandırmak zorunda kaldım o Zaman bir perinatoloğa gitmiştimAraştırarak seç zaten. Sen riskli gebemisin bilmiyorum ama riskliysen mutlaka bir perinatolog uzmanına görün. Sor soruştur ona göre git. Bizim yaşadığımız sorunu yaşama. İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsın bu süreci.