Allah razi olsun cnm benim.. Allah bu iyiligini guzel gönlune versin.. insallah allahin izniyle yeniden saglikli hayirli bebeklerimiz olur.. bi de aynen dedigin gibi insanlarin gercek yuzleri cikti ortaya.. herseyde bi hayir var gercekten.. rabbimden dilerim kimseye bi daha firsat vermesin kotu dusunceleri.. dualarin icin cok tesekkur edrrim.. bende dua ediyorum bakalim kismet artk.. senin icinde dua ederim cnm cok iyisin bak artk cennette bizi bekleycek meleklerimiz var.. cok sukur rabbime bu guzellige ulasamayan da belkide hic ulasamayaclarda var tipki o icten ice mutlu olanlar gibi
allah hepimizden razı olsun canım bende bugün oğlumu patolojiden alıp mezara gömdük bugün içim daha bi acıdı ama yapacak bişeyimiz yok allahıma dua ettim bebeğimi sana yolladım allahım sende benim içimin acısını yangınını hafiflet dedim allahım güç kuvvet sabır ihsan etsin inşallah bende bi konu açıcam hamile olan arkadaşlar benim gibi şikayeti olanlar dikkatli olsunlar ihmal etmesinler kendilerini benim başıma gelen bi başkasının başına gelmesin inşallah başkası için derman olalım bundan sonra