Benimde bebegim öldü :'(

Allah razi olsun cnm benim.. Allah bu iyiligini guzel gönlune versin.. insallah allahin izniyle yeniden saglikli hayirli bebeklerimiz olur.. bi de aynen dedigin gibi insanlarin gercek yuzleri cikti ortaya.. herseyde bi hayir var gercekten.. rabbimden dilerim kimseye bi daha firsat vermesin kotu dusunceleri.. dualarin icin cok tesekkur edrrim.. bende dua ediyorum bakalim kismet artk.. senin icinde dua ederim cnm cok iyisin bak artk cennette bizi bekleycek meleklerimiz var.. cok sukur rabbime bu guzellige ulasamayan da belkide hic ulasamayaclarda var tipki o icten ice mutlu olanlar gibi

allah hepimizden razı olsun canım bende bugün oğlumu patolojiden alıp mezara gömdük bugün içim daha bi acıdı ama yapacak bişeyimiz yok allahıma dua ettim bebeğimi sana yolladım allahım sende benim içimin acısını yangınını hafiflet dedim allahım güç kuvvet sabır ihsan etsin inşallah bende bi konu açıcam hamile olan arkadaşlar benim gibi şikayeti olanlar dikkatli olsunlar ihmal etmesinler kendilerini benim başıma gelen bi başkasının başına gelmesin inşallah başkası için derman olalım bundan sonra

Mrb acılı anneler bende iki gün önce doğum yaptım bebeğim çok hasta anne karnındayken kalbinin gelişmediğini öğrendik malesef doktorlar yanılmadı yavrum yoğun bakımda şuan anjio oldu riski çok fazla ameliyatları var onu o şekilde görmek içimi yakıyor ve göremiyorum dokunamıyorum çok üzülüyorum bana 27 haftalıkken aldırmamı önermişlerdi aldırmadım ben elimden geleni yaptım diyorum ama onu bu halde görmek bu kadar operasyon beni çok üzüyo :KK43:

Mrb acılı anneler bende iki gün önce doğum yaptım bebeğim çok hasta anne karnındayken kalbinin gelişmediğini öğrendik malesef doktorlar yanılmadı yavrum yoğun bakımda şuan anjio oldu riski çok fazla ameliyatları var onu o şekilde görmek içimi yakıyor ve göremiyorum dokunamıyorum çok üzülüyorum bana 27 haftalıkken aldırmamı önermişlerdi aldırmadım ben elimden geleni yaptım diyorum ama onu bu halde görmek bu kadar operasyon beni çok üzüyo :KK43:
Allah yardimcin olsun gercekten uzuldum canim rabbim bebeginin acil sifasini versin en kisa zamanda kucagina alip doya doya opup koklamani nasip eder insallah gelismeleri mutlaka yaz merak ederim allah yardimcin olsun...

rabbim o güzel yavruya sağlık sıhhat versin inşallah canım bol bol dua edicem bebeğin içinde inşallah tez zamanda iyi haberler almanı diliyorum

Allah razı olsun yavrum yogun bakımda göstermiyorlar doğru düzgün kuzum halsiz gözünü bile zor açıyor ne zormuş evlat ile imtihan :KK43:

Allah razı olsun yavrum yogun bakımda göstermiyorlar doğru düzgün kuzum halsiz gözünü bile zor açıyor ne zormuş evlat ile imtihan :KK43:

allahımm yardımcın olsun canım bana görede en büyük imtihan evlatmış allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın umarım sende tez zamanda güzel haberler alırsın

Merhaba arkadaşlar ilk önce hepinizin başı sağolsun... Sizi çok aöa çok iyi anlarım çünkü bende bundan 5 sene önce oğlumu kaybettim. 20 haftalıkken detaylı ultrason ile Spina Bifida teşhisi konuldu, gitmediğimiz profesör kalmadı ama maalesef hepsi aynı yorumu yaptı yaşama şansı yok. 22 haftaya geldiğimizde hastalık çok ilerlemiş ve organlarını çürütmeye başlamıştı 22 haftalıkken maalesef suni sancı ile ölü doğum yaptım, acısı hala yüreğimde bir sızı. Psikolojim çok bozulmuştu çünkü hiç bir etken yoktu tek söyledikleri folik asit eksiliği idi... Asla bir daha çocuk istemiyordum aynı şeyleri yaşarım diye kendimi çalışmaya verdim.Çevremdeki herkes benim yaşadığım için çok şanslı olduğumu yaşımın genç olduğunu tekrar anne olabilme ihtimalim olduğu için sevinmem gerektiğini söyledi.Bende artık dayanamıyordum ama 4 ay geçtikten sonra aniden içimi bir anne olma isteği sardı Rabbime şükürler olsun ki 2 ci denemede kızıma hamile kaldım, tabiki sürekli haplarla vitamin yüklemesi yapıldı hep tetkiklere girdim ve kızımı sağlıkla kucağıma aldım... Şuanda 3 yaş 10 aylık iyi ki diyorum prensesim olmuş Rabbime şükürler olsun mükemmel bir çocuk... 1 hafta önce şans eseri tekrar hamile olduğumu öğrendim umarım Rabbim meleğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. :emir_bebek:

Siz inancınızdan vazgeçmeyin ve asla isyan etmeyin hayatta sınanıcak çok şeyimiz var maalesef. Meleklerimiz bizi cennette bekliyor

Merhaba arkadaşlar ilk önce hepinizin başı sağolsun... Sizi çok aöa çok iyi anlarım çünkü bende bundan 5 sene önce oğlumu kaybettim. 20 haftalıkken detaylı ultrason ile Spina Bifida teşhisi konuldu, gitmediğimiz profesör kalmadı ama maalesef hepsi aynı yorumu yaptı yaşama şansı yok. 22 haftaya geldiğimizde hastalık çok ilerlemiş ve organlarını çürütmeye başlamıştı 22 haftalıkken maalesef suni sancı ile ölü doğum yaptım, acısı hala yüreğimde bir sızı. Psikolojim çok bozulmuştu çünkü hiç bir etken yoktu tek söyledikleri folik asit eksiliği idi... Asla bir daha çocuk istemiyordum aynı şeyleri yaşarım diye kendimi çalışmaya verdim.Çevremdeki herkes benim yaşadığım için çok şanslı olduğumu yaşımın genç olduğunu tekrar anne olabilme ihtimalim olduğu için sevinmem gerektiğini söyledi.Bende artık dayanamıyordum ama 4 ay geçtikten sonra aniden içimi bir anne olma isteği sardı Rabbime şükürler olsun ki 2 ci denemede kızıma hamile kaldım, tabiki sürekli haplarla vitamin yüklemesi yapıldı hep tetkiklere girdim ve kızımı sağlıkla kucağıma aldım... Şuanda 3 yaş 10 aylık iyi ki diyorum prensesim olmuş Rabbime şükürler olsun mükemmel bir çocuk... 1 hafta önce şans eseri tekrar hamile olduğumu öğrendim umarım Rabbim meleğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. :emir_bebek:

Siz inancınızdan vazgeçmeyin ve asla isyan etmeyin hayatta sınanıcak çok şeyimiz var maalesef. Meleklerimiz bizi cennette bekliyor
Allahim senin yasadigin guzelligi bizede nasip etsin insallah.. bebeklerinle saglikli uzun omurler dilerim cnm

Allahim senin yasadigin guzelligi bizede nasip etsin insallah.. bebeklerinle saglikli uzun omurler dilerim cnm

Çok teşekkür ederim canım, sabret ve stresten uzak dur elbet böyle bir güzelliğe sende sahip olacaksın. Hamiş halimle dua ediyorum sizlere

Aff Allahım Affff ... Okumak istemiyorum ama dayanamayıroum sonra tutamıyorum kendimi başlıyorum ağlamaya ... Canım öncelikle Bşın sağolsun bende temmuz ayında kaybettim bebeğimi kafatası gelişmedi :KK61::KK61: Çok zor çok .. Kimseye acımı açamadımda hep içimde yaşadım . Hala daha ağlıyorum ne planlarım vardı onunla ilgili .... Şimdi tekrar istiyorum binbir korkuyla Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı evlat nasip etsin hepimize .. Olsun Cennette bizi bekliyorlar orda kavuşacağız onlara inşallah :KK61::KK61:

22.haftamda 21 mart sabahi 04:55te uzun uzun acili saatler sonrasi suni sanci veda ettim kuzuma.. inannilmaz fiziksel aci cektim ölümden döndüm ama cektiklerim yüregimin acisi yaninda bi hic. Askim melegim pamugum yavrum bi tanem melek oldu acimi anlatamiyorum kimselere dogumda olumden dondugum icin sukret diolar ediyorumda ama bu acimi bastirmiyor.. ben aglamaktan uyuyamaz yemek yiyemez oldum..

hasretine yandigim melegim annecim yaktin beni yanlizligima terk ettin beni simdi sensiz kalacagim evime yeniden nasi donucem? oysa ne hayeller kurmustum senin icin cabuk geldin cabuk gittin be kuzum terk ettin annecini mumkun olsa seni geri icime koyardim karnimda olman bile yeterdi bana inan hasretinle yaniyorum simdi yarim biraktin beni kalbimi de söktüp götürdün askim benim seni hep sevicem kuzum allah izin verirse sana doya doya cennette sarilicam koklayacagim artk o zmana kadar allaha emanet ol bi tanem seni cok seviyorum
başınız sağolsun:cry:

Aff Allahım Affff ... Okumak istemiyorum ama dayanamayıroum sonra tutamıyorum kendimi başlıyorum ağlamaya ... Canım öncelikle Bşın sağolsun bende temmuz ayında kaybettim bebeğimi kafatası gelişmedi :KK61::KK61: Çok zor çok .. Kimseye acımı açamadımda hep içimde yaşadım . Hala daha ağlıyorum ne planlarım vardı onunla ilgili .... Şimdi tekrar istiyorum binbir korkuyla Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı evlat nasip etsin hepimize .. Olsun Cennette bizi bekliyorlar orda kavuşacağız onlara inşallah :KK61::KK61:
Bende icimde yasiyorum disa vursam insanlar abarttigimi dusunuyolar neymis yuzunu bile gormemisim nolcakmis dusuncesindeler.. yeniden olurmus merak etmeyemisim..insani sinir ediyolar bu acimin icinde bide bununla ugrasmamak icin sessizce agliyorum resmen..

Bas sagligi dileyen herkeze cok tesekkur ederim allah razi olsun hepinizden beni anlayip destek verdiginiz icin cok sagolsun..

Bende 12 ocakta ikiz yawrularımı kaybettim doğum yaptım.Bizi bunu yaşamayanlar anlayamaz.Herkes yine olur yaşınız genç üzülme diyor. Ama acısı dinmiyor hiç bir zaman da dinmeyecek. İnşallah Allah hepimize nasip eder de meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza almak nasip olur . Hepimizin başı saolsun.

Bende 12 ocakta ikiz yawrularımı kaybettim doğum yaptım.Bizi bunu yaşamayanlar anlayamaz.Herkes yine olur yaşınız genç üzülme diyor. Ama acısı dinmiyor hiç bir zaman da dinmeyecek. İnşallah Allah hepimize nasip eder de meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza almak nasip olur . Hepimizin başı saolsun.
Başın sağolsun arkadaşım Rabbim sabrını versin.Yaşınız genç yeniden olur diyenlere deli oluyorum resmen o kadar rahat o kadar gevşekce bir konuşma şekli yok,canım acını anlıyorum ve sana bol boll sabır diliyorum.Rabbim izin verirse inşallah olur yada olmaz lakin kayı ettiğimiz bebeğimizin yerini hiç bir şey dolduramaz ki!!!

X