- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.239
- 773
- Konu Sahibi muallimekiz
Sen öğretmen misin gerçekten?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce aradım. Sizin yüzünüzden çıkarmadık dedilerRestorana gidin sadece sözlü uyarmanizi istemiştim deyin yazık değil mi insanların ekmeğiyle oynuyorsunuz.
Ne diyelim madalya mı takalım? Hayvanları aldıysanız bakımınlarından ben değil siz sorumlusunuz zaten.Kedilerim var, kendimden kısıp onlara en iyi mamayi, tedaviyi sağlıyorum.
kovulan garson size yeterli cevabı vermiş bence. Hala adama inanmak yerine iş verene inanıyorsunuz. Bu şekilde temizlemek istiyorsanız vicdanınızı temizleyelim tabiAz önce aradım. Sizin yüzünüzden çıkarmadık dediler
Şeytan diyor ki restoranın adını verBence bu başlıklar falan düşük bütçeli dizi senaryosu gibi çok inandırıcı gelmiyor, hep de aynı kişiye mi denk gelir her şey![]()
Bence gerçek bile değil olay hiç yormayın kendinizi gerek yok yazıpkovulan garson size yeterli cevabı vermiş bence. Hala adama inanmak yerine iş verene inanıyorsunuz. Bu şekilde temizlemek istiyorsanız vicdanınızı temizleyelim tabi
Sizin seçiminiz ama olay gerçek. Keşke olmasaydıBence gerçek bile değil olay hiç yormayın kendinizi gerek yok yazıpkullanıcının her yazdığı değişik tuhaf
![]()
Benimle tanışmamışsın demek kiNolmus hayvanlar yemek yiyorsa! Sinir oluyorum senin gibi insanlara. Her gittiğimiz yerde kedi köpeklere biseyler ayırıp veririm biri çıkıp bisey desin hadi bakıyım.
Git restorana yalvar yakar adamı geri işe aldır. Adamı işinden etmiş bide gelmiş burda iç rahatlatacak.
Bu beddualari çalışanına değer vermeyen işletme sahibine mi yapsanız. Aklımın ucundan geçmedi kovacaklari.Arkadaşlar nezaketen üstü kapalı yazmışlar temennilerini. Ben açık açık yazayım.
Umarım komşularınız sizi tahliye eder en kısa sürede. Şimdi verdiğiniz kiranın iki katına yeni bir ev bulursunuz. Nakliye, depozito, emlakçı komisyonunun da en az 100 bin lira tutmasını dilerim. Ayrıca umarım eve girdikten sonra en kısa sürede işten çıkartılırsınız. Değil restorana gitmek, marketin kapısından içeri girerken kırk kere düşünmek zorunda kalırsınız.
Versene Allah aşkına KK olarak arayalım da seni almasınlar restoranaŞeytan diyor ki restoranın adını ver
Verin de yanlışlıkla gitmeyelim. Hayvanlara bir lokma yemek veren çalışanını kovan restoranla işimiz olmasın.Şeytan diyor ki restoranın adını ver
Her gün ordayım, ailemi misafirimi oraya götürüyorum. Adisyona dahil etmedikleri ekstra yemekler bile veriyorlarVersene Allah aşkına KK olarak arayalım da seni almasınlar restorana
Bu beddualari çalışanına değer vermeyen işletme sahibine mi yapsanız. Aklımın ucundan geçmedi kovacaklari.
O zaman yine ismini verin de biz gitmeyelim, sosyal medyaya da yayalım.Her gün ordayım, ailemi misafirimi oraya götürüyorum. Adisyona dahil etmedikleri ekstra yemekler bile veriyorlar