Benim yuvam (yorumlarınızı bekliyorum )

Allah esinizle huzurla oturmayi nasip etsin bana da sevdicegim ile hayirli bi evlilik nasip etsin insallah (Amin) odanin isik alma durumu cok iyi cok ferah duruyo

teşekkürler, pek aydınlık değil fakat fotoğraf aydınlık çıkmış :) darısı başınıza :)

cok zevklisiniz,rabbim agiz tadıyla oturmayi nasip etsin..

güle güle oturuun :)

resminde gördüm amade düğün salonu, mezuniyetimin olduğu mekandı. düğünümde orda olur inş :)

Eviniz çok zevkli maşallah Allah mutlulukla oturmayı nasib etsin. Bu arada halılarımız aynıymış.

çok güzel döşemişsiniz..özellikle incili sandığınıza bayıldım..güle güle oturun..

güle güle oturuun :)

resminde gördüm amade düğün salonu, mezuniyetimin olduğu mekandı. düğünümde orda olur inş :)
evet doğru amade fakat biz düğün salonu olarak kullanılan yerinde yapmadık , ankarada yaklaşık 8 tane amade var, biz kokteylli nikah salonu olarak kullanılan Amade 'de yaptık :) düğün salonu gibi büyük değil, dans pisti yok vs :) İnşallah sizinki de istediğiniz yerde olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…