Benim yuvam (yorumlarınızı bekliyorum )

eviniz hayırlı olsun konu sahibesi sakıncası yoksa sorabilir miyim yukarı ayrancı da mı oturuyorsunuz?=)

Dekoratif objeleri özenle seçmişsiniz. Hepsi çok güzel. Mobilyalarınız da sade, beğendim, mutlulukla oturun inş üstadım (!) :KK66:

Dekoratif objeleri özenle seçmişsiniz. Hepsi çok güzel. Mobilyalarınız da sade, beğendim, mutlulukla oturun inş üstadım (!) :KK66:
teşekkür ederim, daha güzellerinin sizin olması dileği ile :) darısı başınıza :)

Evini çok beğendim Allah huzurla sağlıkla mutlulukla oturmanızı nasip etsin.. Halılarımız aynıymış angora serisinden..

evin çok güzel olmuş canım. güle güle otur. :KK76:

Şifonyerin,konsolun ve dolabın çok hoş duruyor. sorması ayıp nerden ve ne kadara aldın söylersen çoook mutlu olurummmm :KK76:

evin çok güzel olmuş canım. güle güle otur. :KK76:

Şifonyerin,konsolun ve dolabın çok hoş duruyor. sorması ayıp nerden ve ne kadara aldın söylersen çoook mutlu olurummmm :KK76:
teşekkürler :-) , Yatak odası takımı Bellona Venturo, Yemek odası takımı Kilim Mobilya fakat model ismini hatırlayamıyorum.Her birinin internet sitelerinde fiyatları mevcut, tam fiyat hatırlamadığım için bilgi veremiyorum.

Allah esinizle huzurla oturmayi nasip etsin bana da sevdicegim ile hayirli bi evlilik nasip etsin insallah (Amin) odanin isik alma durumu cok iyi cok ferah duruyo :KK68:

X