- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çooooook teşekkürleryatak odanıza bayıldım.aksesuarlarınızda evinize huzur katmış.herşeyiniz çok güzel.güzel günlerde aşşkla oturun.
çok teşekkürler :) :)çok güzel cok beğendim
Teşekkür ederim :) kilim mobilyamasa, konsol ve üniteni beğendim, markası nedir acaba
Üzeri düz beyaz mobilyalarım tozu biraz gösteriyor venge renk mobilyalar kadar olmasa da, fakat tozu en az gosteren bu ara renkler. Salonum da yatak odamda bu açıdan çok elverişli :) koyu kahvedense açık kahveler daha iyi.Canım yatak odan, almayı düşündüğüm model ama merak ettim çok toz tutuyomu ve belli ediyomu
Canım yatak odan, almayı düşündüğüm model ama merak ettim çok toz tutuyomu ve belli ediyomu
teşekkürler :) evet toz tutmuyor çok hoş bir takım :) *ben takımın başlığı Odama çok geniş geleceği için alamadım fotoğraflarda da görmüşsünüzdür yatak odam dikdörtgen oldugundan yerleşimi biraz problem olduevin çok zevkli,ALLAH ım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. benimde yatak odam aynı model,sadece başlığım farklı.hiç toz tutmuyor,göstermiyor.iki haftada bir toz alsam yetiyor
Hiç bilmiyorum :) annemler gezerken Ankara Eryaman dan almışlarHuzurla oturun inşallah. Yatak örtünüzün markası ne acaba çok güzel duruyor
Teşekkürler :) amin, inşallah :)herşey çok güzel canım sandığına ve salondaki beyaz aksesuarlara bayıldım güle güle oturmayı nasip etsin allah
teşekkürler :)Çok hoş iç ferahlatıcı bir ev olmuş Güle güle iyi günlerde oturun.