Benim yuvam (yorumlarınızı bekliyorum )

yatak odanıza bayıldım.aksesuarlarınızda evinize huzur katmış.herşeyiniz çok güzel.güzel günlerde aşşkla oturun.

Canım yatak odan, almayı düşündüğüm model ama merak ettim çok toz tutuyomu ve belli ediyomu
Üzeri düz beyaz mobilyalarım tozu biraz gösteriyor venge renk mobilyalar kadar olmasa da, fakat tozu en az gosteren bu ara renkler. Salonum da yatak odamda bu açıdan çok elverişli :) koyu kahvedense açık kahveler daha iyi.

Canım yatak odan, almayı düşündüğüm model ama merak ettim çok toz tutuyomu ve belli ediyomu

evin çok zevkli,ALLAH ım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. benimde yatak odam aynı model,sadece başlığım farklı.hiç toz tutmuyor,göstermiyor.iki haftada bir toz alsam yetiyor

Huzurla oturun inşallah. Yatak örtünüzün markası ne acaba çok güzel duruyor

Tesek
evin çok zevkli,ALLAH ım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. benimde yatak odam aynı model,sadece başlığım farklı.hiç toz tutmuyor,göstermiyor.iki haftada bir toz alsam yetiyor
teşekkürler :) evet toz tutmuyor çok hoş bir takım :) *ben takımın başlığı Odama çok geniş geleceği için alamadım fotoğraflarda da görmüşsünüzdür yatak odam dikdörtgen oldugundan yerleşimi biraz problem oldu

herşey çok güzel canım sandığına ve salondaki beyaz aksesuarlara bayıldım güle güle oturmayı nasip etsin allah

Çok hoş iç ferahlatıcı bir ev olmuş Güle güle iyi günlerde oturun.

herşeyin çok güzel Allah ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. bende mobilyalarımı hep venturo seçtim yatak odasından memnunmusun canım ben alırken biraz kararsız kalmıştım ama şimdi baktıkça içime siniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…