• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yerimde olsaniz bu teklifi kabul eder miydiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aime
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sakın açma ne demekmiş o öyle ortak hesap saçmalığı planı ne acaba onu merak ettim saf olma
çok istiyorsa senin adına hesap açsın sana yatırsın paraları yadsa altın alsın her ay sana versin teklif et bakalım ne diyecek ben sana diyeyim kesinlikle kabul etmeyecek
bişiler alın taksit ödeyin beraber değil ama ayrı ayrı yada ayrı ayrı birikim yapın hem öle ayda 500 demek ne demek isim koymak ne öyle görende bankadan 24 ay vadeli kredi aldınız sanacak
evlendikten sonra olabilir ama adı sadece ilişkiyse uzak dur hatta sana bunu nasıl teklif edebildiğini sorgula

Ben olsam kabul etmezdim . 2 senede kim öle kim kala İnsanlar eşlerine güvenmiyor. Lütfen bilinçli olalım kimsenin kimseye garantisi yok. Ayrılmak zorunda kalırsan bide para hesabıyla uğraşma dahada çirkinleştirir. Sen ayrı biriktir o ayrı biriktirir. Evleneceğinizde ortaya koyarsınız.

Böyle birşeye gerek var mı? Bugünün bile garantisi yokken ? Neler görüyoruz duyuyoruz... bence hiç girmeyin böyle bişeye. Herkes kendi biriktirsin parasını.İlerde beraber kullanırsınız. Ama bunu uygun dille söylemeniz lazım ona.

Back
X