Benim Tatli Tatil Derdim

uygun fiyatlı olsun derseniz,
sarıgermede family life tropical resort, side nashira otel,
biraz daha açılabiliriz derseniz voyage otellerinin hepsi (voyage bodrum çocuksuzsanız süper)
amara wings, ya da amara prestige (prestige fiyat olarak uygun ama alt kat odaları seçmeyin biz ordayken su basmıştı)

bi de ille herşey dahil olmasın derseniz, kaş villa tamara 10 numaradır :)

ooo sabrina's haus u duydum sankı
benımde aklımdan o gectı gorunce sasırdım

ne tesaduf bende aractan ınıp tekneye bındıgın o yerde evım sureklı gelen gıden mısafırlerı ızlerım yazın

Bozburundakine gittim canim ben. Otelin tek sorunu denizi galiba.. cunku kumsal yok sadece iskele var ve direk denize giriliyor.. su direk derin.. ben malesef denizini kullanamadim cunku derinde yuzemem ama inan benim odam havuza aciliyordu ve denize hic ihtiyacim olmadi kaldi ki 3 gun de ben oranin guzelligi karsisinda şoka girip tatilden de bisey anlamadim ama sunu da soyliyim size kucuk bir otel yani icinde bar disco falan yok sessiz sakin bir yer balayi gibi dusunun hep sessis cıt cıkmıyor.. en cok kahvaltisi meşhur oranin gercekten de cok guzel.. ogle yemegi yoktu ben gittigimde gecelik fiyatinda.. fiyatlari pahali gercekten ogle yemeklerinde.. aksamlari da menuler cok garipti ben biraz aç kalmistim isimleri degisik seyler var daha once duymadigim.. bide mesela isterseniz denizin ortasinada masa koymuslar 2 kisilik esinizle orda da yiyebilirsiniz geri kalan sadece para konusu.. yani geceligi 600 euro ama siz yemekleri alkolleri vs de dusunurseniz gecelik 1000 euro diyebilirim :) deger mi fazlasiylaaaaaa..

Evlenirsem balayına oraya giderim artık çok pahaliymis gerçekten . Bizimkilere resimlerini gösterdim. Ahtapot bacağı pisirmisler resmini koymuşlar, evdekiler iyk b.k gibi bi şey dolandirmislar dedi vazgeçtim goturmiycem onları oraya, biz göl kenarı mangala devam otel süpermiş ama çok beğendim ileride ahtapot bacağı olduğunu anlayan bir eşim olursa onla giderim teşekkür ederim

Kempinski otel bodrum... burayi da oneririm burasi da pahalidir ama havlunu bile calisanlar seriyor hicbiseye dokunmuyorsun.. mesela biz yemek yedik aksam ben catal ve bicagimi capraz koymusum farkinda olmadan taa icerden yabanci aşçı geldi bana efendim hangi tadi begenmediniz dedi ben şok :) oyle ilgililer hatta bir kac unlu is adami ucagiyla inis yapti otelin ustune kacamak yapanlar yani :) valla kalite diyorsan yilda bir kez gidicem diyorsan paraya kiyabilirsin ama diger turlu cok zorlar butceyi..

ayyy fiyati cok fenaymis. O kadar veremeyiiz

merhaba 18 aylık ikiz bebeklerim var temmuz ayında tatile gitmeyi planlıyoruz.. tabi planlayabilirsek ....denize sıfır büyük olmayan yeşil alanı da olan butik hotel önerisi olan var mı acaba? yardım ederseniz çok memnun oluruz (tabi fiyatta önemli bir hafta 3000-3500 tl civarı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…