Bozburundakine gittim canim ben. Otelin tek sorunu denizi galiba.. cunku kumsal yok sadece iskele var ve direk denize giriliyor.. su direk derin.. ben malesef denizini kullanamadim cunku derinde yuzemem
ama inan benim odam havuza aciliyordu ve denize hic ihtiyacim olmadi kaldi ki 3 gun de ben oranin guzelligi karsisinda şoka girip tatilden de bisey anlamadim
ama sunu da soyliyim size kucuk bir otel yani icinde bar disco falan yok sessiz sakin bir yer balayi gibi dusunun hep sessis cıt cıkmıyor.. en cok kahvaltisi meşhur oranin gercekten de cok guzel.. ogle yemegi yoktu ben gittigimde gecelik fiyatinda.. fiyatlari pahali gercekten ogle yemeklerinde.. aksamlari da menuler cok garipti ben biraz aç kalmistim isimleri degisik seyler var daha once duymadigim.. bide mesela isterseniz denizin ortasinada masa koymuslar 2 kisilik esinizle orda da yiyebilirsiniz geri kalan sadece para konusu.. yani geceligi 600 euro ama siz yemekleri alkolleri vs de dusunurseniz gecelik 1000 euro diyebilirim :) deger mi fazlasiylaaaaaa..