- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Valla bütçe eğer sorun degilse Sabrina's Haus önerimin ilk sirasinda.. istedigin gibi jakuzi hatta özel havuz yani anlatilmaz bence hemen girip bak resimlerine bayilacaksin :) ama fiyati cok yüksek.. kesinlikle hakediyor mu kuruşu kuruşuna..
Ben tatil için ilgili bolume konu acıp sordum hıc yanıt gelmedı
Burdan takipdeyım
Bende hayatimda bir kere gittim sadece 3 gun kalabildim :) belli bir yere kadar aracla gidiyorsun sonra seni tekneyle aliyorlar birdaha disariyla baglantin olmuyor :) fiyati cook yuksekti birdaha da gidemem zatenama mukemmel bir yerdi ahh sadece resimlerim kaldi oraya ait geceligi 600 euro civarindaydi sanirim hala ayni mi bilmiyorum..
Canım deniz nasıl ? Dibi taşlı mı kum mu? Bir de şu seviyesi ilerledikçe mı artıyor yoksa aniden çok derinleşen şekilde mı ? Otel çok güzelmiş. Geçen seneki sheerwood dan sonra. Bozburundakine baktım ve tabii başka bir yerdekine mı gittiniz birkaç farklı yer çıktı çünkü. Siz hangisine gittiniz ?Valla bütçe eğer sorun degilse Sabrina's Haus önerimin ilk sirasinda.. istedigin gibi jakuzi hatta özel havuz yani anlatilmaz bence hemen girip bak resimlerine bayilacaksin :) ama fiyati cok yüksek.. kesinlikle hakediyor mu kuruşu kuruşuna..
Canım Antalya'da maxx royalin özel villaları oluyor fiyatlari tabii artmıştır şuan. Villa işte havuzlu falan. Oraya bakabilirsin istersen. Şimdi reklamlarda çıkıyor ya wome adında bir yer sadece bayanlara özel plaj falan diyor hiç baktin mi orayaHic mi yoook kizlar tavsiyeniz aaaaa cok sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?