• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim tasarımım güzel odam oturma odam

o mınık prensesı yerım ben cımcımee yaaa en cok o yakısmıss o renklerın arasına gule gule oturun

Bravoo arkadaşım ellerinize sağlık çok güzel işler çıkarmışsınız Kırmızıyı bende severim.Resimlere bakarken afferiim dedim durdum.Güle güle can sağlığı ile oturun inşallah opuyorumnanaktan

canım benim maaşallah sen ne becerikli kızsın öyle:)
çok güzel olmuş ...huzur ve mutlulukla otur inşaallah...
cimcimemi de öpüyorum nanaklarından :)Allah bağışlasın inşaallah....

canım benim maaşallah sen ne becerikli kızsın öyle:)
çok güzel olmuş ...huzur ve mutlulukla otur inşaallah...
cimcimemi de öpüyorum nanaklarından :)Allah bağışlasın inşaallah....
teşekkür ederim canım ablam ruhunun güzelliği,yüzünün tebessümü ,canının sağlığı asla eksik olmasın ..her yeni doğan gün sana iyilikler,mutluluklar getirsin...seni seven kardeşin....

tünaydın sağol canım halım koyunlu 'dan...bütün her yerde bulman mümkün canımdüşünürsen...bu arada herşey çok güzel olsun....

canım harika olmuş senin kişiliğini yansıtan sıcacık bi dekorasyon olmuş çok beğendim ben valla perdeleride sen yaptın demek tü tü tüüüü maşallah benim becerikli arkadaşımopuyorumnanaktan

canım harika olmuş senin kişiliğini yansıtan sıcacık bi dekorasyon olmuş çok beğendim ben valla perdeleride sen yaptın demek tü tü tüüüü maşallah benim becerikli arkadaşımopuyorumnanaktan
cnm bnm bitanecik arkadaşım benim sen harikasın ben perdeme değil asıl sana nazar değmesin..............

bende kırlentsiz daha hoş görünceğinden eminim oda küçük renkler iddalı biraz boğulmuş sanki ... kırılma sakın sen öle beğenmissin benim düşüncem buydu güle güle kullan....:nazar:

Back
X