• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim tasarımım güzel odam oturma odam

teşşekür ederim canımcığım daha ii ve güzelleri seninle bir ömür boyu mutluluklarınla dolu olsun inşallah!

bu mübarek cuma gününde allah herkesin sarayı olan evine mutluluklar nasip etsin inş.

odan cıvıl cıvıl olmus canım ellerıne saglık ama kızının tatlılıgı odayı golgede bırakıyor masallah

çok sıcak ve samimi bir görüntüsü var odanızın bence, çok zevklisiniza.s
kızınız da maşallah pek tatlı Allah bağışlasın:nazar:

bayıldım yaaa çok güzel olmuş
vallahi bende böyle sıra sıra rengarenk yastıklı otruma odalarını çok beğeniyorum
bu arada maşallah kızına :nazar:
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, huzurla mutlulukla oturun inşallah a.s.

güzel.çok güzel. muhteşem.bayıldım
tebrik ederim zevkinsen dolayı güle güle otur

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve beğenilerinzi için ama artık bu evimde oturmuyoru:(....
yeni evimdeyim ve o evimde çok güzel sarayadeta daha genş ve daha havadar ,daha güzel işte ne bileim daha daha işte....:) dubleks geniş ve şahane ... fotolarla yeniden karşınızda olacağım inşallah! net bağlanınca ...... özleyin beni anacığım.....

çok güzel olmuş insanın içi açılır vallahi o odada:))
a.s.bencede yok çok iç açıcı arkadaşım zemuszemusburcun aslanmı aslanların rengidir turuncu kırmızı capcanlı renkler tembelliğe yer yok bu odada pozitif düşünceye iter insanı bayıldım lavinya arkadaşım senin bebişin oturduğu yerde çok iç açıcı tam çekte odayı bakalım bizde ellerine sağlık sihirsensin süper olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan

beğeniler farklıdır elbette herkes herşeyi beğenecek olsaydı eğer güzelle çirkinin farkı olmazdı zaten .......
benimle aynı zevki paylaşan ve paylaşmayan herkese teşekkür ederim ellerinize sağlık!

Allah seni bildiği gibi yapsın emi yerimseniben ne güzel olmuş o perdeler öyle. perdeciye diktirmişsin gibi gayet profesyonel bir çalışma olmuş bence. ellerine sağlık güle güle kullan cnm...

Back
X