Benim suçum ne ; (

Özel okul kolej vs düşündüm ama tayinciyiz sürekli. Özelde iş bulmam daha zor. Eşim asker ve memur olmam daha mantıklı tayinden dolayı

iyiliğini istiyor ama kısmet canım yaa..bence çok ayıp yaptığı..insanı motive edeceğine demotive ediyor...valla ben eşinin tavrını hiçç beğenmedim..işine gelirse bukadar yapabiliyorum derim valla...

bu güzel bir tespit.
ben de bazen çevremde çalışmayan kadınların eşlerinin bakış açısından daha değerli olduğunu hissine kapılıyorum.
kadın ezelden beri çalışıyorsa yani bir mesleği varsa ve evlenmeden önceden beri çalışıyorsa erkeğin gözüne böyle yerleşiyor. yani çalışması artı bir puan değil. çalışmadan kaynaklı aksaklıklar da yardım gerektiren konular değil.
mesela işten gelen kadın evi toplaması için eşinden yardım isterken eşi "şimdi sırası mı" diyebilir. şimdi değilse ne zaman sırası? sanki kadın adam evden çıkarken 2,80 yatıyordu da sonrasında o gün senin bu gün benim dedikodunun, pastanın, böreğin dibini gördü de işleri yapmadı.

ona bakarsan mühendislerin bazı branşlarının kadrosu 10-15.
Herkes zor durumda yani.
Ama nedense en çok öğretmenler konuşuyor bu konuda.

eşiniz doğru yapıyor iyiliğinizi istemekle
ama tutumu yanlış...
daha güzel bir dil ile daha kibar
kırmadan söylemesi gerekir..
yoksa maşallah yani 8 saat çalışmak ne demek
ben yarım saat dayanamıyorum

ahhh içimi okudun, her kelimenize katılıyorum,
hem çalışmış, hem şu an çalışmayan bi insanım (4,5 yıldır çalışmıyorum)
inanın hiç bir fark görmedim, bu uyum tamamen kocayla alakalı , bazen istemesemde aklıma şu geliyor e yaranamıcak kadın ozaman niye çalışssın baksın keyfine hoş keyif yapmazda sonuçta evdede olsanız bi emek paylaşımı oluyor.
ama koca görürse bu uyum sağlanıyor.
çalıştım, yoruldum, hemde çok fena.ikizlerim oldu 2 yaş bitene kadar eşim yardımcı oldu, o 2 yıl haricindekileri tarif etmiyim çileden çıkıyorum halen.
ortanca kaynım ise tek maaşla evi geçindiren, gerekirse ek iş te çalışan, eve geldiğinde eşine misafir varsa yardım eden, tek çocuğu olmasına rağmen wc ye bile götüren, eşi yemek yapmasada saygı gösteren bi adam ki eltimin mesleği olduğu halde çalışmıyor.
bu ne yaman çelişki
bunlar kardeş arkadaş benimki hangi vakit peydah oldu

evet maalesef utanması gerekenlerde ayda binlerce lira maaş alıyor

Sizi motive etmek için söylemiş bence. Ama böyle motive olamadığınizi söyleyin.

Haklısın kesinlikle bir de hamilesin zaten hamile hamile ders çalışıyorsun daha ne yapmanı istiyor. Çok anlayışsız davranmış. Sen bence biraz dengesiz davran ona. Kapris yap, sinirli davran falan böyle sana çok yaklaşmasın. Zaten heyheyleri tepesinde ben elleşmiyim suyuna gideyim delirmesin gene diye düşünsün. Hahaaayt kadnları ne sanıyor bu keko erkekler?

Hem hamilesin kapris hakkın !

Valla günde 8 saat çalışmaya bravo derim ancak. Ben 3 saat zor çalışıyordum o da her gün değil. Çok şükür istediğimden de iyi puan almıştım. Hamilesiniz birde, önemli olanın çok değil verimli çalışmak olduğunu eşinizin anlaması gerekir. Allah yardımcınız olsun.

Bende üniversite sınavına yeniden gireceğim üstelik 2 . üni. olacak ama eşim beni sabahın 7 ' sinde dün hiç çalışmadın dimi diye sorguya çekiyo. hepsi aynı demekki ama 8 saat nasıl çalışıyosunuz çok değil mi ya ????

Ne uzuluyorsun riski veren Allah nasibin özeldedir belki de. Lise kps dek 88 85 alip 4 yol atanamadim.şimdi de öğretmen oldum öyle atanamiyorum.ama özelde devletteki öğretmeneyakin mmaaş aliyorum.

bu ne yaaa robot olmuşsunuz resmen. olmuyosa olmuyodur vardır bi hayır. hayırlı günü bekleyin. eşinizde sizin hareketlerinizden etkileniyo sanırım. bi daha eşinizin yanında ders çalışmayın. sizi ders çalışarak görmesin. ona belli etmeden derslerinize çalışın.

Beni öğretmenim diye almış bide böyle söylemişti yazın. Artık sabır gösteremiycem yeter. Atanıp kurtulurum inş

Beni öğretmenim diye almış bide böyle söylemişti yazın. Artık sabır gösteremiycem yeter. Atanıp kurtulurum

Sürekli takip ediyor mümkün değil.
Ona bağlı hareket wedemem ama kendim için çalışıyorum. Burnunu sokmamayı öğrenecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…