- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 34
-
- Konu Sahibi zzzzynpppp
İyi de arkadaşım; ülkeyi yönetenler Felsefe Grubu derslerinin nasıl azaltsak; mevcut öğretmenlerden nasıl kurtulsak diye düşünüyor.
Son atamada kaç kişi aldığını siz benden iyi bilirsiniz ama kadro açılmadığı için siz 90 alsanız da atanamazsınız.
Tüm hayatınızı buna endekslemeyin; kamuda çalışmayan milyonlarca insan var bu ülkede...
günde 14 15 saat çalışırsın emek verirsin ama sonuç sıfır.öğretmenlere 50 bin 40 bin kadro veriyorlar hocam.bizim bölüme bi 300 verseler topalm 4 atamada uçucam sevinçten atmalara bizi bu hale düşürenlr utansınçok doğru
bu güzel bir tespit.ha bide belirteyim 14 yıl çalıştım 7.yılında evlendim, 7 yıl daha çalıştım. eşimden daha iyi maaşla hemde, bi sor arkadaşım yarandınmı diye maalesef, soun çıkarmak isteyen cımbızla çıkarıp buluyor, sen rahat ol sorun sende değil, karşımızdaki sorunlularda
wuuuu zaten haklıydın şimdi dibine kadar haklısın arkadaşımEşim asker. Motive ediyor diyorsunuz da bu psikolojik baskıdır kendi motive ettiğini sanıyor ama baskı kuruyor. Artık çok sıkıldım bu tavırlarından
ona bakarsan mühendislerin bazı branşlarının kadrosu 10-15.günde 14 15 saat çalışırsın emek verirsin ama sonuç sıfır.öğretmenlere 50 bin 40 bin kadro veriyorlar hocam.bizim bölüme bi 300 verseler topalm 4 atamada uçucam sevinçten atmalara bizi bu hale düşürenlr utansın
aynen en çok onlar atanamıyoruz diye ağlıyorlar sözüm meclisten dışarı.ona bakarsan mühendislerin bazı branşlarının kadrosu 10-15.
Herkes zor durumda yani.
Ama nedense en çok öğretmenler konuşuyor bu konuda.
ona bakarsan mühendislerin bazı branşlarının kadrosu 10-15.
Herkes zor durumda yani.
Ama nedense en çok öğretmenler konuşuyor bu konuda.
ahhh içimi okudun, her kelimenize katılıyorum,bu güzel bir tespit.
ben de bazen çevremde çalışmayan kadınların eşlerinin bakış açısından daha değerli olduğunu hissine kapılıyorum.
kadın ezelden beri çalışıyorsa yani bir mesleği varsa ve evlenmeden önceden beri çalışıyorsa erkeğin gözüne böyle yerleşiyor. yani çalışması artı bir puan değil. çalışmadan kaynaklı aksaklıklar da yardım gerektiren konular değil.
mesela işten gelen kadın evi toplaması için eşinden yardım isterken eşi "şimdi sırası mı" diyebilir. şimdi değilse ne zaman sırası? sanki kadın adam evden çıkarken 2,80 yatıyordu da sonrasında o gün senin bu gün benim dedikodunun, pastanın, böreğin dibini gördü de işleri yapmadı.
bölümün ne?
Allahtan gebelik çok sorun çıkarmıyor demek ki sana.
günde 14 15 saat çalışırsın emek verirsin ama sonuç sıfır.öğretmenlere 50 bin 40 bin kadro veriyorlar hocam.bizim bölüme bi 300 verseler topalm 4 atamada uçucam sevinçten atmalara bizi bu hale düşürenlr utansın
Bende üniversite sınavına yeniden gireceğim üstelik 2 . üni. olacak ama eşim beni sabahın 7 ' sinde dün hiç çalışmadın dimi diye sorguya çekiyo. hepsi aynı demekki ama 8 saat nasıl çalışıyosunuz çok değil mi ya ????Kızlar kpssye çalışıyorum 2yıldır eşim yine başladı az çalışmışsın falan atanman şmkansız bu halde diye. Günde 8saat kronometre ile çalışıyorum daha ne yapayım. Dün komşuma gitmiştim çay içtim geldim 1saat. Sonra misafir gelecek dedi yemek yaptım o da gelmedi. Yani dün 3saat ders çalışabildim. Bana surat asmalar görmezden gelmeler falan.Sonra kıyameti kopardım ben senin eşin değil miyim atanmayınca sevmeyecek misin atamaya göre mi muamele olacak yazdan beri yeter artık 82.5 puan aldım atanamadım benim suçum ne daha ne istiyorsun falan bayaa bir ağladım. O da başladı ağlamaya. Özür diliyor ama yok affetmiycem yeter artık. Rıbot gibi çalışamıyorum arada böyle fire veriyorum diye hemen parlıyor. Hak ediyomuyum Allah aşkına söyleyin bebeğime inş bişey olmamıştır bıktım bu adamın mükemmelliyetçiliğinden. Haksız mıyım
Bende üniversite sınavına yeniden gireceğim üstelik 2 . üni. olacak ama eşim beni sabahın 7 ' sinde dün hiç çalışmadın dimi diye sorguya çekiyo. hepsi aynı demekki ama 8 saat nasıl çalışıyosunuz çok değil mi ya ????
Bende üniversite sınavına yeniden gireceğim üstelik 2 . üni. olacak ama eşim beni sabahın 7 ' sinde dün hiç çalışmadın dimi diye sorguya çekiyo. hepsi aynı demekki ama 8 saat nasıl çalışıyosunuz çok değil mi ya ????
bu ne yaaa robot olmuşsunuz resmen. olmuyosa olmuyodur vardır bi hayır. hayırlı günü bekleyin. eşinizde sizin hareketlerinizden etkileniyo sanırım. bi daha eşinizin yanında ders çalışmayın. sizi ders çalışarak görmesin. ona belli etmeden derslerinize çalışın.