- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 34
-
- Konu Sahibi zzzzynpppp
Senin iyiliğini istiyor canım. Kazanamasan bile sana olan sevgisi saygısı değişmeyecek tabiki.
sen hamile halinle kendini strese sokuyorsun. Tamam çalış elinden geleni yap ama psikopata bağlama. Kronometre falan tutmak çok komik ve tamamen kendini etkiliyorsun.Kızlar kpssye çalışıyorum 2yıldır eşim yine başladı az çalışmışsın falan atanman şmkansız bu halde diye. Günde 8saat kronometre ile çalışıyorum daha ne yapayım. Dün komşuma gitmiştim çay içtim geldim 1saat. Sonra misafir gelecek dedi yemek yaptım o da gelmedi. Yani dün 3saat ders çalışabildim. Bana surat asmalar görmezden gelmeler falan.Sonra kıyameti kopardım ben senin eşin değil miyim atanmayınca sevmeyecek misin atamaya göre mi muamele olacak yazdan beri yeter artık 82.5 puan aldım atanamadım benim suçum ne daha ne istiyorsun falan bayaa bir ağladım. O da başladı ağlamaya. Özür diliyor ama yok affetmiycem yeter artık. Rıbot gibi çalışamıyorum arada böyle fire veriyorum diye hemen parlıyor. Hak ediyomuyum Allah aşkına söyleyin bebeğime inş bişey olmamıştır bıktım bu adamın mükemmelliyetçiliğinden. Haksız mıyım
O da senin için söylüyordur ikiniz de çok istediğinizde hassaslasmissiniz bu konuda,sizden özür de dilediğine gore bir daha yapmama şartıyla barışın ve uzatmayinKızlar kpssye çalışıyorum 2yıldır eşim yine başladı az çalışmışsın falan atanman şmkansız bu halde diye. Günde 8saat kronometre ile çalışıyorum daha ne yapayım. Dün komşuma gitmiştim çay içtim geldim 1saat. Sonra misafir gelecek dedi yemek yaptım o da gelmedi. Yani dün 3saat ders çalışabildim. Bana surat asmalar görmezden gelmeler falan.Sonra kıyameti kopardım ben senin eşin değil miyim atanmayınca sevmeyecek misin atamaya göre mi muamele olacak yazdan beri yeter artık 82.5 puan aldım atanamadım benim suçum ne daha ne istiyorsun falan bayaa bir ağladım. O da başladı ağlamaya. Özür diliyor ama yok affetmiycem yeter artık. Rıbot gibi çalışamıyorum arada böyle fire veriyorum diye hemen parlıyor. Hak ediyomuyum Allah aşkına söyleyin bebeğime inş bişey olmamıştır bıktım bu adamın mükemmelliyetçiliğinden. Haksız mıyım
Defalarca olduğu için artık dayanamadım dün patladım. Aileside baskı yapıyor öğretmen gelinleri densin diye
Pardonda neyin gazı bu ne alaka kadın 8 saat çalışıyormuş hala ne gazı yani robotmu bu kadın üstelik hamile. Branşın ne canım valla benim kuzen 85 ile atanamadı nasıl bir sistem anlamıyorum
Kızlar kpssye çalışıyorum 2yıldır eşim yine başladı az çalışmışsın falan atanman şmkansız bu halde diye. Günde 8saat kronometre ile çalışıyorum daha ne yapayım. Dün komşuma gitmiştim çay içtim geldim 1saat. Sonra misafir gelecek dedi yemek yaptım o da gelmedi. Yani dün 3saat ders çalışabildim. Bana surat asmalar görmezden gelmeler falan.Sonra kıyameti kopardım ben senin eşin değil miyim atanmayınca sevmeyecek misin atamaya göre mi muamele olacak yazdan beri yeter artık 82.5 puan aldım atanamadım benim suçum ne daha ne istiyorsun falan bayaa bir ağladım. O da başladı ağlamaya. Özür diliyor ama yok affetmiycem yeter artık. Rıbot gibi çalışamıyorum arada böyle fire veriyorum diye hemen parlıyor. Hak ediyomuyum Allah aşkına söyleyin bebeğime inş bişey olmamıştır bıktım bu adamın mükemmelliyetçiliğinden. Haksız mıyım
Günlük 3 saat çalışmanız normal.. 8 saat nasıl çalışır insan.. 3 saat bile fazla geldi bana