Benim suçum ne ; (

Kızlar kpssye çalışıyorum 2yıldır eşim yine başladı az çalışmışsın falan atanman şmkansız bu halde diye. Günde 8saat kronometre ile çalışıyorum daha ne yapayım. Dün komşuma gitmiştim çay içtim geldim 1saat. Sonra misafir gelecek dedi yemek yaptım o da gelmedi. Yani dün 3saat ders çalışabildim. Bana surat asmalar görmezden gelmeler falan.:KK61: Sonra kıyameti kopardım ben senin eşin değil miyim atanmayınca sevmeyecek misin atamaya göre mi muamele olacak yazdan beri yeter artık 82.5 puan aldım atanamadım benim suçum ne daha ne istiyorsun falan bayaa bir ağladım. O da başladı ağlamaya. Özür diliyor ama yok affetmiycem yeter artık. Rıbot gibi çalışamıyorum arada böyle fire veriyorum diye hemen parlıyor. Hak ediyomuyum Allah aşkına söyleyin bebeğime inş bişey olmamıştır bıktım bu adamın mükemmelliyetçiliğinden. Haksız mıyım :KK1: :cry:
bölümün ne canım.neden umutsuzsun bu kadar 3 atama daha var

o sizin iyiliğinizi istediği için söylodur sadece söyleyiş biçimi yanlış ... bende kpss çalıştığım günleri hatırlıyorum iyiki evli deilmişim o zamanlar ne zor olurdu...

kpss demeyin bana. gel seni atıyorum artık meslege basla deselerde gitmemmmmm

bu kadarda fazla çalışmayın lütfen günde en fazla 5 saat yeterli. hamileymissiniz birde bebegıne zarar vermesin hem kendıne vakıt ayıramamak hem de stres altında olmak.

sen hamile halinle kendini strese sokuyorsun. Tamam çalış elinden geleni yap ama psikopata bağlama. Kronometre falan tutmak çok komik ve tamamen kendini etkiliyorsun.
Çok çalışmak değil verimli çalışmak önemlidir.

Ben öyle anlıyorum verimli çalıştığımı. Bölümüm yüksek puanla kapatıyor ve ciddi çalışmam gerektiği için öyle yapıyorum.

Felsefe grubu öğretmenliği. Gazi mezunuyum okulda hocalar o kadar donanımlı yetiştirdi ki o da gücüme gidiyor. Hırslıyım ama yılmak üzereyim :KK43:
ülke iyice kötüye gidiyor km ne derse desin eğitimciler a101 de kasiyer bi çok bölüm mezunu da 85 aldım kara kara düşüncelerdeyim.hakeden herkes atansa keşke.

Kardeşim günde 15-16 saat ders çalışıyordu hiç abartısız. Yemek bile ders başında yiyordu. Bazen çoook fedakarlık gerekebilir. Ancak sen hamilesin o kadar çalışabileceğini sanmıyorum.. Anlamaya çalışmalı seni.

Kızlar kpssye çalışıyorum 2yıldır eşim yine başladı az çalışmışsın falan atanman şmkansız bu halde diye. Günde 8saat kronometre ile çalışıyorum daha ne yapayım. Dün komşuma gitmiştim çay içtim geldim 1saat. Sonra misafir gelecek dedi yemek yaptım o da gelmedi. Yani dün 3saat ders çalışabildim. Bana surat asmalar görmezden gelmeler falan.:KK61: Sonra kıyameti kopardım ben senin eşin değil miyim atanmayınca sevmeyecek misin atamaya göre mi muamele olacak yazdan beri yeter artık 82.5 puan aldım atanamadım benim suçum ne daha ne istiyorsun falan bayaa bir ağladım. O da başladı ağlamaya. Özür diliyor ama yok affetmiycem yeter artık. Rıbot gibi çalışamıyorum arada böyle fire veriyorum diye hemen parlıyor. Hak ediyomuyum Allah aşkına söyleyin bebeğime inş bişey olmamıştır bıktım bu adamın mükemmelliyetçiliğinden. Haksız mıyım :KK1: :cry:
benim eşimde kişilik bozuklu var ama kabullenmiyor, hata yapıncada anca direkten dönebilmek için affettirmeye çalışıyor, ama uyum herzaman olmalı sadece patlayınca değil, işimiz çok zor, oooff offf bilmem anlatabildimmi,

Seni anlıyorum canım:KK43:
Bende tarih bölümünden kpss ye hazırlanıyorum
Ve hamileyimde neredeyse 3 aylık
Sabah 8de evden çıkıyorum dershaneye az önce geldim yemek olsun yemek yicem
En fazla 2 saat bakabilcem sonra yemek, bulaşık, ütü:KK43:(
Zaten çok yorgun hissediyorum kendimi valla çok zor çekmeyen anlamıyor:KK43:

kpss zaten çok zor dua et ve verimli çalış olmuyosa da üzülme her sene var kpss .eşin çalışıyosa kmseye muhtaç değilseniz bu kadar strs yapmamalısın.

ha bide belirteyim 14 yıl çalıştım 7.yılında evlendim, 7 yıl daha çalıştım. eşimden daha iyi maaşla hemde, bi sor arkadaşım yarandınmı diye maalesef, soun çıkarmak isteyen cımbızla çıkarıp buluyor, sen rahat ol sorun sende değil, karşımızdaki sorunlularda

Felsefe grubu öğretmenliği. Gazi mezunuyum okulda hocalar o kadar donanımlı yetiştirdi ki o da gücüme gidiyor. Hırslıyım ama yılmak üzereyim :KK43:

Anladım canım çok iyi anlıyorum nasıl bir sistem bu onu anlamıyorum. Zaten şu şifre haberleri çıkınca ben inancımı kaybettim. Düşünsece karı koca 60 puan alıyorlar 1 sene sonrasında 100 tam puan ikisi birden böyle bir tesadüf olabilir mi ya. Hakkıyla atanan tabii var ama birşeyler döndüğüne eminim yani. İnşallah atanırsın sende Allah gönlüne göre versin

İyi de arkadaşım; ülkeyi yönetenler Felsefe Grubu derslerinin nasıl azaltsak; mevcut öğretmenlerden nasıl kurtulsak diye düşünüyor.

Son atamada kaç kişi aldığını siz benden iyi bilirsiniz ama kadro açılmadığı için siz 90 alsanız da atanamazsınız.

Tüm hayatınızı buna endekslemeyin; kamuda çalışmayan milyonlarca insan var bu ülkede...

Eşiniz memur mu? 8 saat çok fazla değil mi ya? Eşinizin yaptığı yanlış, insan böyle motive edilmez ki. Kpss'de kalkıyormuş, daha kpssnin güvenliği yok, kurumların kendi yapacağı sınavlara nasıl güvenilir onuda bilmiyorum.
Eşim asker. Motive ediyor diyorsunuz da bu psikolojik baskıdır kendi motive ettiğini sanıyor ama baskı kuruyor. Artık çok sıkıldım bu tavırlarından

Eşiniz memur mu? 8 saat çok fazla değil mi ya? Eşinizin yaptığı yanlış, insan böyle motive edilmez ki. Kpss'de kalkıyormuş, daha kpssnin güvenliği yok, kurumların kendi yapacağı sınavlara nasıl güvenilir onuda bilmiyorum.
demekki sınav şuna göre, tanıdık, eş, dost, boy, pos, prezantabl..vs...:KK66:

X