Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri benim söz elbisem :)

maşallah çok güzel olmuşsunuz. allah mesut etsin tamamına erdirsin inşallah kem gözlerden kötü sözlerden korusun mutluluklar dilerim

amin cok tesekkür ederim. nisan elbisem var yorum yapmıssın sanırım sonradan farkettin :) markasını burdan yazabiliyomuyum bilmiyorum ama özelden mesaj atarsan cevaplarım. ünlü bir marka her bedenden tek üretim yapıyorlar.[/QUOTE]

yoo tatlım ben ilk defa yorum yapıyorum elbisen için :44:

özelden mesaj atamıyorum henüz hata veriyor tatlım

özelden mesaj atamıyorum henüz hata veriyor tatlım [/QUOTE]

:)) nisan elbisemi sormussun yaa onada yorum yapmışsın hatta baska resimde istemissin asagdaki linke tıklarsan görürsün canım o da benim benzzemiyor mu yoksaa :)) sacımdan farkedememis olabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...7-iste-lafraise-nisanlandii-vee-elbisesi.html

özelden mesaj atamıyorum henüz hata veriyor tatlım

:)) nisan elbisemi sormussun yaa onada yorum yapmışsın hatta baska resimde istemissin asagdaki linke tıklarsan görürsün canım o da benim benzzemiyor mu yoksaa :)) sacımdan farkedememis olabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...7-iste-lafraise-nisanlandii-vee-elbisesi.html[/QUOTE]

bu ne güzellik arkadaşım valla saç insanı nasılda değiştiriyo
ikisinde de ayrı ve bir okadar mükemmel çıkmışsın (allah çirkin şansı versin)
inşallah bende en az senin kadar güzel olurum :26:

makyajımda nisanda daha yogundu saclarda düz ve topluydu ondandırrr :))) cok tesekkür ederim canım benimm sanadaa güzeelleri nasip olsun :))) amiinn hepimize :)

daha ocnede yazmısımdır belkı bu elbıse gıbı bısı gıyebılırım sozume

Cok hossun guzelsin canim !! MasALLAH ALLAH mutlu mesut etsin!! mutLuLuklar!!

Allah tamamına erdirsin elbisenin modeli hoş sanada yakışmış tebrikler...

Yakismis.. Rengide cok hos..
Mutluluklar:)

çok beğendim size çok yakışmış
mutluluklar dilerm

Allah tamamına erdirsin elbisenin modeli hoş sanada yakışmış tebrikler...

çok güzel....
allah tamamına erdirsin

kızlaaar cok tesekküürr ederimm iyi dilekleriniz icin bakan gözlerinizin güzelligi bunlar cok tesekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…