• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri benim söz elbisem :)

maşallah çok güzel olmuşsunuz. allah mesut etsin tamamına erdirsin inşallah kem gözlerden kötü sözlerden korusun mutluluklar dilerim:nazar::nazar::nazar::nazar:

amin cok tesekkür ederim. nisan elbisem var yorum yapmıssın sanırım sonradan farkettin :) markasını burdan yazabiliyomuyum bilmiyorum ama özelden mesaj atarsan cevaplarım. ünlü bir marka her bedenden tek üretim yapıyorlar.[/QUOTE]

yoo tatlım ben ilk defa yorum yapıyorum elbisen için :44:

özelden mesaj atamıyorum henüz hata veriyor tatlım :59:

amin cok tesekkür ederim. nisan elbisem var yorum yapmıssın sanırım sonradan farkettin :) markasını burdan yazabiliyomuyum bilmiyorum ama özelden mesaj atarsan cevaplarım. ünlü bir marka her bedenden tek üretim yapıyorlar.

özelden mesaj atamıyorum henüz hata veriyor tatlım :59:[/QUOTE]

:)) nisan elbisemi sormussun yaa onada yorum yapmışsın hatta baska resimde istemissin asagdaki linke tıklarsan görürsün canım o da benim benzzemiyor mu yoksaa :)) sacımdan farkedememis olabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...7-iste-lafraise-nisanlandii-vee-elbisesi.html

özelden mesaj atamıyorum henüz hata veriyor tatlım :59:

:)) nisan elbisemi sormussun yaa onada yorum yapmışsın hatta baska resimde istemissin asagdaki linke tıklarsan görürsün canım o da benim benzzemiyor mu yoksaa :)) sacımdan farkedememis olabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...7-iste-lafraise-nisanlandii-vee-elbisesi.html[/QUOTE]

bu ne güzellik arkadaşım valla saç insanı nasılda değiştiriyo :61:
ikisinde de ayrı ve bir okadar mükemmel çıkmışsın (allah çirkin şansı versin:34:)
inşallah bende en az senin kadar güzel olurum :26:

bu ne güzellik arkadaşım valla saç insanı nasılda değiştiriyo :61:
ikisinde de ayrı ve bir okadar mükemmel çıkmışsın (allah çirkin şansı versin:34:)
inşallah bende en az senin kadar güzel olurum :26:

makyajımda nisanda daha yogundu saclarda düz ve topluydu ondandırrr :))) cok tesekkür ederim canım benimm sanadaa güzeelleri nasip olsun :))) amiinn hepimize :)

daha ocnede yazmısımdır belkı bu elbıse gıbı bısı gıyebılırım sozume

Cok hossun guzelsin canim !! MasALLAH ALLAH mutlu mesut etsin!! mutLuLuklar!!:54::nazar:

Allah tamamına erdirsin elbisenin modeli hoş sanada yakışmış tebrikler... ;) :1:

Yakismis.. Rengide cok hos..
Mutluluklar:)

çok beğendim size çok yakışmış
mutluluklar dilerm :nazar:

Allah tamamına erdirsin elbisenin modeli hoş sanada yakışmış tebrikler... ;) :1:

çok güzel....
allah tamamına erdirsin

kızlaaar cok tesekküürr ederimm iyi dilekleriniz icin bakan gözlerinizin güzelligi bunlar cok tesekkür ederim :)

Back