• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri benim söz elbisem :)

kız senin söz elbisen ne kadar yakışmış maşallah mavi inanılmaz açmış seni ve çok güzel taşımışsın :nazar::nazar::nazar:

canımm benim cok tesekkürr ederimm cok sağol :)) bi söz elbisesi ama cok ugrastırdı beni :))

eşin yandı o zaman düğün nişan kıyafetinde alışverişinde allah yardım etsin:9: benimki de çok korkuyo şehirde ne kadar mağaza varsa akraba oluruz artık diyo :60::60::60:

elbisen cok sik, ve guzel olmussun. allah devamini getirir ins:61:

kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o kadar da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum,kırmızı ruj bir de ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diyekırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akıl verin bana:)

söz mü nişan mı ? sade bi tören olucaksa gayet uygun. ama bence siyah olmasın. saks olabilir. tenine yakışan bi renk olsun. saçlar toplanmalı. sözse biraz ağır bi elbise yalnız.toparlayamadım biraz dağınık yazdım ama genel itibariyle güzel bi elbise

söz mü nişan mı ? sade bi tören olucaksa gayet uygun. ama bence siyah olmasın. saks olabilir. tenine yakışan bi renk olsun. saçlar toplanmalı. sözse biraz ağır bi elbise yalnız.toparlayamadım biraz dağınık yazdım ama genel itibariyle güzel bi elbise

ama nişan töreni için düşünüyorum dışarda salonda olacak ,kırmızı mı saks mı karar veremedim,buğday tenliyim ama biraz brozlaşmayı düşünüyorum solaryum falan:)

kırmızı olursa rengine çok dikkat et. bazı kırmızılar güzel gibi görünüyor ama elbise dikilince hiç hoş görünmüyor.dikilecek sanırım yanlış anlamadıysam. dikecek olan kişi çok önemli. becerebilecek mi? her ihtimale karşı zamanını iyi ayarla. beğenmezsen falan elbise alıcak vaktin olsun. bence saks, esmer yani solaryumlu tene daha güzel gider.kusura bakma ben konu başlığına takılmışım söz zannettim.tekrar kusura bakma ben kendim çok paniğim ve garanticiyim de o yüzden böyle düşünüyorum. çok güzel olur her şey inşallah:16:

kırmızı olursa rengine çok dikkat et. bazı kırmızılar güzel gibi görünüyor ama elbise dikilince hiç hoş görünmüyor.dikilecek sanırım yanlış anlamadıysam. dikecek olan kişi çok önemli. becerebilecek mi? her ihtimale karşı zamanını iyi ayarla. beğenmezsen falan elbise alıcak vaktin olsun. bence saks, esmer yani solaryumlu tene daha güzel gider.kusura bakma ben konu başlığına takılmışım söz zannettim.tekrar kusura bakma ben kendim çok paniğim ve garanticiyim de o yüzden böyle düşünüyorum. çok güzel olur her şey inşallah:16:

ne kusuru ya:3: aynı benim gibisin sen de:) siyah saç olursa saks düşünüyorum ama açık saçlarımı açtırırsam kırmızı düşünüyorum

Back