Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri benim söz elbisem :)

allah tamamına erdirsin canım sana çok yakışmış ..nişan elbisenide çok beğendim bu arada sözde giydiğin elbiseyi diktirdinmi canım yoksa bi yerden mi aldın..?

allah tamamına erdirsin canım sana çok yakışmış ..nişan elbisenide çok beğendim bu arada sözde giydiğin elbiseyi diktirdinmi canım yoksa bi yerden mi aldın..?

cok tesekkür ederim canım cok incesin :). söz elbisemi diktirmedim ama her bedenden bi tane üretilen bi markadan aldım.

bnmde sözm evde olck ama karar vremedm..sade bi elbisemi olmalı yoksa sennki gibimi olmalı..çnkü istemeye gldklernde söz yzkleri taklcak.

bnmde sözm evde olck ama karar vremedm..sade bi elbisemi olmalı yoksa sennki gibimi olmalı..çnkü istemeye gldklernde söz yzkleri taklcak.

benim istemeyle sözüm ayrı oldu canım o yüzden ikisinde de farklı kıyafetler giydim. ama benimde hem isteme hem sözüm bir arada olsaydı sade ama sık bir elbiseyi abartılı takılarla yada ayakkabıyla tamamlardım. abartılı derkende küpe kolye bileklik hepsini bi arada kullanmak anlamında degil elbiseme uygun gösterişli takılar kullanırdım.

cok tesekkür ederim kızlar nisan elbisemede bakın bakalım begenicekmisinz :)

çok begendim çok güzel ve zarifsin allahh mesut etsinn darısı başımaaa :)) :81:

çok güzel bir elbise ve sanada çok yakışmış. allah mutluluğunuzu daim eder inşallah.

benimde söz ve nişan ayrı olucak bu yüzden şimdiden elbise bakma telaşına düştüm. acaba elbiseni nerden aldın ve nişan elbiseni göremedim onun resmini ne zaman koyacaksın canım

çok begendim çok güzel ve zarifsin allahh mesut etsinn darısı başımaaa :)) :81:
caanıımmmsın cok tesekkür ederiiim :))) amiinn insallahh... darısı başınaaaa daha güzelleriiii nasip olsun :))

amin cok tesekkür ederim. nisan elbisem var yorum yapmıssın sanırım sonradan farkettin :) markasını burdan yazabiliyomuyum bilmiyorum ama özelden mesaj atarsan cevaplarım. ünlü bir marka her bedenden tek üretim yapıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…