kız senin söz elbisen ne kadar yakışmış maşallah mavi inanılmaz açmış seni ve çok güzel taşımışsın
canımm benim cok tesekkürr ederimm cok sağol :)) bi söz elbisesi ama cok ugrastırdı beni :))
elbisen cok sik, ve guzel olmussun. allah devamini getirir ins
çokk hoş olmusunn lacivertmi elbisee çivit mavisimii rengi teniniize gitmşş....mutluluklar
cok tesekkür ederim lacivert degil sanırım çivit mavisi tam rengin adını bilmiyorum ama lacivert değil :)
çivit mavisii ozamnn yakışmışş
söz mü nişan mı ? sade bi tören olucaksa gayet uygun. ama bence siyah olmasın. saks olabilir. tenine yakışan bi renk olsun. saçlar toplanmalı. sözse biraz ağır bi elbise yalnız.toparlayamadım biraz dağınık yazdım ama genel itibariyle güzel bi elbise
kırmızı olursa rengine çok dikkat et. bazı kırmızılar güzel gibi görünüyor ama elbise dikilince hiç hoş görünmüyor.dikilecek sanırım yanlış anlamadıysam. dikecek olan kişi çok önemli. becerebilecek mi? her ihtimale karşı zamanını iyi ayarla. beğenmezsen falan elbise alıcak vaktin olsun. bence saks, esmer yani solaryumlu tene daha güzel gider.kusura bakma ben konu başlığına takılmışım söz zannettim.tekrar kusura bakma ben kendim çok paniğim ve garanticiyim de o yüzden böyle düşünüyorum. çok güzel olur her şey inşallah
çok güzel vede tatlısın.... ...allah bozmasın.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?