• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri benim söz elbisem :)

Ekyzdn03

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
6.976
5.881
398
bu benim söz elbisem haziranda nişanım var nişanımdan sonra inşallah elbiseminde modelini paylaşıcam. henüz dikiliyor :) isteme ve sözüm ayrı ayrı oldu isteme kıyafetim farklıydı.

Son düzenleme:
rengi çok şık . . . büzgüleride . . .
fakat esmer olduğunuz için bu modelin açık renği daha bi belli ederdi kendini .​

rengi çok şık . . . büzgüleride . . .
fakat esmer olduğunuz için bu modelin açık renği daha bi belli ederdi kendini .​

teşekkür ederim aslında haklısın resimlerde esmer gibi çıkmışım fakat ben beyaz tenliyim o yüzden bu rengi tercih ettim :)

elbısenın modelı ve rengı cok guselmıs canım sanada cok yakısmıs fakat bısı merak ettım soz evde mı oldu yoksa dısarıda bı yerde mı

Çok zarif, Çok şık, Çok güzel olmuşsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... Elbisen çok güzel sanada çok yakışmışşş.
Tebrik ederim, Ömür boyu mutluluklar.

Çok zarif, Çok şık, Çok güzel olmuşsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... Elbisen çok güzel sanada çok yakışmışşş.
Tebrik ederim, Ömür boyu mutluluklar.

ayyyy ayy ayayyay cookk mutlu oldum :))) cok tesekkür edermmmm canımmm :D amin insallh :D

elbise çok güzel sanada çok yakışmıs.:nazar: Allah tamamına erdirsin....

Son düzenleme:
Back