Benim seksten zevk almadığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet cınım
Biz hiçbirimiz anlamadık ama sen harika anlattın

Hayır bu kadar özeleştiriye kapalı bi insanın tek sözle tüm cinsel hayatını sorgulaması takdire şayan
Ben dedim tamam da sorun ne dedim bana ben erkeklere ilgi duyuyorum dedi

Neden zevk alamıyorsun varsa anlaT yoksa kim ne diyecek dedim

Eğitim kültür meselesi sizlerde o yok boş insanlarsınız dedi

O zaman neden bu konu açıldı

Erkeksin diyorum. Hayatındaki kadına zevk veremeyen sensin diyorum. Sen hâlâ gelmiş ölçü mü verelim diyorsun Her şey boyut değil, o konuda sorunun olmayabilir ama azıcık işlevi de geliştir . Bunu da sevgilinin iyiliği için söylüyorum. Yazık zevk alamıyor kızcağız demek ki.

Burada boş yorum yazan boş bir insan arıyorsanız aynaya bakabilirsiniz. Eğitime kültüre o kadar önem veriyor olsaydınız, konuya “NOT: 30 yaşındayım. Onda bi sorun yok, yakışıklı, her yöndem mükemmel. Ben de güzel biriyim. Doğru cevaplar alabilmek için bu bilgilendirmeyi yapmak istedim. Yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkür edrim.” Şeklinde bir anlatımla başlamazdınız. Zevk alıp almamanın ne ilgisi var görsellikle? Çok yakışıklıymışsınız da her yönden mükemmelmişsiniz de bilmem ne.. E siz her şeyi bu kadar iyi biliyorsunuz aynada kendi kendinize konuşup kendi kendinize cevap versenize? İnsanlar size neden olduğunu siz bilirsiniz, ya sevmiyorsunuz ya da bir sağlık sorununuz var diyor! Daha ne duymayı bekliyorsunuz! Kk kadınlarının zekasıyla dalga geçemezsiniz. Saçmalıklarınızı yemiyorlar diye hakaret üstüne hakaret edemezsiniz! Konuyu açtığınıza açacağınıza pişman ederler adamı! Ya da bamyayı.

Olsa olsa anatomik veya psikolojik olabilir sebebi
O da niye kültürden sayılıyor anlamadım ben zaten
Bildiğimiz belirli bir alana ait bilgi gerektiriyor

Sanırım psikoloğu veya doktoru bedavaya getirmeye çalışıyor
Ondan eğitimsiz buldu bizi

Birinin bana "sen kavun sevmiyorsun" demesi kadar mantıksız konunuz.
Neyi sevip sevmedigimi ben bilirim.
Kimisi kavunu yarım ay keser, dirseklerine suyu aka aka yer, kimisi de minik dilimler yapıp kaseye koyar ve çatalla yer.
Herkesin tarzı başka.

Ben konunuzun fake oldugu, erkek oldugunuzu ve partnerinizin zevk almadığını düşünüyorum.

Rica ediyorum cahil cahil konuşma
Öyle özel bi bilgi ki bu yüksek eğitim ve kültür olmadan insan tahmin edemiyor işte

Biz de "yetersiz(!)" kaldık yani

Ben konunun fake olduğunu erkek olduğunu, birlikte olacak partner bile bulamadığı için burda kendince eğlenmeye geldiğini düşündüm okur okumaz

Diğer üyeler ne yapacak? Bence ilk 10 sayfada saçma sapan ve boş şeyler yazan kişiler üyeliklerini kapatsınlar.
Rahatsiz olan sizsiniz ve yorumlar size sacma sapan geliyor.
Emoji yanitlarina bakarsaniz biz gayet memnunuz.
Memnun olmayanlar için de göz ardı et butonu mevcut.
Ama zahmet etmeyin siz.
Birazdan Mune komiserim pilotum sizi uçurmaya gelecektir.

Doktor olsakta doktor derdini dinler söyle sorunun ne der
Bizde sorduk
Derdini demeyen derman bulamaz

Rica ediyorum cahil cahil konuşma
Öyle özel bi bilgi ki bu yüksek eğitim ve kültür olmadan insan tahmin edemiyor işte

Biz de "yetersiz(!)" kaldık yani
Cok haklisin, konunun hepsini okuyunca yazdiklarimdan utandim. Kültür seviyesi falan hiç bilmedigim bir sey. Haddimi aşmışım.

Bu konuda geçen erkek, gerçek hayatta karşına çıksa saldırırsın. Sanırım çok merak ettiğin için böyle saçma sapan yorum yapıyorsun. Kıskan, çatla!..

Şimdi ben senin düzgün serçe parmağına yamuk desem,sen evet bu parmağım yamuk çünkü insanı en iyi diğer insan görür deyip düzgün olan serçe parmağına tedavi mi arayacaksın?
Şu zeka seviyesine bak. Üyelik alabilmene şaşırdım.

Bu konuda geçen erkek, gerçek hayatta karşına çıksa saldırırsın. Sanırım çok merak ettiğin için böyle saçma sapan yorum yapıyorsun. Kıskan, çatla!..
İnsan kendi kendini överken çok belli oluyor ya
Zaten bamya denince çok alınmandan biz anlamıştık olayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…