- 27 Mart 2019
- 28.990
- 103.470
-
- Konu Sahibi keyfsizkadin
Ben dedim tamam da sorun ne dedim bana ben erkeklere ilgi duyuyorum dediEvet cınım
Biz hiçbirimiz anlamadık ama sen harika anlattın
Hayır bu kadar özeleştiriye kapalı bi insanın tek sözle tüm cinsel hayatını sorgulaması takdire şayan
Erkeksin diyorum. Hayatındaki kadına zevk veremeyen sensin diyorum. Sen hâlâ gelmiş ölçü mü verelim diyorsunKızma sebebim, başlığı okumadan bamya yorumu yapmış olmaları. Başlıkta gerekli açıklamayı yaptım, bazıları okumuyor, okusa da anlamıyor. Ama burada saçma sapan, boş boş yorum yapabiliyorlar. Neyine güveniyor, neden yorum yapıyor acaba? Daha açık anlatmak için ölçülerimizi de vermemiz mi gerekiyor?
Burada boş yorum yazan boş bir insan arıyorsanız aynaya bakabilirsiniz. Eğitime kültüre o kadar önem veriyor olsaydınız, konuya “NOT: 30 yaşındayım. Onda bi sorun yok, yakışıklı, her yöndem mükemmel. Ben de güzel biriyim. Doğru cevaplar alabilmek için bu bilgilendirmeyi yapmak istedim. Yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkür edrim.” Şeklinde bir anlatımla başlamazdınız. Zevk alıp almamanın ne ilgisi var görsellikle? Çok yakışıklıymışsınız da her yönden mükemmelmişsiniz de bilmem ne.. E siz her şeyi bu kadar iyi biliyorsunuz aynada kendi kendinize konuşup kendi kendinize cevap versenize? İnsanlar size neden olduğunu siz bilirsiniz, ya sevmiyorsunuz ya da bir sağlık sorununuz var diyor! Daha ne duymayı bekliyorsunuz! Kk kadınlarının zekasıyla dalga geçemezsiniz. Saçmalıklarınızı yemiyorlar diye hakaret üstüne hakaret edemezsiniz! Konuyu açtığınıza açacağınıza pişman ederler adamı! Ya da bamyayı.Benim bu konuda yabancı kaynaklardan edindiğim bazı bilgiler oldu.
Burada da acaba tatmin edici cevaplar bulabilir miyim diye sormuştum.
Ama cevap alamadım...
Boş insnaların dalga geçen yorumlarıyla neredeyse 10 sayfa doldu. Yazık gerçekten...
Şundan eminim ki, bu konuyu okuyup, beni anlayanlar olmuştur.
Burada şarlatanlık yaparak cevap yazan boş insalara bir çift sözüm var.
Biraz daha eğitim ve kültür seviyenizi ilerlertip, daha kaliteli düşünmeye ve sorgulamaya başladığınızda, benim ne demek istediğimi anlayacaksınız. Aaaa... Demek böyle de olabiliyormuş, şundan kaynaklanabiliyormuş, sebebi buymuş falan diyerek, hiç bilmediğiniz, aklınıza gelmeyecek şeyleri öğrendiğinizde beyninizden terler akacak...
Olsa olsa anatomik veya psikolojik olabilir sebebiBen dedim tamam da sorun ne dedim bana ben erkeklere ilgi duyuyorum dedi
Neden zevk alamıyorsun varsa anlaT yoksa kim ne diyecek dedim
Eğitim kültür meselesi sizlerde o yok boş insanlarsınız dedi
O zaman neden bu konu açıldı
Diğer üyeler ne yapacak? Bence ilk 10 sayfada saçma sapan ve boş şeyler yazan kişiler üyeliklerini kapatsınlar.Bu sitenin kullanıcılarını beğenmiyorsanız uyelik iptali ile hemen kurtulabilirsiniz
Rica ediyorum cahil cahil konuşmaBirinin bana "sen kavun sevmiyorsun" demesi kadar mantıksız konunuz.
Neyi sevip sevmedigimi ben bilirim.
Kimisi kavunu yarım ay keser, dirseklerine suyu aka aka yer, kimisi de minik dilimler yapıp kaseye koyar ve çatalla yer.
Herkesin tarzı başka.
Ben konunuzun fake oldugu, erkek oldugunuzu ve partnerinizin zevk almadığını düşünüyorum.
Ben konunun fake olduğunu erkek olduğunu, birlikte olacak partner bile bulamadığı için burda kendince eğlenmeye geldiğini düşündüm okur okumazBirinin bana "sen kavun sevmiyorsun" demesi kadar mantıksız konunuz.
Neyi sevip sevmedigimi ben bilirim.
Kimisi kavunu yarım ay keser, dirseklerine suyu aka aka yer, kimisi de minik dilimler yapıp kaseye koyar ve çatalla yer.
Herkesin tarzı başka.
Ben konunuzun fake oldugu, erkek oldugunuzu ve partnerinizin zevk almadığını düşünüyorum.
Rahatsiz olan sizsiniz ve yorumlar size sacma sapan geliyor.Diğer üyeler ne yapacak? Bence ilk 10 sayfada saçma sapan ve boş şeyler yazan kişiler üyeliklerini kapatsınlar.
Olsa olsa anatomik veya psikolojik olabilir sebebi
O da niye kültürden sayılıyor anlamadım ben zaten
Bildiğimiz belirli bir alana ait bilgi gerektiriyor
Sanırım psikoloğu veya doktoru bedavaya getirmeye çalışıyor
Ondan eğitimsiz buldu bizi
Cok haklisin, konunun hepsini okuyunca yazdiklarimdan utandim. Kültür seviyesi falan hiç bilmedigim bir sey. Haddimi aşmışım.Rica ediyorum cahil cahil konuşma
Öyle özel bi bilgi ki bu yüksek eğitim ve kültür olmadan insan tahmin edemiyor işte
Biz de "yetersiz(!)" kaldık yani
Bu konuda geçen erkek, gerçek hayatta karşına çıksa saldırırsın. Sanırım çok merak ettiğin için böyle saçma sapan yorum yapıyorsun. Kıskan, çatla!..Erkeksin diyorum. Hayatındaki kadına zevk veremeyen sensin diyorum. Sen hâlâ gelmiş ölçü mü verelim diyorsunHer şey boyut değil, o konuda sorunun olmayabilir ama azıcık işlevi de geliştir . Bunu da sevgilinin iyiliği için söylüyorum. Yazık zevk alamıyor kızcağız demek ki.
Şu zeka seviyesine bak. Üyelik alabilmene şaşırdım.Şimdi ben senin düzgün serçe parmağına yamuk desem,sen evet bu parmağım yamuk çünkü insanı en iyi diğer insan görür deyip düzgün olan serçe parmağına tedavi mi arayacaksın?
İnsan kendi kendini överken çok belli oluyor yaBu konuda geçen erkek, gerçek hayatta karşına çıksa saldırırsın. Sanırım çok merak ettiğin için böyle saçma sapan yorum yapıyorsun. Kıskan, çatla!..
Sen almışsın ya abiŞu zeka seviyesine bak. Üyelik alabilmene şaşırdım.
Bu konuda geçen erkek, gerçek hayatta karşına çıksa saldırırsın. Sanırım çok merak ettiğin için böyle saçma sapan yorum yapıyorsun. Kıskan, çatla!..
Ayy napayım ben seni be. Sen önce git sevgiline nasıl zevk verebileceğini öğren.Bu konuda geçen erkek, gerçek hayatta karşına çıksa saldırırsın. Sanırım çok merak ettiğin için böyle saçma sapan yorum yapıyorsun. Kıskan, çatla!..
Aaa, neden sen de "bamya" falan yazmadın?Ben konunun fake olduğunu erkek olduğunu, birlikte olacak partner bile bulamadığı için burda kendince eğlenmeye geldiğini düşündüm okur okumaz
Haydar dümeni sahneye davet ediyoruz . Konu çok ciddi , acilen danışmaya geliniz lütfen .Konu ciddi bir konu.
Basit bir soru da değil.
Elbette beni anlayanlar ve tatmin edici cevap verenler olacaktır.