Benim seksten zevk almadığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendince eğlenmeye gelmişsin vs neyse
Ama üzücü olayları kullanmak insanlığına yakışmaz kimsenin
Edep

Cahillik de özgüvensizliğiniz gibi paçanızdan akıyor.

Buradaki en üğrenç yorumlardan biri. Bu kendi iç dünyanı yansıtıyor.

Tip 1 Bipolar hastasıyım, düzenli antipsikotik ilaç alırım, "Deli doktoru"na giderim.
Ve konuya ciddi, yargısız , bilgi içerikli yorumu yapan da benim, sizin de konu içinde beğendiğiniz tek yorum benimki sanırım.

Ne manidar.

Bamya dememişin, ondandır.

Keyif almadıgını sen bile bilmiyormuşsun baksana. Biz nerden bilelim neden almadığını?

Bence konuyu başka yerlere çekmeyin. Utanmasanız video falan da isteyeceksiniz.
Sorduğum konuda bir bilginiz varsa yazın.
Çok ayıp, hiç öyle başka yere çektiğim falan yok, konunun kendisi zaten sizin başka yer dediğiniz şey. Kaldı ki siz bu soruyu sorarken utanmadınız da ben mekandan bahsederken mi utanacağım?

Mune Kanatlarını ac uç gel cımbızla alinacak biri varr
Su mu yakıyor bu kanatlar, uç gel diyorsunuz da bir uçmak kaç bardak çaya mal oluyor
Sizi alırken cımbızın kırılsın diyorsunuz, başkasına uç gel, bundan sonra çağırmadan önce hepiniz çay demleyip gönderin

Kurtarici gibi geldin Mune valla.

Biz nerden bilelim ablam, biz mi yaşıyoruz o cinselliği? Ya keyif alıyorsundur ya da almıyorsundur. Oylama yapılacak bir şey mi bu sence

Ablamm beee sırf korkudan sen beni banlama diye şu çeneme çeşit çeşit fermuar aramaktan öldüm bittim gari benım bu ceneye anam babam kocam bile gem vuramadı bi yola getiren sensin gel anlaşak gııı çay nedemek ben sana kebap ısrmarlayım sen beni banlama (adanalıyım haaa bu teklıfı eyi dusun)aylardır ıcımde bırıkenleri döküverem şuracığa hıı ne dıyosun KK m olmasa ben naparım Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…