- 3 Şubat 2021
- 2.550
- 8.106
- 36
- Konu Sahibi keyfsizkadin
Gerçekleri yazmaya ne hacetAaa, neden sen de "bamya" falan yazmadın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekleri yazmaya ne hacetAaa, neden sen de "bamya" falan yazmadın?
Kim bu bey? Hakan23cm mi?Bu konuda geçen erkek, gerçek hayatta karşına çıksa saldırırsın. Sanırım çok merak ettiğin için böyle saçma sapan yorum yapıyorsun. Kıskan, çatla!..
insanın kendini tanıması konusunu o kadar anlamamışsın ki bide gelmiş zekadan bahsediyorŞu zeka seviyesine bak. Üyelik alabilmene şaşırdım.
Tamamıyle şahsını ilgilendiren bir soruyu sorduğunuz için bu tepki. Insanlar sizin neden zevk almadığınızı bilemez. Attın bize bir kaya, var git nereye dayarsan daya...Merhaba.
Bugünlerde beni çok düşündüren, kafa yorduran bir derdim var.
Geçen hafta bir mekanda oturuyorduk. Yanılmıyorsam Pazar günüydü, akşama yakın.
Sessiz, sakin konuşuyorduk. Bir ara konu cinselliğe gelmişti.
Bana dedi ki:
"Sen seksten zevk almıyorsun, keyf almıyorsun."
.
Bir haftadır bunu kafamda çevirip duruyorum. Bunu düşünüyorum.
Acaba ben neden seksten keyf alamıyorum, zevk alamıyorum.
NOT: 30 yaşındayım. Onda bi sorun yok, yakışıklı, her yöndem mükemmel. Ben de güzel biriyim. Doğru cevaplar alabilmek için bu bilgilendirmeyi yapmak istedim. Yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkür edrim.
Bende şaşırdım hakikaten , bu yüksek zekayla harcanıyorsunuz burdaŞu zeka seviyesine bak. Üyelik alabilmene şaşırdım.
Tamam, ben seksten sevk alamıyorum ama size de zevk veren tek şey, buradan üye uçurulması mı?Rahatsiz olan sizsiniz ve yorumlar size sacma sapan geliyor.
Emoji yanitlarina bakarsaniz biz gayet memnunuz.
Memnun olmayanlar için de göz ardı et butonu mevcut.
Ama zahmet etmeyin siz.
Birazdan Mune komiserim pilotum sizi uçurmaya gelecektir.
Dogru düzgün sorsa anlatip fikir vermicez sanki. Gelmis burada ustune saldırırsınız falan diye kendini övüyor. He saldırırız bamyana.Arkadaşlar dalga geçmeyin
Burda ciddi bir konu var, adam derdine çözüm arıyor kendince
Bak buraya bi erkek üye konu açmıştı, gayet kibar efendi biriydi. Dua etmiştim mune geç gelsin de az derdini dinleyelim bi yol gösterelim diye. Adamına göre yani. Efendi olsaydı, yapacak bir şey yok.Arkadaşlar dalga geçmeyin
Burda ciddi bir konu var, adam derdine çözüm arıyor kendince
Allah'ım allahım sana geliyorumTamam, ben seksten sevk alamıyorum ama size de zevk veren tek şey, buradan üye uçurulması mı?
Bu yazdığımın, hayattaki tek zevkim oldugunu düşünen biri üyelerin zeka seviyesini küçümseyip eleştiriyor...Tamam, ben seksten sevk alamıyorum ama size de zevk veren tek şey, buradan üye uçurulması mı?
İlk karantinada oteller, müşterilerine restoran hizmetleri verebiliyordu. Çoğu otel çok çok az bir fiyata insanları o otelde kalan müşterilermiş gibi göstererek restorana alıyordu. Şu an yapılıyor mu bilmiyorum ama okurken aklıma bu gelmişti .Tüm sayfaları okumadım ama, marketlerin bile 5 e kadar açık olduğu ve sokağa çıkma yasağının olduğu pazar gününde oturulan mekan söylendi mi? Söylenmediyse söylsense keşke, zira konu sahibinin banlanması çok yakın
Otururken konuşulan konunun geldiği noktaya bakarsak mantıklı aslindaİlk karantinada oteller, müşterilerine restoran hizmetleri verebiliyordu. Çoğu otel çok çok az bir fiyata insanları o otelde kalan müşterilermiş gibi göstererek restorana alıyordu. Şu an yapılıyor mu bilmiyorum ama okurken aklıma bu gelmişti .
Şurayı bir deli doktoru incelese, saçma sapan yorum yazan kişileri tespit edip direkt içeri atar. Öyle ilaçla falan uğraşmaz.
Ama yok ki öyle bir sistem. Piyasadan delileri toplayan bir sistem olsa, toplumda cinayet, şiddet olayları olmaz.
Geçen haberlerde okudum, biri annesini kesip kafasını tencereye koymuş. Korku filmi gibi görüntüleri vardı.
İşte bu tipler önceden tespit edilse, birçok cinayet daha olmadan önlenir.
Manyak manyak şeyler yazıyorlar şuraya yaa...
Elli defa diyoruz çakırkeyf halde girmeyin şuraya.Şurayı bir deli doktoru incelese, saçma sapan yorum yazan kişileri tespit edip direkt içeri atar. Öyle ilaçla falan uğraşmaz.
Ama yok ki öyle bir sistem. Piyasadan delileri toplayan bir sistem olsa, toplumda cinayet, şiddet olayları olmaz.
Geçen haberlerde okudum, biri annesini kesip kafasını tencereye koymuş. Korku filmi gibi görüntüleri vardı.
İşte bu tipler önceden tespit edilse, birçok cinayet daha olmadan önlenir.
Manyak manyak şeyler yazıyorlar şuraya yaa...