- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
- Konu Sahibi keyfsizkadin
-
Buradan bakıldığında derdiniz sadece bizimle dalga geçmek gibi görünüyor. Biz de size cevaplarımızla bunun karşılığını veriyoruz. BirazdanYüklem hatası değil, "kaynaklandığı" olacaktı. "ğ" eksikliği için de kusura bakmayın. İmla hataları için özür dilerim. Buraya dil bilgisi hatalrımı düzeltmek için değil, başka derdim için gelmiştim.
Birazdan banlanirsan bundan sonraki 6 sayfayı da okur okur geçersin artık6 sayfa oldu, hepsi boş cevaplar.
Şok oldum gerçekten. Bu konuda hiç mi bir şey bilen yok.
Hahahah sana nasıl yardmcı olsun buradaki hanımlar biraz ipucu versene6 sayfa oldu, hepsi boş cevaplar.
6 sayfa oldu, hepsi boş cevaplar.
Yoo bakiyorum bakiyorum, lokanta calisani ablalar bamya benzetmesi yapmasinlar yazisi göremiyorum."Bamya" benzetmesi yapacak lokanta çalışanı ablalarımız için başta gerekli bilgilendirmeyi yapmıştım.
Alamadığınız keyfi bile partnerinizden öğreniyorsunuz biz nereden bilelim? Daha siz bile bilmiyorsunuz?6 sayfa oldu, hepsi boş cevaplar.
Kendisini tebrik ediyorum“Bir insanı en son tanıyan kendisidir.” Demiştir. Başka bildiği bir şey mi var
6 sayfa oldu, hepsi boş cevaplar.
Ne ipucu daha kendini tanıyacakHahahah sana nasıl yardmcı olsun buradaki hanımlar biraz ipucu versene
Herkesi bilemem ama sizin için bir defaya mahsus doğru olabilir. Önceki yorumlarınızda böyle bir şeyden bahsetmiştiniz.Biz o konulari bilmiyoruz hepimiz zevk aliyoruz
Pardon da arkadaşım sana akıl danıştığını nereden çıkardın?Oh vay vayyy. Madem bu kadar yeterli eğitim ve kültür seviyesindesiniz, ne işiniz var biz cahillerin arasında Allasen. Bi de konu açıp akıl danışmanız yok mu?
Bende sorun yok ben eşimle cok zevk aliyorummmHerkesi bilemem ama sizin için bir defaya mahsus doğru olabilir. Önceki yorumlarınızda böyle bir şeyden bahsetmiştiniz.
Yazzık gıııKıyamam bide ciddi ciddi cevap yazanlar olmuş
He bızde herıfnen mekandaydık gecen pazar guzel bır yedik ıctık eglendıkBide pazar gunu mekândalar
Hâlâ ordami ki
İnşallah öyledir...Bende sorun yok ben eşimle cok zevk aliyorummm
Kimi Pazar gününe takılmış,
Kimi bamya, patlıcan falan yazıyor,
Kimi masanın ayağının rengine...
Konu neydi?
Konuyu bir okuyun, anlayın.
Dert okuya okuya dertleri karıştırı olmuşsunuz.
Bende dert sizde, başkasının başına da dert olmayın.
Burdaki çoğu arkadaş bilir benim çok mutlu evliligim olduğunu yaİnşallah öyledir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?