- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
- Konu Sahibi keyfsizkadin
-
Bu cevabınız sizin hiç bu konulardan anlamadığınzı gösteriyor.Konuya inanmadım, yasak yasak nerede yemek yiyeceksiniz? Bir de belirtmiş
Gerçekse ve yurt dışında yaşıyorsa da konunun güzellikle ne alakası var, bamya müessesesi yaşa,kasa, kara kaşa göze,fiziğe bakmıyor
Zevk alamadığını hissediyorsa zevklendirmeye çalışsın. Bir kadını moda sokmak, tatmin etmek öyle kolay bir şey değil. Madem zevk almıyor,durumu tersine çevirecek binbir şey yapabilir aslında. Ama mal biri heralde ki tutmus söylemiş. Ben olsam utanır dile getiremezdim çünkü sen zevk almıyorsun demek ben seni zevke getiremiyorum demek
Ben de şimdi aynı şeye takılmıştım :)Evlilik disi etiketi ne mana? Nerede alakasiz bir sey var, hepsi konuda mevcut.
Kullanici adi da o bicim.
"Bamya" benzetmesi yapacak lokanta çalışanı ablalarımız için başta gerekli bilgilendirmeyi yapmıştım.Zevk almiyorsaniz hatayi kendi yeteneklerinde yada bamyasinda arasin
Hic kendini sorgulamayan yurdum erkekleri ya.
Konu fake ama yinede bu duruma maruz kalacak kardeslerimiz icin yazdim.
Bamyadandir o bamyadan
Evet. Kendi duygularımı en iyi ben bilirim. Kim bilecek başka?Düşünemeyenler için biraz ipucu vereyim.
Mesela karşısınızdaki erkek size şöyle dese: "Sen beni sevmiyorsun."
Siz hemen şöyle mi cevap verirsiniz:
"Sen benim sevip sevemediğimi bilemezsin."
Böyle mi dersiniz?
Herkes karşısındaki erkeği sevdiğinden emin mi? Bundan emin olabiliyor musunuz?
"Kendin daha iyi bilirsin" diyen kişiler buna cevap verin hadi...
Demek ki zevk almadığınız doğru. Neden diye sordunuz mu kendinize? Bu tamamen sizden mi kaynaklanıyor, karşınızdaki adam çok mu yetenekli?Düşünemeyenler için biraz ipucu vereyim.
Böyle mi dersiniz?
Dünyadaki en zor şeylerden biri, bir insanın kendini tanımasıdır. Bu en önemli amaçlardan biridir ama zordur.Evet. Kendi duygularımı en iyi ben bilirim. Kim bilecek başka?
Pazar gunu oturulan mekan da kuvvetle muhtemel TV'lerde gordugumuz baskin yapilan kumarhaneler gibi bir yer olabilir..
Tedirginim.. :)
Biz burada birbirimize ahkam kesmiyoruz. Birbirimize yorum yapıyoruz. Çünkü yorum yapılması için konu açıyoruz zaten? Bizi trollemeye gelmişsiniz belli ama kk kadınları yemiyor artık böyle saçmalıklarıDünyadaki en zor şeylerden biri, bir insanın kendini tanımasıdır. Bu en önemli amaçlardan biridir ama zordur.
Lütfen siz yeterli eğitim ve kültür seviyesine ulaşmadan, bazı konularda ahkam kesmeyin.
Düşünemeyenler için biraz ipucu vereyim.
Böyle mi dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?