- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.697
- 548
- Konu Sahibi keyfsizkadin
-
E doktora git o zaman, insanlar nerden anlasın senin neden zevk alamadığını? Beraber olduğun adam anlamamış, biz iki kelimenle şıpp diye anlarız, bekle.Neden diye kendime sordum ve şimdi burada kadınlara da sormak istedim. Kendimden kaynaklandığını da yazıda açık ve net. Şu yazdığın cevaba bir bak, nasıl saçmaladığını anla diyecem ama yok ki o kapasite. Okuduğunu anlamayan biri, başkasının derdine derman olmaya çalışıyor.
Siz kültürlü olun, ama beylik laf etmeyin, ne olur... Bir insanı en son tanıyan, kendisidir.Beylik laflar etmek kültürlü olmak anlamına gelmiyor maalesef... İnsanı kendinden iyi hiçkimse tanıyamaz.
Kendiniz kendinize ne dedi?Neden diye kendime sordum ve şimdi burada kadınlara da sormak istedim. Kendimden kaynaklandığını da yazıda açık ve net. Şu yazdığın cevaba bir bak, nasıl saçmaladığını anla diyecem ama yok ki o kapasite. Okuduğunu anlamayan biri, başkasının derdine derman olmaya çalışıyor.
Vallaha gı50 dakika önce üye olunmuş, pazar günü karantina varken bir yerde oturuyorlarmış ve ilk konusu sex.
Hı hı evet bizde inandık
Yüklem hatası değil, "kaynaklandığı" olacaktı. "ğ" eksikliği için de kusura bakmayın. İmla hataları için özür dilerim. Buraya dil bilgisi hatalrımı düzeltmek için değil, başka derdim için gelmiştim.“Kendimden kaynaklandığını da yazıda açık ve net.” Bu cümlede yüklem eksik. Bir de -diyecem değil, -diyeceğim. Sizin gibi kültürlü ve yeterli eğitim seviyesine sahip birine hiç yakışmıyor.
Evet burda kadınlara sormak istedi cunku kendısı erkek idi konu fake idiNeden diye kendime sordum ve şimdi burada kadınlara da sormak istedim. Kendimden kaynaklandığını da yazıda açık ve net. Şu yazdığın cevaba bir bak, nasıl saçmaladığını anla diyecem ama yok ki o kapasite. Okuduğunu anlamayan biri, başkasının derdine derman olmaya çalışıyor.
Eeeee? Yani?Siz kültürlü olun, ama beylik laf etmeyin, ne olur... Bir insanı en son tanıyan, kendisidir.
Kıyamam bide ciddi ciddi cevap yazanlar olmuşVallaha gı
En son insan kendimi tanırSiz kültürlü olun, ama beylik laf etmeyin, ne olur... Bir insanı en son tanıyan, kendisidir.
Lütfen tahrik edici mesajlar yazmayın. Ayrıca ben bir kadınım ve cinsellik için tercihim erkeklerden yana.Tuttum tuttum ohhh rahatladım
“Bir insanı en son tanıyan kendisidir.” Demiştir. Başka bildiği bir şey mi varKendiniz kendinize ne dedi?
Ayyyy g.mLütfen tahrik edici mesajlar yazmayın. Ayrıca ben bir kadınım ve cinsellik için tercihim erkeklerden yana.
Bide pazar gunu mekândalarEvet burda kadınlara sormak istedi cunku kendısı erkek idi konu fake idi
Sizin bamya pazar pazar nerde pişiyor onu bi yazın da ihbar edelim hele. Her yer kapalı iken sex muhabbeti yapacak mekan nerde? Şimdi yurtdışındayım yhaaa dersiniz değil mi bayım. Bu arada Kesin erkeksiniz sizDünyadaki en zor şeylerden biri, bir insanın kendini tanımasıdır. Bu en önemli amaçlardan biridir ama zordur.
Lütfen siz yeterli eğitim ve kültür seviyesine ulaşmadan, bazı konularda ahkam kesmeyin.
Tobe estağfurullah tobeLütfen tahrik edici mesajlar yazmayın. Ayrıca ben bir kadınım ve cinsellik için tercihim erkeklerden yana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?