- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.423
- Konu Sahibi keyfsizkadin
Katibin Ruhu benzemiyor mu katip ? :) Çok düzgün yazması üslubu vs.Ceo kadın mı ceo anne mi diye bir üye vardı yazım tarzınızı çok benzettim. Benden başka hatırlayan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katibin Ruhu benzemiyor mu katip ? :) Çok düzgün yazması üslubu vs.Ceo kadın mı ceo anne mi diye bir üye vardı yazım tarzınızı çok benzettim. Benden başka hatırlayan var mı ?
Oh vay vayyy. Madem bu kadar yeterli eğitim ve kültür seviyesindesiniz, ne işiniz var biz cahillerin arasında Allasen. Bi de konu açıp akıl danışmanız yok mu?Dünyadaki en zor şeylerden biri, bir insanın kendini tanımasıdır. Bu en önemli amaçlardan biridir ama zordur.
Lütfen siz yeterli eğitim ve kültür seviyesine ulaşmadan, bazı konularda ahkam kesmeyin.
Anlayan beri gelsinDüşünemeyenler için biraz ipucu vereyim.
Mesela karşısınızdaki erkek size şöyle dese: "Sen beni sevmiyorsun."
Siz hemen şöyle mi cevap verirsiniz:
"Sen benim sevip sevemediğimi bilemezsin."
Böyle mi dersiniz?
Herkes karşısındaki erkeği sevdiğinden emin mi? Bundan emin olabiliyor musunuz?
"Kendin daha iyi bilirsin" diyen kişiler buna cevap verin hadi...
Ayy bir de edebiyat parçalıyor, biri bunu buradan alsınDünyadaki en zor şeylerden biri, bir insanın kendini tanımasıdır.
Normalde zaten ben baklava vs yemem ayda bir belki çikolata yerim çikolatayı çok sevdiğim için
Pazar gunu hangi mekanda oturuyordunuz?
Pazar günleri yasak var nerdeymis bu mekan
Kafe restoranlar oturmaya komple kapalı değil mi zaten
Yanı bide pazar günü bide mekan
Ters giden bir şeyler var
Bulur onlar bulur anadınmıııben de bunu soracaktım
Dünyadaki en zor şeylerden biri, bir insanın kendini tanımasıdır. Bu en önemli amaçlardan biridir ama zordur.
Lütfen siz yeterli eğitim ve kültür seviyesine ulaşmadan, bazı konularda ahkam kesmeyin.
Neden diye kendime sordum ve şimdi burada kadınlara da sormak istedim. Kendimden kaynaklandığını da yazıda açık ve net. Şu yazdığın cevaba bir bak, nasıl saçmaladığını anla diyecem ama yok ki o kapasite. Okuduğunu anlamayan biri, başkasının derdine derman olmaya çalışıyor.Demek ki zevk almadığınız doğru. Neden diye sordunuz mu kendinize? Bu tamamen sizden mi kaynaklanıyor, karşınızdaki adam çok mu yetenekli?
Ama siz tatmin olmuyormuşsunuz ashsushsbsbKonu ciddi bir konu.
Basit bir soru da değil.
Elbette beni anlayanlar ve tatmin edici cevap verenler olacaktır.
AlalımAyy bir de edebiyat parçalıyor, biri bunu buradan alsın
Biri bamya deyince de kızmış. Ben direkt konudaki erkeğin kendi olduğunu düşünüyorum şu an.Katibin Ruhu benzemiyor mu katip ? :) Çok düzgün yazması üslubu vs.
Bizim gibi cahillere niye sordun keyifsiz kadınDünyadaki en zor şeylerden biri, bir insanın kendini tanımasıdır. Bu en önemli amaçlardan biridir ama zordur.
"...Zevk al bacım mi diyelim yada zevk alıyorsun mu diyelim"Keyifsiz kadın fake misin zaten senin keyfin kaçmış bide bizimkini kaçırma
Zevk alamıyorsun diyene niye böyle dedin diye sorulur
Şimdi sana bu.konuyla ilgili biz ne yazalım
Zevk al bacım mi diyelim yada zevk alıyorsun mu diyelim
Bunu sen bilirsin bu özel bir şey bunun çözümü sevgiline sormak
Ha ben şöyle bir sorunum var zevk alamıyorum dersin o zaman yazılır.bir şey ama
Bana zevk alamıyorsun dedi bende.buna taktım demek tuhaf değil mi sence
Aha mune abla yola cıktı tilililiNeden diye kendime sordum ve şimdi burada kadınlara da sormak istedim. Kendimden kaynaklandığını da yazıda açık ve net. Şu yazdığın cevaba bir bak, nasıl saçmaladığını anla diyecem ama yok ki o kapasite. Okuduğunu anlamayan biri, başkasının derdine derman olmaya çalışıyor.
“Kendimden kaynaklandığını da yazıda açık ve net.” Bu cümlede yüklem eksik. Bir de -diyecem değil, -diyeceğim. Sizin gibi kültürlü ve yeterli eğitim seviyesine sahip birine hiç yakışmıyor.Neden diye kendime sordum ve şimdi burada kadınlara da sormak istedim. Kendimden kaynaklandığını da yazıda açık ve net. Şu yazdığın cevaba bir bak, nasıl saçmaladığını anla diyecem ama yok ki o kapasite. Okuduğunu anlamayan biri, başkasının derdine derman olmaya çalışıyor.
Tuttum tuttum ohhh rahatladım"...Zevk al bacım mi diyelim yada zevk alıyorsun mu diyelim"
Çok şükür böyle saçma bir cevap vermediniz... Ama içinizde zor tutmuşsunuz gibi geldi.
Kendimden kaynaklandığını da yazıda açık ve net. Şu yazdığın cevaba bir bak, nasıl saçmaladığını anla diyecem ama yok ki o kapasite.