Benim şansım tahmini ne zaman döner ?

aslında bu kişi gerçekten bana değer veren çok saygılı birisi öyle hanzo hödük değil
sağlığına giyimine falan da çok dikkat ediyor
yani ama çocukları var eski eşi de doktor zaten
ben nasıl bunun üstesinden gelebilirim ki
ben senin için her şeyi hallederim sen sadece yanımda ol diyor ama güvenemiyorum

Anam bu ne hız valla yetişemedim yazdıklarına. Bu kadar erkek bu kadar kısa sürede bana çok geldi. Ya gerçekten flört etmeyi çok seviyorsun ya da herkes bana aşık herkes beni seviyor olarak takılıyorsun adamlarda zaman geçiriyor.

inşallah siz de bulursunuz, rabbim gönlünüze göre versin

zaten en sonunda sanırım doktor olanla evlenicem yani bilemiyorum
Gercekten su kadar sayfa yazidan cikardiginiz sey bu mu?

Evlenin siz bir an once. Gercekten yani. Iki nisan atmis, o surecleri cok iyi bilen bir kadin olarak sirf evlenmek icin evlenecekseniz bir an once hangi kismetiniz musaitse evlenin de rahatlayin.

Senin konunu çok ilgi ve merakla takip ediyorum çünkü senin yaşadığın hayatı yaşıyorum birebir sürekli sürekli yeni insanlar geliyor ama bir türlü tam olan olmuyor ve benim istediklerime de yürütemedik benimde çevremdeki herkes dalga geçer bu konuda benimle hatta birini sorunca biraz daha bekle nasılsa haftaya 3 kişi daha gelir hepsini bir değerlendiririz vs derler ama bakalım sonunda istediğimiz evlilik olacak mı

Benim için de öyle. Yeni ayrıldım ama daha şimdiden yazıyorlar ama biliyorum ki hiçbiri beş para etmez cevap vermeye bile gerek duymuyorum. Önceden tipe önem verirdim artık ona da önem vermeyeceğim gerçekten yeterki düzgün, vazgeçmeyen biri olsun ya. Yoruldum artık. Konu sahibini ve sizi anlıyorum o yüzden

Premsesim seviyorum seni, millet de sevio bu ne hiz :) bence senin karakterinde biri en iyi kendinden on yas buyuk bi adamla yapar hem büyük erkekler kiymet bilirler. Doktoru degerlendirmeni öneririm.

Bu nedir böyle Allah aşkına okurken başım döndü. Hiç mi nefes almıyorsunuz anlamıyorum ki. Bu ne hız. Bu kadar çok mu yalnız kalmaktan korkuyorsunuz. Anladığım kadarıyla erkekler sizin iki kere nişan atmış olmanızı farklı yorumlayıp sizden faydalanmak istiyorlar. Kendinize çeki düzen verin. Dışardan bi bakın önce nasıl görünüyorsunuz. Belli ki sizin normal karşıladığınız hal ve hareketleriniz karşı cins için yanlış anlaşılmanıza sebep oluyor. Ziyan ettirmeyin zamanınızı üç beş serseriye.

Üşüyen prenses, söylediklerine tamamen inanarak ve ciddiyetle yazıyorum. Çok mu güzelsin acaba yoksa sosyallik mi etkili oluyor? Bize de bir iki tüyo versen

Sözüme MaşAllah Hocam diyerek başlamak istiyorum Bir ara Sevgili/Koca nasıl bulunur dersini sizden alsam iyi olacak zira bu yaşıma geldim tık yok sen nasıl bulurum öğret gerisini ben hallederim. Saygılar, sevgiler❤

Bir sözü kulagima küpe edindim sana tavsiye ederim. İnsan her yerde aynı insandır, bir insanın yaratılışında asalet yoksa kâinatın tacını da giyse yine çıplak kalır. Türkçesi biraz omurgalı olmaya çalış diyor.

Üşüyen prenses, söylediklerine tamamen inanarak ve ciddiyetle yazıyorum. Çok mu güzelsin acaba yoksa sosyallik mi etkili oluyor? Bize de bir iki tüyo versen
Güzelliktir o ya, sosyallik olsa ben duramazdım

Her an her yerde yanımdakilerle direkt sohbete muhabbete başlayabilen sosyal kelebek bir insanım. Ama o talip kısmı daha farklı bir şans.

Gerçi şimdi düşününce ben adam gibi birileri karşıma çıkmadığı için bu konuda kısmetsizim diyordum. Prensesin anlattıklarına bakınca iki kere görüşülen adam da kısmet sayılıyormuş, o zaman evet benim de kısmetim açıkmış diye bir sevindim şimdi kendi kendime Züğürt tesellisi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…