Benim şansım tahmini ne zaman döner ?

Ok Yanlış anladım başhekimlik hatta bana göre hiçbir meslek grubu “aşırı yüceltilecek” konumda degil ki.... birşeyi aşırı yüceltirseniz kendinizi de indirgemiş olursunuz .... hepimiz insanız sonuçta .... her meslek grubunun da kendine göre iyi ve kötü tarafları vardır elbet ....

Ben katilmiyorum.
Elim yuzum duzgundur
Profil fotomda kendi resmim var
Evli oldugum falan yazmiyor biomda
Ama cok nadir msj istegi gelir instadan
Ki aktif de kullanırım instagrami
Arkadasim olmayanlar da msj atabilir ayrica
Kisinin cizdigi profile, cizgiye bakar boyle seyler bence

Yaa bana da hiç gelmedi bu zamana kadar. Katılıyorum size

Sizi goren her adam neden sizle iliski evlilik cinsellik vs dusunuyor acaba hic dusundunuzmu? Tavırlarınızi haraket ve konusmalarinizi gozden gecirin belliki kolay elde edilecek kandirilacak kiz imaji veriyorsunuz kusura bakmayin anlattiklarinizdan bu cikiyor. Ve iliski kurma isine ara verin yanliz kalin neden hep erkekler erkekler evlilik iliski...?

Ya ben bulsam valla bashekjm hayatta kacirmam

Böyle düşünmeyin karakter onemli olan. Arkadaşım birgün aradı babam kan kustu hastanedeyim kimse yok gelir misin diye. Evden eşofman giyip gittim. Üzerimde siyah sweatshirt var. Yani dekolteli birşey falan değil. Neyse doktorun yanına gittik. Iyi bir hastanede prof ve cerrahpaşa tipta ders mi ne veriyormuş kendisi anlattı alakasız bir skeilde birden. Ve bunları benim goguslerime bakarak beni suzerek anlattı ??? Göğüslerim büyükte degil zaten 48 kiloyum. Sweatimden göğüs belli olmuyor. Düşünün birde dekolteli ona biraz yılışan bir kadın olsaydı karşısında neler yapardı. Arkadaşınla o kadar sinir olduk ki. Adam kaç yaşında ve yüzük vae parmağında. Prof ama karaktersiz işte.

Bilemedim ki erkek kafasını anlamak zor.
Bana geliyor ama inanın keşke gelmeseydi denecek insanlar. Tip olarak değil bu dediğim. Mesaj isteklerinden tanışacak bir kadın da yoktur heralde.
Ama yeni ayrılmış biri olarak konu sahibinin kurslara, eventlere falan katılmasını çok mantıklı buldum. İnşallah doğru insanı bulur en kısa sürede

Karakterli bashekim istiyorum Allahim duy beni
Ne biliym ya yaslandim ondan desem gencken de gelmiyorlardi.benim hic pesimden dolanan bana bakan birileri olmadi.cok ilginc

Karakterli bashekim istiyorum Allahim duy beni
Ne biliym ya yaslandim ondan desem gencken de gelmiyorlardi.benim hic pesimden dolanan bana bakan birileri olmadi.cok ilginc

Öyle demeyin evrene öyle mesaj göndermeyin. Hem siz evlenip boşanmadınız mi ? Kim beğenmediği kadınla evlenir ki ? Demek ki sizide beğenen evlenmek isteyen biri olmuş. Belki başkalarıdaa olmuştur ama yanınıza gelmeye çekinmiş olabilirler.

Hadi hep beraber evrene mesaj yollayalim bana şöule karakterlisinden yakisiklisindan bi kaymakam,sube muduru,genel mudur bisiy gondersin.bashekim,ceo mio Allah ne verdiyse

valla çok saçma bi özet çıkarmışsın
ben ne zaman düzgün birisini bulucam ya onu soruyorum
neden düzgün erkek yoook
hem onlar bana aşık olsaydı gerçekten vazgeçmezlerdi

Şaka maka kısmetiniz baya bir açık. Önemli olan bu açık kısmetinizi dogru degerlendirebilmeniz. Sizinle ilgilenen her kisiyi tanımak, sınamak zorunda degilsiniz. Öncelikle kriterlerinizi belirleyin ve bu kriterleriniz fiziksel özelliklerden ziyade karakter odakli olsun. Hissettigim kadariyla yasiniz genç. Bu kişileri kendi yaş gurubunuzdan degil de sizden 3-4 yaş büyük kişiler arasindan secseniz daha isabetli olur gibi.

haklısınız buraya yazılınca daha çok anladım hatamı biraz kabuğuma çekilmem lazım
artık annem de kızmaya başladı.

valla çok haklısın daha çok fazla var onları yazmadım artık
düzgün birisi çıkmıyor karşımaaa

evet bazılarını yazmadım
anladım sizi biraz durulmam lazım

Reactions: 000
ya yemin ederim yalan mı söylücem
ekle yaz bana ne bileyim ya da antalyadaysan görüşebiliriz niye inanmıyorsunuz
zaten en sonunda sanırım doktor olanla evlenicem yani bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…