- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
- 53
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
OkO üye bir meslek grubunu idealize etmiş. Yani pskolojide idealize etme vardır. Yani aşırı yüceltme. Onu kast ettim. O üyede karşılaştım dememiş olsa keşke demiş. Yok uydurma demedik ki..Bende sizi anlamadım..
Aşk kadını mısın yoksa hayır kurumu mu?ya fark ettim ki aşksız yapamıyorum
En basiti Türkiye’de yaşayan sıradan bir kadının instagram mesaj istek listesi burdan arşa çıkarTabi onları kaile bile almamak gerekte, konu sahibi sürekli farklı kurslara, event’lere katıldığını yazmış ordan denk geliyormuş.
Ben de konu sahibinin taliplerine şaşıranlara anlam veremedim etraf erkek kaynıyor cidden. Belkide yaşanılan yerle alakalıdır.
Yaa bana da hiç gelmedi bu zamana kadar. Katılıyorum sizeBen katilmiyorum.
Elim yuzum duzgundur
Profil fotomda kendi resmim var
Evli oldugum falan yazmiyor biomda
Ama cok nadir msj istegi gelir instadan
Ki aktif de kullanırım instagrami
Arkadasim olmayanlar da msj atabilir ayrica
Kisinin cizdigi profile, cizgiye bakar boyle seyler bence
Ya ben bulsam valla bashekjm hayatta kacirmam
Bilemedim ki erkek kafasını anlamak zor.Ben katilmiyorum.
Elim yuzum duzgundur
Profil fotomda kendi resmim var
Evli oldugum falan yazmiyor biomda
Ama cok nadir msj istegi gelir instadan
Ki aktif de kullanırım instagrami
Arkadasim olmayanlar da msj atabilir ayrica
Kisinin cizdigi profile, cizgiye bakar boyle seyler bence
Karakterli bashekim istiyorum Allahim duy beniBöyle düşünmeyin karakter onemli olan. Arkadaşım birgün aradı babam kan kustu hastanedeyim kimse yok gelir misin diye. Evden eşofman giyip gittim. Üzerimde siyah sweatshirt var. Yani dekolteli birşey falan değil. Neyse doktorun yanına gittik. Iyi bir hastanede prof ve cerrahpaşa tipta ders mi ne veriyormuş kendisi anlattı alakasız bir skeilde birden. Ve bunları benim goguslerime bakarak beni suzerek anlattı ??? Göğüslerim büyükte degil zaten 48 kiloyum. Sweatimden göğüs belli olmuyor. Düşünün birde dekolteli ona biraz yılışan bir kadın olsaydı karşısında neler yapardı. Arkadaşınla o kadar sinir olduk ki. Adam kaç yaşında ve yüzük vae parmağında. Prof ama karaktersiz işte.
Karakterli bashekim istiyorum Allahim duy beni❤
Ne biliym ya yaslandim ondan desem gencken de gelmiyorlardi.benim hic pesimden dolanan bana bakan birileri olmadi.cok ilginc
Hadi hep beraber evrene mesaj yollayalim bana şöule karakterlisinden yakisiklisindan bi kaymakam,sube muduru,genel mudur bisiy gondersin.bashekim,ceo mio Allah ne verdiyseÖyle demeyin evrene öyle mesaj göndermeyin. Hem siz evlenip boşanmadınız mi ? Kim beğenmediği kadınla evlenir ki ? Demek ki sizide beğenen evlenmek isteyen biri olmuş. Belki başkalarıdaa olmuştur ama yanınıza gelmeye çekinmiş olabilirler.
valla çok saçma bi özet çıkarmışsın
ben ne zaman düzgün birisini bulucam ya onu soruyorum
neden düzgün erkek yoook
hem onlar bana aşık olsaydı gerçekten vazgeçmezlerdi
Burcunuz terazi mi merak ettim alakasız oldu amabak bu yorumunu çok sevdim, teşekkürler
akrepBurcunuz terazi mi merak ettim alakasız oldu ama
haklısınız buraya yazılınca daha çok anladım hatamı biraz kabuğuma çekilmem lazımBir ablamız vardı kk da çevrem geniş değil pek kimseyle tanışamıyorum diyordu
Hatta ben konusuna seyahat edin yazmıstım ay kimdii
Üşüyen prenses senin o ablanın konusuna yazman gerekıyordu bence
maşallahh..
velhasıl konuya geçelim...
Sayın üşüyen prenses evlenmek zorundamısınız ya da bir erkekle bir ilişki kurmak zorundamısınız...
Ya da bu ilişkinin niteliği evlilik mi olmak zorunda?
ilgi illaki her insanın hoşuna gidiyor ama bir dur bir bekle bismillah daha önceki konularından hatırladığım kadarıyla senin de baya hataların vardı eski nişanlınında....
Hiç düşündün mü neden 2 defa nişan attım diye
Belki çok acelecisindir(bundan kastım şu aslında bir dur bir bekle içine tamamen sinsin birisi olacaksa)
şansa pek inanmıyorum tercihler daha inandırıcı gelıyor bana
İyi günler dilerim
valla çok haklısın daha çok fazla var onları yazmadım artıkBen bu kadar kısa sürede bu kadar adamın talibiniz olmasını anlıyorum, sizin çok yüz verdiğinizi de düşünmüyorum. Türkiye’de biraz eliniz, yüzünüz düzgünse böyle oluyor maalesef.
Ben de 28 yaşındayım, anlatmaya kalksam yarısından fazlasını hatırlayamam bile yanaşan erkeklerin. Bi çay içip bidaha aramadığım onlarca erkek vardır.
Fakat sorun ne biliyor musun? Maalesef hiçbiri düzgün adamlar değil. Seviyorum, ölüyorum.. eee? İki ters cevap verseniz arkalarına bakmadan kaçarlar.
Düzgün adam dediğin pat diye yaklaşamaz zaten izler, hemen cesaret edemez, yanlış anlaşılmaktan korkar.
Fakat bu tür adamlar da ya evlenmiş yada nerede bilemiyorum çok nadir yani. Tamamen kısmet o yüzden.
evet bazılarını yazmadımOkey anladım.
O sitelerden uzak durun..
Ve bir süre eventlere sadece etkinlik diye bakın.
Mazallah yanlış birine kapılırsınız. Sizin için kötü olur.
Bu arada o kurslara, eventlere bazı erkek kesimi de affedesiniz kız bulmaya gelir. Bunu da hesaba katın..
Devir kötü. Ve daha önemlisi de duygu durumunuz bana çok stabil gelmedi. Önce kendinize süre verin. Olacağı varsa olur.
Çünkü bence bu daha flört ettiklerinizin görünen kısmı. Bir de tepki çekmemek için buraya yazmadiklarinız vardır.. ilgi odağınızı kendinize kaydırın.
ya yemin ederim yalan mı söylücemBende sizin psikolojik yardım almanız lazım bu ne yani kusura bakmayın da kalbiniz yol geçen hanına dönmüş daldan dala yanii en çok da doktor olana inanmadım yani 11 yaş büyük zengin ve kimse kalmadı da sizin mi bu kadar peşinizden koşup daha tanımadan flört bile etmeden evlilik teklif edecek yapmayın bu kadar da insanları salak yerine koymayın valla başım döndü anlattıklarınızdan herkes sizin peşinizde herkes size aşık oluyor falan hayal gücünüz baya geniş anladığım kadarıyla bu ne hız yahu bence gerçekse bile bir durun dinlenin ya her adama potansiyel koca gözüyle bakmayın
sonra insanlar bana ne dicek parası için evlendi diye konuşacaklarAllahim gknder bana da ya bashekim isterse 5 cocugu olsun soyle zenginjnden bi yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?