Benim şansım tahmini ne zaman döner ?

Sansin daha nasil acilsin? elini sallasan cerraha carpiyo al birini, yaşın da geciyormus 2 gunde adam taninir mi diyenlere bakma sen

eventlar ne oluyor şu fazla kişilerle tanışabilenler bir yazsa nasıl yaptıklarını çok iyi olcak
Mesela yılbaşına gidiyorsun arkadaşının arkadaşları var tanımadığın masada sohbet ediyorsun ve bir sonraki gün arkadaşın x olan seni tanımak istiyor diyor. İl dışından arkadaşın geliyor akşam buluşuyorsunuz onun bir arkadası da gelmiş. Seni ekliyor yazıyor. Bir arkadaşın arkadaşlarıyla oturuyor yanlarına gidiyorsun biri seni hemen sonrasında ekliyor. Kısaca bu saydıklarım tamamen sosyallikten. Ha bunlar dışında sosyal medyada hiç tanımadığın değil ama yani yabancılar değil listende olan senin okulunda olan, işyerinde olan, ortak tanıdıkların olup kabul ettiklerin vs hikaye atınca hemen yorum atarlar. Aynı şehirde ve aklına yatan varsa görüşürsün. Bu şekilde sürekli kısmet yağıyor ha hem meslek hem tip hem huy uyan 1 tane gelse keşke bunların hepsi gitse diyorsun o ayrı :)

ben bir instayı taramaya gidiyorum çok gaza getirici yazmışsınız

Ben baya çirkinim heralde hiç asılan falan olmuyor neyse ki evliyim bitane beğenen çıkmış buna da şükür
Bide erkekler nefes alsın yeter modunda değiller her önüne gelene asılmazlar buna izin veren flörtöz kadınlara yaparlar bunu haberiniz olsun yoksa müge anlıda dişi bile olmayan kadınları görüyoruz kapılarında kuyruk olmuş çok şaapmayın yani

İsmi 'durkadın' olan köydeki tum adamlarla evlı bekar ılıskı yasayan dedıgın gıbı dıslerı olmayan bir kadından sonra aynen böyle dusunmeue baslamıstım. Abartıyor muyum diyordum aynı seyi dusunen bırını daha gorunce mutlu oldum

Sanıyorlar ki çok güzeliz madem bu adamlar herkese yürüyor bana neden kimse yürümüyor hadi ateyizler bunuda açıklasın

Üşüyen prenses, söylediklerine tamamen inanarak ve ciddiyetle yazıyorum. Çok mu güzelsin acaba yoksa sosyallik mi etkili oluyor? Bize de bir iki tüyo versen
çok güzel olduğumu sanmıyorum ama şu sıralar fazla sosyalim
yani bilmiyorum güzel olduğumu söyleyende çok kişiden kişiye değişir

ama lyanna kaç yaşına geldim ya ben de çocuğum olsun istiyorum

umarım hayırlı birisi ile olur

Premsesim seviyorum seni, millet de sevio bu ne hiz :) bence senin karakterinde biri en iyi kendinden on yas buyuk bi adamla yapar hem büyük erkekler kiymet bilirler. Doktoru degerlendirmeni öneririm.
ama ailem ve en yakın arkadaşım bu ilişkiyi onaylamıyor :/

estağfurullah olur mu öyle şey bence vardır ama siz belki görmüyorsunuz

1-2 kez görüştüğüm kişileri anlatmadım onların adını falan unuttum zaten

Valla 31 yaşına geldim hayatımda hiç bu kadar çok erkek bana ilgi göstermemiştir çok şaşkınlıkla okudum yazdıklarını.

ama lyanna kaç yaşına geldim ya ben de çocuğum olsun istiyorum
O zaman karpuz secer gibi, sirf evlenmis olmak icin biriyle evleneceksiniz. Ne diyeyim ki baska.

Sizin yasadiklarinizi yasayan bir kadinin daha da ince elemesi gerekirken siz yasim geldi diye elinizin altindakilerden birini secip evlenmeyi düşünüyorsanız daha cok konunuzu okuruz burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…