benim resimlerim

elıne sağlık guzelmiş. zaten ınsanın böle bir hobısı olması guzel bişey... ve bunları yağpıcak vaktının olması
ben de bır ara ebruyu saevıyorum. beldıyenın kursuna gitmiştim hatta. sonra işe başlayınca bırakmak zorunda kaldım. vaktımde olmuyo yapmaya bidaha.şimdide bebişim var zaten 2.5 aylık. iznim bitiyo bebişimden ayrılıp bayram sonu işe de başlıcam.şimdiden sonra hiç yapamam artık

Allah size bağışlasın bebişinizi :) evli olunca bir de çalışan bir kadın olarak vakit açısından tabi sıkıntı haklısın.Ben daha öğrenci olduğum için üniversite de ister istemez ders dışı zaman oluyor :) beğenmene sevindim ayrıca teşekkür ederim...

ayyy gerçekten çok güzel :) özellikle ATATÜRK ve sondaki ay çiçeği müthiş olmuş :)

resim güzeldir.. güzel bir hobi :) resimleriniz de güzel olmuş, hele ayçiçekleri :) 4. resmi de beğendim :) kulak ve yüz çizimlerinizde başarılı.. daha da ilerletmeniz dileğiyle :)

resim güzeldir.. güzel bir hobi :) resimleriniz de güzel olmuş, hele ayçiçekleri :) 4. resmi de beğendim :) kulak ve yüz çizimlerinizde başarılı.. daha da ilerletmeniz dileğiyle :)

Çok teşekkür ederim inşallah daha da ilerletirim.Beğenmenize çok sevindim

Emek verilen ne olursa olsun bence güzeldir.Komik kavramıyla pekiştirilecek bir görüntü olduğunu düşünmüyorum.Teşekkürler.
BEN SİZİN EMEĞİNİZE LAF ETMEDİM LÜTFEN ÇARPITMAYIN .BENDEN SIZE TAVSIYE HAYATTA HERKES SİZİN YAPTIĞINIZ SEYLERI BEGENECEK DIYE BIR SEY YOK BİDE SİZ BU KONUYU ELEŞTİRİYE AÇIK BİR ŞEKİLDE YAPIP (İYİ) YORUMLARA DA CEVAP VERİRSENİZ KUSURA BAKMAYIN AMA BEN BU KONUYA "KOMİK " KELİMESİ İLE PEKİŞTİREBİLİRİM VE BENİM DÜŞÜNCEM "KOMİK " PARANTEZSİZ YAZIYORUM ANLAYIN ARTIK KOMMMMİK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…