Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elıne sağlık guzelmiş. zaten ınsanın böle bir hobısı olması guzel bişey... ve bunları yağpıcak vaktının olması
ben de bır ara ebruyu saevıyorum. beldıyenın kursuna gitmiştim hatta. sonra işe başlayınca bırakmak zorunda kaldım. vaktımde olmuyo yapmaya bidaha.şimdide bebişim var zaten 2.5 aylık. iznim bitiyo bebişimden ayrılıp bayram sonu işe de başlıcam.şimdiden sonra hiç yapamam artık
En sondaki ayçiçeği resminize bayıldım çok hoş hepsi..
ayyy gerçekten çok güzel :) özellikle ATATÜRK ve sondaki ay çiçeği müthiş olmuş :)
resim güzeldir.. güzel bir hobi :) resimleriniz de güzel olmuş, hele ayçiçekleri :) 4. resmi de beğendim :) kulak ve yüz çizimlerinizde başarılı.. daha da ilerletmeniz dileğiyle :)
Teşekkür ederim beğenmenize sevindimne güzel elinize sağlık
Teşekkür ederim :)çok güzeller, kağıt kalemle uğraşmak gibisi yok, elinize sağlık.
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)
Cok seker yaaa :)
Teşekkür ederim.vaovv beğendimm
Emek verilen ne olursa olsun bence güzeldir.Komik kavramıyla pekiştirilecek bir görüntü olduğunu düşünmüyorum.Teşekkürler.Ayyy seni üzmek istemem ama bence komik olmuşlar
BEN SİZİN EMEĞİNİZE LAF ETMEDİM LÜTFEN ÇARPITMAYIN .BENDEN SIZE TAVSIYE HAYATTA HERKES SİZİN YAPTIĞINIZ SEYLERI BEGENECEK DIYE BIR SEY YOK BİDE SİZ BU KONUYU ELEŞTİRİYE AÇIK BİR ŞEKİLDE YAPIP (İYİ) YORUMLARA DA CEVAP VERİRSENİZ KUSURA BAKMAYIN AMA BEN BU KONUYA "KOMİK " KELİMESİ İLE PEKİŞTİREBİLİRİM VE BENİM DÜŞÜNCEM "KOMİK " PARANTEZSİZ YAZIYORUM ANLAYIN ARTIK KOMMMMİKEmek verilen ne olursa olsun bence güzeldir.Komik kavramıyla pekiştirilecek bir görüntü olduğunu düşünmüyorum.Teşekkürler.