Benim örgülerim

bu tam benim kızıma göre nasıl yaptın kaç ilmekten başladın bana anlatırmısın çok güel duruyor

bu tam benim kızıma göre nasıl yaptın kaç ilmekten başladın bana anlatırmısın çok güel duruyor

Canım çok kolay anlatayım,
Örneğe 70 ilmekle üç düz üç ters olarak 10cm lastik ördüm. Ajura gecince 10-15 ilmek kadar eksiltip 25cm. ajur örüp tekrar lastik yaptım lastiğe geçince ilmekleri tekrar arttırdım. Yaka olarak ta kıvrılacağı için 16 cm. ördüm ilmekleri kapattım.İki karşı köşeyi katlalayıp 9cm.diktim diğer tarafı kol olarak kaldı.Dikiş yerine gelen kısıma gül karşı tarafınada tığla ilik yaptım yapıp diktim.
yapacaklara kolay gelsina.s.

Bunlarda kızıma yaptığım elbiseler

bunu kumaş kullanarak ve iple örerek yaptım,
buda triko bir bluzdan yapılmış

Canım bu iki takım arasında kullandığım kumaş,kumaşı örgüyle bütünleştirdim ve bunlar çıktı ortaya.
Birinci elbiseyi kalıp kullanarak hazırladım,örgüyle süsledim,üstünüdü işledik.

Eates modeli çok kolay evet büyüklere görede yapılabilir,
başlarken 10 tane zincir çek,içini ikili trabzanlarla doldur aralarına ikişer zincir çek bu işlemi git gide arttırıyorsun,kafanın şekline görede bitiriyorsun,kolay gelsin canım

Sağol canım,teşekkür ederim.Bir de bu yeleğin fırfırları nasıl yapılıyor?Çok güzel olmuş.

Canım yeleği annem yaptı ama ben yinede yardımcı olayım,yeleğe fırfırlarının olduğu yerden başlıyorsun,bir ara tam anlatım veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…