- Konu Sahibi cilekliprenses
-
canım şimdi bişey sorucam.. küsme huyun yok değil mi? bide sevgini çok gösteriyorsun.. eğer öyleysen benim aynımsın.. maalesef ben böyleyim ve eşimi çok şımarttım.. o yüzden senin eş kadar (kapıyı çarpıp çıkmak gibi) olmasa da çok şımarık hareketleri vardır.. bu neden, kaybetme korkusu olmamasından.. napsak da öküzlüklerine çare bulsak bilemedim...
nerden başlasam bilemedim. Aslın öyle çok içinden çıkılmayacak gibi değil sorunlarım ama.yinede fikir alıyım istedim.
3 yıllık evliyiz 11 aylık bebeğim var. Çalışıyorum ekonomik özgürlüğüm yeteri kadar yerinde.
Eşim son zamanlarda çok değişti , çok sinirli.. Normalde hafta içi oruç tutmuyoruz , hafta sonları da aksatmıyoruz.
birazda oruçlu olmanın etkisinden herhalde , dün sabah böyle bir gergin uyandık ikimizde. çocukla uğraş dur falan , akşamüzeri oldu iftara gideceğiz.
MArkete uğrayıp küçük bişey almamız lazım , ben iniyim dedim , tamam dedi çıkardı bütün para verdi bana.Bende cebinde 5 tl olduğunu biliyorum , bozuk vardı ya onu versene dedim.
Bu marketin önünde bağıra çağıra indi arabadan herşeye karışıyormuşum falan , market dediğim sürekli alışveriş yaptığımız sokağımızdaki dükkan , adam içeriden duydu tabii bakıyor öyle bana. bir hışım gitti aldı geldi.
neyse bişey demedim , annemlere geçtik eşim oda da değil , babam fitre için birisi aradı , vereceğiniz yer yoksa oraya verin falan dedi , bende yok bizde düşünüyorduk kime versek falan dedim. tamam ama üzerimizde para yok çekip veririz dedim. Sonra eşim iftar için KV'yi almaya gidecek. Babam ile konuştuklarımızı duymuş. Vay efendim kendi başıma iş yapıyormuşum , onu adam yerine koymuyormuşum , bir sürü laf söyledi. Bende tamam seni çekemicem şimdi sonra konuşalım dedim , annem babam içeride duymalarını istedim , utanıyorum bu tür durumlarda nedense.... benim öküz de bağıra bağıra çekmkezsen çekme seninle uğraşamam dedi ve çekti kapıyı çıktı. HErkez duydu eminim ama ne annem ne babam hiçbirşey söylemediler sormadılar bile...
akşamdan beri yanaşmaya çalışıyor sabahta mail falan attı , bende çok işim var müsait olunca yazarım dedim ve bir daha dönmedim. Cevap vermicem , hala kalbim çok kırık kendi evimizde olsa inan hemen barışırdım çabalarına karşılık ama annemin evinde bu şekilde davranması bana bağırması beni çok çok kırdı. akşam oluyor eve gidicem ve nasıl davranacağımı bilmiyorumm. iyi davranmıcam o kesin ama , napsam bilemedim....
hatasını anlamıs çabalıyor Allah' tan ..bir de böyle durumlarda üste çıkan erkekleri okuyoruz forumda
zamanla biraz biraz öğreniyolar insanların yanında bağırıp çağırmamayı da işte o geçen zamanda olan sana bana oluyo.
benim de buna benzer bi konum var. eşim niye onu minibüsün önünden kurtardım diye sokak ortasında başımın etini yemişti bi zamanlar :)
o değil de oruç deyince, ramazanda evde çocukla oruç tutmak ne kadar zormuş :)
bu sene gerçekten oruç tuttuğumu hissettim yani. sabır sabır sabır :)
evet canım , çok şükürkü anladı ama neye yarar , neyse o kadar yazdım ettim barışmıcam falan diye ama akşam dayanamadım yine , baktım kuzu kuzu sırnaşıyor , böyle bir tedirgin yanaşmaya çalışıyor aldım karşıma bir güzel içimi döktüm sonra da barıştık gibi hala biraz buzlar var eriyecek ama.....
offff niye böyleyim kendime de kızıyorum kocama karşı adam gibi tavır almayı bile beceremiyorum ben yaa.....
annem hep şunu derdi bir adamın iki kaşığı varsa birini kıracaksın, sanırım haklı
evet canim annen hakli...erkeklerin sıkıntıları kaygilari olmazsa, gecim dertleri olmazsa luks problemler cikariyorlar ortaya…sıkıntı ceksinki bi amaci olsun ugrasacak birseyleri olsun.annem hep şunu derdi bir adamın iki kaşığı varsa birini kıracaksın, sanırım haklı
evet canim annen hakli...erkeklerin sıkıntıları kaygilari olmazsa, gecim dertleri olmazsa luks problemler cikariyorlar ortaya sıkıntı ceksinki bi amaci olsun ugrasacak birseyleri olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?