- Konu Sahibi cilekliprenses
-
nerden başlasam bilemedim. Aslın öyle çok içinden çıkılmayacak gibi değil sorunlarım ama.yinede fikir alıyım istedim.
3 yıllık evliyiz 11 aylık bebeğim var. Çalışıyorum ekonomik özgürlüğüm yeteri kadar yerinde.
Eşim son zamanlarda çok değişti , çok sinirli.. Normalde hafta içi oruç tutmuyoruz , hafta sonları da aksatmıyoruz.
birazda oruçlu olmanın etkisinden herhalde , dün sabah böyle bir gergin uyandık ikimizde. çocukla uğraş dur falan , akşamüzeri oldu iftara gideceğiz.
MArkete uğrayıp küçük bişey almamız lazım , ben iniyim dedim , tamam dedi çıkardı bütün para verdi bana.Bende cebinde 5 tl olduğunu biliyorum , bozuk vardı ya onu versene dedim.
Bu marketin önünde bağıra çağıra indi arabadan herşeye karışıyormuşum falan , market dediğim sürekli alışveriş yaptığımız sokağımızdaki dükkan , adam içeriden duydu tabii bakıyor öyle bana. bir hışım gitti aldı geldi.
neyse bişey demedim , annemlere geçtik eşim oda da değil , babam fitre için birisi aradı , vereceğiniz yer yoksa oraya verin falan dedi , bende yok bizde düşünüyorduk kime versek falan dedim. tamam ama üzerimizde para yok çekip veririz dedim. Sonra eşim iftar için KV'yi almaya gidecek. Babam ile konuştuklarımızı duymuş. Vay efendim kendi başıma iş yapıyormuşum , onu adam yerine koymuyormuşum , bir sürü laf söyledi. Bende tamam seni çekemicem şimdi sonra konuşalım dedim , annem babam içeride duymalarını istedim , utanıyorum bu tür durumlarda nedense.... benim öküz de bağıra bağıra çekmkezsen çekme seninle uğraşamam dedi ve çekti kapıyı çıktı. HErkez duydu eminim ama ne annem ne babam hiçbirşey söylemediler sormadılar bile...
akşamdan beri yanaşmaya çalışıyor sabahta mail falan attı , bende çok işim var müsait olunca yazarım dedim ve bir daha dönmedim. Cevap vermicem , hala kalbim çok kırık kendi evimizde olsa inan hemen barışırdım çabalarına karşılık ama annemin evinde bu şekilde davranması bana bağırması beni çok çok kırdı. akşam oluyor eve gidicem ve nasıl davranacağımı bilmiyorumm. iyi davranmıcam o kesin ama , napsam bilemedim....
böyle okuyunca hepsi aynı olmak zorundamı diyorum , olmadık şeyden kalp kırıp kısa süre sonra sırnaşmalar affettirmeye çalışm alar, açık açık konuşunca haklısın bir daha yapmıcamlar ama kısa süre sonra ay nı şeyi yapmalar vssss vss... varmı acaba çaresi, düzeltilebilir mi acaba yada genlerinde mi var odunluk,düşüncesizlikk bilemiyorum pek yardımcı olamıycam sadece hepsinin aynı olduğunu vurgulamak istedim kendimden , arkadaşlarımdan ve burdaki bayanlardan duyduğum kadarıyla...
belki fitre için başka yer düşünmüştü, olabilir konuşurdunuz sonra anlaşırdınız valla bu kadar patlayacak ne varmış anlamadım, annenler ne kadar üzülmüştür ya, bu damat burda böyleyse evde nasıl diye içlerine kurt düşmüştür.
yok canım başka yer düşüme falan yok ortada , çünkü oraya gitmeden evde konuşmuştuk napsak diye ama olan oldu bir kere.
eminim çok üzülmüşlerdir , eve gelince de süt dökmüş kedi gibi ama annemler nereden bilecek tabii....
birde o bir hata yapınca ben annemler karşı çok utanıyorum neden bilmiyorum ama ben çok mahçup hissediyorum kendimi bu sizlerde de böylemi?
Benim esim de bana bu kadar ağır olmasa da buna benzer bir simariklik yapmıştı ve ailem de buna şahit olmuştu.
Benim en cok kırıldığım nokta onların şahit olmasıydı. Yoksa başka zaman yine yapıyordu kisme huyum olmadıgı icin hic bisey yokmuş gibi davranıyordum.
Ama son olayda ben küstüm, 3 gün hic konuşmadım, yemek bile koymadım önüne ayrı ayrı yedik, ictik herkes kendi hazırladı, gün icinde hic aramadım o arayinca soğuk davrandın.
3 gunun sonunda beni annemi ve babami ayrı ayrı arayıp özür diledi:) ve bir daha asla tekrarlamadı :)
Biraz gözlerini korkutmak gerek bence
Benim esim de bana bu kadar ağır olmasa da buna benzer bir simariklik yapmıştı ve ailem de buna şahit olmuştu.
Benim en cok kırıldığım nokta onların şahit olmasıydı. Yoksa başka zaman yine yapıyordu kisme huyum olmadıgı icin hic bisey yokmuş gibi davranıyordum.
Ama son olayda ben küstüm, 3 gün hic konuşmadım, yemek bile koymadım önüne ayrı ayrı yedik, ictik herkes kendi hazırladı, gün icinde hic aramadım o arayinca soğuk davrandın.
3 gunun sonunda beni annemi ve babami ayrı ayrı arayıp özür diledi:) ve bir daha asla tekrarlamadı :)
Biraz gözlerini korkutmak gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?