benim öküzmü desem ne desem....

cilekliprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
129
0
66
İstanbul
nerden başlasam bilemedim. Aslın öyle çok içinden çıkılmayacak gibi değil sorunlarım ama.yinede fikir alıyım istedim.
3 yıllık evliyiz 11 aylık bebeğim var. Çalışıyorum ekonomik özgürlüğüm yeteri kadar yerinde.

Eşim son zamanlarda çok değişti , çok sinirli.. Normalde hafta içi oruç tutmuyoruz , hafta sonları da aksatmıyoruz.

birazda oruçlu olmanın etkisinden herhalde , dün sabah böyle bir gergin uyandık ikimizde. çocukla uğraş dur falan , akşamüzeri oldu iftara gideceğiz.
MArkete uğrayıp küçük bişey almamız lazım , ben iniyim dedim , tamam dedi çıkardı bütün para verdi bana.Bende cebinde 5 tl olduğunu biliyorum , bozuk vardı ya onu versene dedim.
Bu marketin önünde bağıra çağıra indi arabadan herşeye karışıyormuşum falan , market dediğim sürekli alışveriş yaptığımız sokağımızdaki dükkan , adam içeriden duydu tabii bakıyor öyle bana. bir hışım gitti aldı geldi.

neyse bişey demedim , annemlere geçtik eşim oda da değil , babam fitre için birisi aradı , vereceğiniz yer yoksa oraya verin falan dedi , bende yok bizde düşünüyorduk kime versek falan dedim. tamam ama üzerimizde para yok çekip veririz dedim. Sonra eşim iftar için KV'yi almaya gidecek. Babam ile konuştuklarımızı duymuş. Vay efendim kendi başıma iş yapıyormuşum , onu adam yerine koymuyormuşum , bir sürü laf söyledi. Bende tamam seni çekemicem şimdi sonra konuşalım dedim , annem babam içeride duymalarını istedim , utanıyorum bu tür durumlarda nedense.... benim öküz de bağıra bağıra çekmkezsen çekme seninle uğraşamam dedi ve çekti kapıyı çıktı. HErkez duydu eminim ama ne annem ne babam hiçbirşey söylemediler sormadılar bile...

akşamdan beri yanaşmaya çalışıyor sabahta mail falan attı , bende çok işim var müsait olunca yazarım dedim ve bir daha dönmedim. Cevap vermicem , hala kalbim çok kırık kendi evimizde olsa inan hemen barışırdım çabalarına karşılık ama annemin evinde bu şekilde davranması bana bağırması beni çok çok kırdı. akşam oluyor eve gidicem ve nasıl davranacağımı bilmiyorumm. iyi davranmıcam o kesin ama , napsam bilemedim....

böyle okuyunca hepsi aynı olmak zorundamı diyorum , olmadık şeyden kalp kırıp kısa süre sonra sırnaşmalar affettirmeye çalışm alar, açık açık konuşunca haklısın bir daha yapmıcamlar ama kısa süre sonra ay nı şeyi yapmalar vssss vss... varmı acaba çaresi, düzeltilebilir mi acaba yada genlerinde mi var odunluk,düşüncesizlikk bilemiyorum pek yardımcı olamıycam sadece hepsinin aynı olduğunu vurgulamak istedim kendimden , arkadaşlarımdan ve burdaki bayanlardan duyduğum kadarıyla...

nerden başlasam bilemedim. Aslın öyle çok içinden çıkılmayacak gibi değil sorunlarım ama.yinede fikir alıyım istedim.
3 yıllık evliyiz 11 aylık bebeğim var. Çalışıyorum ekonomik özgürlüğüm yeteri kadar yerinde.

Eşim son zamanlarda çok değişti , çok sinirli.. Normalde hafta içi oruç tutmuyoruz , hafta sonları da aksatmıyoruz.

birazda oruçlu olmanın etkisinden herhalde , dün sabah böyle bir gergin uyandık ikimizde. çocukla uğraş dur falan , akşamüzeri oldu iftara gideceğiz.
MArkete uğrayıp küçük bişey almamız lazım , ben iniyim dedim , tamam dedi çıkardı bütün para verdi bana.Bende cebinde 5 tl olduğunu biliyorum , bozuk vardı ya onu versene dedim.
Bu marketin önünde bağıra çağıra indi arabadan herşeye karışıyormuşum falan , market dediğim sürekli alışveriş yaptığımız sokağımızdaki dükkan , adam içeriden duydu tabii bakıyor öyle bana. bir hışım gitti aldı geldi.

neyse bişey demedim , annemlere geçtik eşim oda da değil , babam fitre için birisi aradı , vereceğiniz yer yoksa oraya verin falan dedi , bende yok bizde düşünüyorduk kime versek falan dedim. tamam ama üzerimizde para yok çekip veririz dedim. Sonra eşim iftar için KV'yi almaya gidecek. Babam ile konuştuklarımızı duymuş. Vay efendim kendi başıma iş yapıyormuşum , onu adam yerine koymuyormuşum , bir sürü laf söyledi. Bende tamam seni çekemicem şimdi sonra konuşalım dedim , annem babam içeride duymalarını istedim , utanıyorum bu tür durumlarda nedense.... benim öküz de bağıra bağıra çekmkezsen çekme seninle uğraşamam dedi ve çekti kapıyı çıktı. HErkez duydu eminim ama ne annem ne babam hiçbirşey söylemediler sormadılar bile...

akşamdan beri yanaşmaya çalışıyor sabahta mail falan attı , bende çok işim var müsait olunca yazarım dedim ve bir daha dönmedim. Cevap vermicem , hala kalbim çok kırık kendi evimizde olsa inan hemen barışırdım çabalarına karşılık ama annemin evinde bu şekilde davranması bana bağırması beni çok çok kırdı. akşam oluyor eve gidicem ve nasıl davranacağımı bilmiyorumm. iyi davranmıcam o kesin ama , napsam bilemedim....

canım şimdi bişey sorucam.. küsme huyun yok değil mi? bide sevgini çok gösteriyorsun.. eğer öyleysen benim aynımsın.. maalesef ben böyleyim ve eşimi çok şımarttım.. o yüzden senin eş kadar (kapıyı çarpıp çıkmak gibi) olmasa da çok şımarık hareketleri vardır.. bu neden, kaybetme korkusu olmamasından.. napsak da öküzlüklerine çare bulsak bilemedim...

yok canım ya küsme huyum falan yok ama , bu akşam olacak çok kırıldım , ona güzel bir ders vermek istiyorum..

haklısın sovr galiba bütün erkeler böyle , herkez aynı dertten müzdarip...

böyle okuyunca hepsi aynı olmak zorundamı diyorum , olmadık şeyden kalp kırıp kısa süre sonra sırnaşmalar affettirmeye çalışm alar, açık açık konuşunca haklısın bir daha yapmıcamlar ama kısa süre sonra ay nı şeyi yapmalar vssss vss... varmı acaba çaresi, düzeltilebilir mi acaba yada genlerinde mi var odunluk,düşüncesizlikk bilemiyorum pek yardımcı olamıycam sadece hepsinin aynı olduğunu vurgulamak istedim kendimden , arkadaşlarımdan ve burdaki bayanlardan duyduğum kadarıyla...

en azından kendini affettirmeye çalışmış. sen affet ama ona yaptığının hiç hoş olmadığını güzelce anlat. bence fitre konusunda annenlere eşime sormam gerek demeliydin, o da başkasına söz vermiş olabilirdi. yani 2niz de haklısınız bu konuda. eşinin siniri hoş değil, anlat ona güzelce bu halinn hoş olmadını...

hepimizde aynı dert ..bizde 2gündür benzer durumdayız..ama herdefaında özürlerden sonra tekrarlanınca insanın canına tak ediyo.işte benim canıma tak dedi artık ve 2 gündür konuşmuyorum..bakalım ne olacak ..off ..

Anlamıyorum oruçlu iken sinirli olanları. Oruç sadece aç kalmak değil, hala öğrenemedi insanımız. Diline hakim olacaksın, düşüncelerini güzelleştireceksin, açlık sinir değil merhamet vermeli insanın kalbine. Lütfen şu orucu anlayın sonra tutun orucunuzu.

belki fitre için başka yer düşünmüştü, olabilir konuşurdunuz sonra anlaşırdınız valla bu kadar patlayacak ne varmış anlamadım, annenler ne kadar üzülmüştür ya, bu damat burda böyleyse evde nasıl diye içlerine kurt düşmüştür.

belki fitre için başka yer düşünmüştü, olabilir konuşurdunuz sonra anlaşırdınız valla bu kadar patlayacak ne varmış anlamadım, annenler ne kadar üzülmüştür ya, bu damat burda böyleyse evde nasıl diye içlerine kurt düşmüştür.

yok canım başka yer düşüme falan yok ortada , çünkü oraya gitmeden evde konuşmuştuk napsak diye ama olan oldu bir kere.
eminim çok üzülmüşlerdir , eve gelince de süt dökmüş kedi gibi ama annemler nereden bilecek tabii....

birde o bir hata yapınca ben annemler karşı çok utanıyorum neden bilmiyorum ama ben çok mahçup hissediyorum kendimi bu sizlerde de böylemi?

yok canım başka yer düşüme falan yok ortada , çünkü oraya gitmeden evde konuşmuştuk napsak diye ama olan oldu bir kere.
eminim çok üzülmüşlerdir , eve gelince de süt dökmüş kedi gibi ama annemler nereden bilecek tabii....

birde o bir hata yapınca ben annemler karşı çok utanıyorum neden bilmiyorum ama ben çok mahçup hissediyorum kendimi bu sizlerde de böylemi?

bence her kadın için böyledir, kocam diye sahipleniyosun bişey olsa falan ailene karşı savunuyosun ediyosun, sonra pat diye böyle bi olay
kim olsa mahçup olur
en azından hatasını anlamış ya, çocuk gibi tebihlemek gerekiyo demekki bak kocacım babamın evinde bana bağırırsan bi daha ağızna biber sürerim diye
:1::1::1:

Son düzenleme:
Benim esim de bana bu kadar ağır olmasa da buna benzer bir simariklik yapmıştı ve ailem de buna şahit olmuştu.
Benim en cok kırıldığım nokta onların şahit olmasıydı. Yoksa başka zaman yine yapıyordu kisme huyum olmadıgı icin hic bisey yokmuş gibi davranıyordum.
Ama son olayda ben küstüm, 3 gün hic konuşmadım, yemek bile koymadım önüne ayrı ayrı yedik, ictik herkes kendi hazırladı, gün icinde hic aramadım o arayinca soğuk davrandın.
3 gunun sonunda beni annemi ve babami ayrı ayrı arayıp özür diledi:) ve bir daha asla tekrarlamadı :)
Biraz gözlerini korkutmak gerek bence

Benim kocam da öküz hem de ne öküz...Geçen akşam teyzemlere gittik.Anahtarı evde unutmuşum kapıda kaldık.Eve gelince fark ettik.Aman allahım o ne sinir ne kıyamet koptu.Bana bir anahtara sahip çıkamıyorsun dedi.Daha neler neler dedi.Kendimi gerizekalı gibi hissettim.Gittik kayınvalidem de yattıko gece kapıda kaldığımız için zaten cumartesi akşamıydı ve ertesi gün tatildi...Şimdi sırnaşıyor.Çok kızgınım ona eşyalarını bavula koyup git anahtarına sahip çıkan birini bul gelme yanıma diyesim var ama oluyor mu olmuyor.öküzzz işte...

Mahcup olmasi gereken siz degilsiniz esiniz

Sonradan hatasini anlayip tekrarlamamasi gerek

Bir de 3. kisilerin yaninda bu tur durumlar hos degil
bu konu uzerinde durarak esinizle konusun...

Benim esim de bana bu kadar ağır olmasa da buna benzer bir simariklik yapmıştı ve ailem de buna şahit olmuştu.
Benim en cok kırıldığım nokta onların şahit olmasıydı. Yoksa başka zaman yine yapıyordu kisme huyum olmadıgı icin hic bisey yokmuş gibi davranıyordum.
Ama son olayda ben küstüm, 3 gün hic konuşmadım, yemek bile koymadım önüne ayrı ayrı yedik, ictik herkes kendi hazırladı, gün icinde hic aramadım o arayinca soğuk davrandın.
3 gunun sonunda beni annemi ve babami ayrı ayrı arayıp özür diledi:) ve bir daha asla tekrarlamadı :)

eşin çok centilmenmiş valla, çoğu erkeğin yapmayacağı birşey, hatasını çok güzel telafi etmiş

valla benimki benden özür dilyebilir ama annemden babamdan sanmıyorum. bende konuşmicam ama kararlıyım tutucam kendimi öyle her zamanki gibi hemen barışmıcam.
bende kendi evimizde olsa inan hiç umursamazdım ama babamın evinde olması beni çok kırdı....

Umarım zamanla düzelir.Size kötü davranmış olmalı.
Bağıra bağıra inmesi kötü aslında.
Siz bence biraz ondan uzaklaşın mesafe koyun araya ama sakın küsmeyin.
Çocuğunuzla ilgilenin birşeyler yapın.Unutun biraz eşinizi size sevgiyle geri dönücektir tahminimce.:)

vallaa canım bendede var bir öküz ne diyeyim hep söylüyorum bana başkalarının yanında ters davranma kötü konuşma diye anlamıyor özelliklede senin gibi ailemin yanında çokkk üzülüyorum onlarda kafaya takar böyle şeyleri ama anlamıyor :19::19::19: aslında bunlara öküz denmez öküz bile daha kibardır en azından konuşamıyor hakaret edemiyor :1::1:

haftaici zaten tutmuyormussunuz, haftasonlari tutuyorsaniz 8-10 oruc tutuyorsunuz tum Ramazan boyu, ondada stresli mi oluyorsunuz :50:

kusura bakma ama oruca suc bulmayin, sorun esinizin kendisinde...kaldiki bu sene tutacaginiz oruc sayisi bundan sonra 1 tanedir.

Back