- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
O kadar bahsettim bari resmini de avatara koyayim dedim kizlar tanistirayim cumle icinde gecen meme manyagi oglum budur
sağlıklı yaşasın, maaşallah, bu ne güzellik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar bahsettim bari resmini de avatara koyayim dedim kizlar tanistirayim cumle icinde gecen meme manyagi oglum budur
Bende usluymuşum ( sonradan böyle oldum )ha ha o zaman annelerin ahı çıkıyor.
kusura bakma ama ben usluymuşum, eşim de öyle,
e oğuluş da uslu olmuş işte, sebep belli
Maşallah. Bazısının emme refleksi de çok olabiliyor. Herşey düzene girer merak etmeyin. Relax olun. Ben relax olmasam ikisi de canavar olurdu Allahtan sakin bi insanım. :) Allah dağına gore kar veriyor işte.O kadar bahsettim bari resmini de avatara koyayim dedim kizlar tanistirayim cumle icinde gecen meme manyagi oglum budur
Amin canim darisi basinasağlıklı yaşasın, maaşallah, bu ne güzellik.
Kaynanalar yaramazmis demek kiBende usluymuşum ( sonradan böyle oldum )
Eşime de uslu diyo annesi ama aman kim ayranım ekşi der
İkimiz usluysak bizimki kime çekmil
TesekkurlerMaşallah. Bazısının emme refleksi de çok olabiliyor. Herşey düzene girer merak etmeyin. Relax olun. Ben relax olmasam ikisi de canavar olurdu Allahtan sakin bi insanım. :) Allah dağına gore kar veriyor işte.
Amin canim darisi basina
Bana hic benzemiyor tasiyici annesiyim sanki mubaregin
İki çocuktan kalma emzik biberon koleksiyonum vitrinlik zaten. Aynen yani bunlarda yumurtadan böyle çıkıyor napalim. Mühim olan can sağlığı.Bizim ki kullanmadı ki hiç
Ayağa kalkıyo daha bağlamadan, baplarsan indirene kadar ağlıyo
Aman huysuzsa herşeyde arıza çıkarıyolar bence
Bireon, emzik, bebek arabası vs. alayı arıza
Evet ya sapsari olan cocuk birden esmere donuyor ya en cok ona hastayim bendeğişiyorlar ya, ben eski fotolara bakıyorum da, 2 yılda evrim geçirmiş çocuk.
ha ha ama nasıl oluyorsa aynı fotoğrafa bakıp ben kendime eşim kendisine benzetiyor.
eski fotoğraflarında da aynen.
ki çocuk kendi eski fotoğrafına bile benzemiyor.
algıda seçicilik işte
Biz de bebek arabasini evde kullaniyoruz goren de sarayda yasiyoz sanir 2+1 evBizim ki kullanmadı ki hiç
Ayağa kalkıyo daha bağlamadan, baplarsan indirene kadar ağlıyo
Aman huysuzsa herşeyde arıza çıkarıyolar bence
Bireon, emzik, bebek arabası vs. alayı arıza
Evet ya sapsari olan cocuk birden esmere donuyor ya en cok ona hastayim ben
herşey kaynanalardan zaten ahahahKaynanalar yaramazmis demek ki
Ne guzel benimki de belki sarisin olur diye kendimi avutuyorum ama cok zoryaaaaa,
benim oğlum da karamıktı, saçlar gözler..., ne güzeldi öyle,
büyüdükçe açılıyor, şu an baya kumral.
Allah mustehaklarini versin onlarinherşey kaynanalardan zaten ahahah
Töbe töbeAllah mustehaklarini versin onlarin
Vuhuu çok havalıBiz de bebek arabasini evde kullaniyoruz goren de sarayda yasiyoz sanir 2+1 ev
Vallaha bu gorgusuz hallerimiz hep onun yuzundenVuhuu çok havalı