• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Benim Nişanlığım

aslında benin tarzım değil,o saten kısmı olmasa çok çok çok daha güzel olurdu diye de düşünüyorum ama gene de çok beğendim nedense barbie bebekler gibi olmuşsun,sanırım bana barbie bebek kıyafetlerini hatırlattığı için içim kaynadı kıyafetine halbuki sevmem abiyede çok kokoşluğu ama sana bayıldım yaa aklıma girdin ilerde nişanlanırsam ben de tüylü müylü pembe birşey isteyebilirim:lepi:

aslında benin tarzım değil,o saten kısmı olmasa çok çok çok daha güzel olurdu diye de düşünüyorum ama gene de çok beğendim nedense barbie bebekler gibi olmuşsun,sanırım bana barbie bebek kıyafetlerini hatırlattığı için içim kaynadı kıyafetine halbuki sevmem abiyede çok kokoşluğu ama sana bayıldım yaa aklıma girdin ilerde nişanlanırsam ben de tüylü müylü pembe birşey isteyebilirim
tşk ederim canım bende sevmem kokoşluğu aslında ama bu modeil tam üç tane gelinliğin modelinden çaldık laelaelaelaelae ve kırk yılda bi kokoş olayım dedim bende başka kmbilir ne saman olcam :bbo:

:gitme:önemli olan senin beğenmen tabiki ama ben beğenmedim kendi adıma konuşacak olursam göğüs kısmındaki tüğlü şey gereksiz bana göre o olmasada biraz daha iyi olacakmış ama tabiki herkezin zevki başkadır, mutluluklar diliyorum,Allahım banada nasip et kot pantolan giymeye razıyım

:nazar::nazar::nazar:
cok yakismis bu bir
rengi cok seker bu iki
model süper bu üc
sende güzelsin buda dört
allah tamamina erdirsin insallah
ve gelinliginde gönlünce olsun
:nazar::nazar::nazar:

zevk meselesi tabi sen beğenip almışsın ama şahsen tercih etmeyeceğim bi model,pembe rengi çok sevmeme rağmen bunu sevmedim.Mutluluklar....

Back