Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aslında çok abartılı şeyleri sevmem ama okadar çok model gördümki buna yattı gönlüm herkes şaşırdı saten sen sevmezdin böle şatavatlı şeyleri die :)
ya aslında çok abartılı şeyleri sevmem ama okadar çok model gördümki buna yattı gönlüm herkes şaşırdı saten sen sevmezdin böle şatavatlı şeyleri die :)
ya ogün varya bide tam kuaförden cıktık arabaya bndm nişnlım yengm faln fermuarım ayrılmasınmı boydan boyaaa :1shok: şok oldummm millet bizi beklio benm fermuar gitti gözlerim doldu ağlıcam zor tutuoru kendimi naniknanik herkes ağlama sakın ağlama sakın dövesim geldi hepsini :) neyseki modaevine yakın biyerdeydi kuaför de hemen gttk dikti ama artık tuttamadım kendimi başladım ağlamaya :çok üzgünüm: çok kötüydü yaaaa nasıl delirdim ama anlatamam kızlar
daha iyiya canım o günün özelliğini yansıtmışsın farklılıgınla iyi yapmışsın bence..
içindeki kıpırtı secmiş o kıyafeti
ya sorma o fermuar gidince kıpırtı falan kalmadı vazgeçicektm bianda nişandan falan o geceyi zor ettim ya yine bozulursa tam oynarken acılırsa naparım dieeee off atlattım ya şükürr
ayy ıcıme kurt dusurdun kız benım nısanımdada aynısı olursa bende ağlarm walla
modaevının yakın olması cok buyuk şansmış walla
yok abim o benimyok cnm bıkere dıkıldıkten sonra bıda bısey olmazdıda ınsan korkar yanı haklısn
resımlerde bırıyle fotografn vardı o damat bey mıydı
yok abim o benim
ya sorma o fermuar gidince kıpırtı falan kalmadı vazgeçicektm bianda nişandan falan o geceyi zor ettim ya yine bozulursa tam oynarken acılırsa naparım dieeee off atlattım ya şükürr