Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Benim Nişanlığım

ya aslında çok abartılı şeyleri sevmem ama okadar çok model gördümki buna yattı gönlüm herkes şaşırdı saten sen sevmezdin böle şatavatlı şeyleri die :)

ya aslında çok abartılı şeyleri sevmem ama okadar çok model gördümki buna yattı gönlüm herkes şaşırdı saten sen sevmezdin böle şatavatlı şeyleri die :)

ya nısan oncesı mesela bole araştırma flan yapılıo yada dusunuluo sole olr bole olur dıe sonra gıdıosun gönlün bi elbiseye kayıyo he dıyosun bu olsun...sen beyendıysen sorun yok sekerparemm kaydirigubbakcemile3 pembe panterim menimmm Şeniz

ya ogün varya bide tam kuaförden cıktık arabaya bndm nişnlım yengm faln fermuarım ayrılmasınmı boydan boyaaa :1shok: şok oldummm millet bizi beklio benm fermuar gitti gözlerim doldu ağlıcam zor tutuoru kendimi naniknanik herkes ağlama sakın ağlama sakın dövesim geldi hepsini :) neyseki modaevine yakın biyerdeydi kuaför de hemen gttk dikti ama artık tuttamadım kendimi başladım ağlamaya :çok üzgünüm: çok kötüydü yaaaa nasıl delirdim ama anlatamam kızlar

daha iyiya canım o günün özelliğini yansıtmışsın farklılıgınla iyi yapmışsın bence..
içindeki kıpırtı secmiş o kıyafeti:sm_cool::icecream:

ayy ıcıme kurt dusurdun kız benım nısanımdada aynısı olursa bende ağlarm walla
modaevının yakın olması cok buyuk şansmış walla akannehir

daha iyiya canım o günün özelliğini yansıtmışsın farklılıgınla iyi yapmışsın bence..
içindeki kıpırtı secmiş o kıyafeti

ya sorma o fermuar gidince kıpırtı falan kalmadı vazgeçicektm bianda nişandan falan o geceyi zor ettim ya yine bozulursa tam oynarken acılırsa naparım dieeee off atlattım ya şükürr

ya sorma o fermuar gidince kıpırtı falan kalmadı vazgeçicektm bianda nişandan falan o geceyi zor ettim ya yine bozulursa tam oynarken acılırsa naparım dieeee off atlattım ya şükürr

yok cnm bıkere dıkıldıkten sonra bıda bısey olmazdıda ınsan korkar yanı haklısn
resımlerde bırıyle fotografn vardı o damat bey mıydı

ayy ıcıme kurt dusurdun kız benım nısanımdada aynısı olursa bende ağlarm walla
modaevının yakın olması cok buyuk şansmış walla

ama ben kendim çagırdım uğursuzluğu hep düşünüodum ya nişanın ortasında bi aksilik olurda fermuarım yırtılırsa yada göğüsten düşerse kıyafet die -tatlicadiarzu-

ay üzüldüm bak şimdi kötü bir durum allah korsun korkarımya
geçmiş olsun

ama canım sen topiğin yanlış yere açmışsın. albümler bölmüne açman gerkirdi.sen gelinlikler bölümüne koymuşsun :)

ayy ne bilim baktım herkes koymus bub bölüme bende koydum işte resmimi açarıs canım oraya da acarıs heryere açarıss sorun değil no problem laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…