- Konu Sahibi sedosbilal
-
elbisenizi beğenerek giymişsiniz gayete güzel olmuş bakmayın beğenmeyenlere herkesin zevki farklıdır tabiki, birde vede aile arasında bir nişan için gayet doğal düzgün sade bir kıyafet hayırlı uğurlu olsun. alllah tamamına erdirsin canım. çok yakışmışsınız maşallah.
rabbim seni de eşinden ayırmasın bi ömür mutlu huzurlu olun inşallahtesettürlü olduğunuz için güzel bir seçim olmuş ve çok yakışmış kıyafetiniz
nişanlınlada yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu hiç ayırmasın sizi
Çok gzel olmssnz Allh tamamına erdrsin:) ben de abartıyı sevmeyenlerdenim o yüzden isabet diyorum:)
çok begendim çok da yakışmışınız allah tamamına erdirsin inş
aile içi nişan için çok uygun ve şık çok mutlu çook olursun inşallah
Ben ceketin rengine bayıldım=)
Allah mesut etsin...
Allah tamamına erdirsin çok yakışmış takımın.çok güzel bir takım bayıldım.nerden aldın bende istiyorum bundan :84: :84: :84:
teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim elazığda yaşıyorum ve buradan aldım gelme şansın varsa açık adres vereyim ağlama
bulurum ben aynısından yada benzer bişey merak etme sen.çok yakışmış Allah hep güldürsün güzel yüzünü inşallah.
Sade ama cok $ik. Ben cok begendim. Allah tamamina erdirsin insaAllah. :)
aminnn inşallah teşekkür edrimmm
Darisi basima diyeyim artik benimde iki ay sonra nisanim olacak elbisemi türkiyeden alicam :) Bi tavsiyen varmi nerlere baksam? Benim ni$anim evde olacak cünkü yani bu durumda bende sade bi ama cici bir elbise istiyorum.
Darisi basima diyeyim artik benimde iki ay sonra nisanim olacak elbisemi türkiyeden alicam :) Bi tavsiyen varmi nerlere baksam? Benim ni$anim evde olacak cünkü yani bu durumda bende sade bi ama cici bir elbise istiyorum.
ayrıca hayırlı olur inşallah allah yüzümüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?