• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri benim nişanda giydiğim cici elbisem

Evde nişan için gayet uygun..Ben başka ortamda yapılan nişanlarda bile kabarık,gelinlikten bozma elbiseleri sevmem pek.Fiziğinize çok yakışmış.Ayrıca başka ortamlarda giyebileceğiniz artı bir kıyafetiniz olmuş bana kalırsa.Mutluluklar. =) Allah tamamına erdirsin.Bu arada çokta güzelsiniz. =)​

Son düzenleme:
Evde nişan için gayet uygun..Ben başka ortamda yapılan nişanlarda bile kabarık,gelinlikten bozma elbiseleri sevmem pek.Fiziğinize çok yakışmış.Ayrıca başka ortamlarda giyebileceğiniz artı bir kıyafetiniz olmuş bana kalırsa.Mutluluklar. =) Allah tamamına erdirsin.Bu arada çokta güzelsiniz. =)​

çok teşekkür ederim güzel yorumun ve dileklerin için çok sağol o senn güzelliğin

Ben çok beğendim çok şık ve zarif olmuş kıyafetiniz önemli olan sizin içinize sinmesi Şimdiden allah tamamını erdirsin

bende begendim allah mesut etsin...ev nisani icin gayet uygun abartisi az ama sIk bi elbise...farkli yerlerede giyebilirsin ama...ayakkkabilarini ama biraz daha topuklu alabilirdim..tabiki bu benim fikrim ama ben zaten hep cok yüksek topuklu ayakkabi severim....mutluluklar

Bence senin gibi tesettürlü bir bayan için ve tabi evde yapılan bir nişan organizasyonu için gayet güzel bir kıyafet seçimi olmuş ... Önemli olan senin severek almış olman :) mutluluklar dilerim...

bende begendim allah mesut etsin...ev nisani icin gayet uygun abartisi az ama sIk bi elbise...farkli yerlerede giyebilirsin ama...ayakkkabilarini ama biraz daha topuklu alabilirdim..tabiki bu benim fikrim ama ben zaten hep cok yüksek topuklu ayakkabi severim....mutluluklar

canım teşekkür ederim yorum ve güzel dilekler için:34: ayakkabım göründüğünden yüksek bana yetti yani çokta seviyorum zevk alıyorum kullanırken.aşırı yüksek topukta rahat etmiyorum ve yapay duruyo bana göre

çok şık yerine göre olmuş kıyafet ayakkabı konusundada bana göre şanslısın yinede biraz olsa topuklu giymişsin ben babet giymiştim :( mecburen:63:

çok şık yerine göre olmuş kıyafet ayakkabı konusundada bana göre şanslısın yinede biraz olsa topuklu giymişsin ben babet giymiştim :( mecburen:63:

ayy kıyamam :59: yok o konuda şanslıyım gerçekten nişanlım da yakıştırır bende severim topukluyu :1::1: yerine göre de giyinmek gerekiyo yani istiyo yerini bence

:nazar::nazar::nazar::nazar: elbisede icindeki cok guzel canim...

cok yakismissiniz,rabbim omur boyu mutlulugunuzu daim etsin....

Back