- Konu Sahibi sedosbilal
-
katılıyorum yorumuna canım sade ama şık olmak önemli benim içincok begendım cok guzel. bence kapalılar her zaman sade olmalı zaten kapalıklata kı amac dıkkat cekmemek
çok sade, şık ve hoş bi elbise olmuş canım Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza
Amin hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah ...
Artık bana Elazığ'ın adetlerini anlatırsın görümceciğimçünkü pek bilmiyorum ve henüz adetleri oturup konuşmaya fırsatımız olmadı :44:
bence muhteşem olmuşsun canımm tam hayal ettiğim ağır kapalı nişan elbisesi..bende hep diyorumki nişanlanınca kapanıcam ve böle tesettürlü olucam nişanımda..inşallah öle olurr..darısı başıma mutluluklar
Çok hoşmuş elbisen çokta yakışmış
sizde birbirinize çok yakışmışsınız
allah tamamını erdirsin mutluluklar..
anaaaaam hemşerim nasılsın ya kız bilirsin sen buraları süngülerden aldım bildin mi
evdekı bır nısan ıcın yeterlı nısbette guzel ve alımlı bır takım secmıssın ..zaten boylu poslusun maasallah cokta yakısmıs..allah ıkı cıhan saadetı nasıp eylesın ..
ayakkabıların cok guzellll.
Rabbım tamamına erdırsınn..
ayyy rabbim hayırlısıyla gönlüne göre verir nasip eder inşallah canım yorum için de teşekkür ederim darısı başına inşallah senle birlikte tüm isteyenlerin biz birbirimizi sevdik rabbim kavuşturdu cümlesini de kavuşturur inşallah
demek severek kavuştunuz canım peki kavuşmak için çok dua ediyomuydun ya illaki etmişindir de hani gece kalkıp namaz kılmak özel evlilik duları okumak bunları yapıyomuydun peki eğer okuduysan bana özelden falan yazarmısın okuduklarını nasıl dua ettiğini..lütfen
canım özelden sana msj attım özel bişey yok ama tavsiye var %100 etkili olduğuna inandığım bi tavsiye yaptıktan sonra gelişmeleri öğrenmek isterim eğer yazarsan
canım yazarım tabi benim 3 aylık bi duam vardı bu ayın 28 inde bitio onun bitmesini bekliodum ama sen yazınca hemen başlamaya karar verdim
valla canım sana bişi diyimmi senin bu topiğine olumsuz yorum yapan ve kendi nişanı dışarıda olmasına rağmen çokta vasat giyinmiş olanda varneyse boşver bence çok güzel olmuşsun, evde yapılabilecek bir nişan için çok uygun ve güzel bir kıyafet. Ömür boyu mutluluklar dilerimmmmm rabbim tamamına erdirsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?