- Konu Sahibi sedosbilal
-
ATTACH=CONFIG]174530[/ATTACH]ayakkabım ve elbisem bakalım beğenecek misiniz aile arasında oldu değerlendirmeleri ona göre alayım lütfen
Aile arasında yapılan bir nişan için gayet şık ve sade beğendim ben.Allah mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim..
canım ben elazığda yaşıyorum buradan aldım yinede açık adres verebilirim istersen
çoooook teşekkür ederim canım sağolbenim çok içime sindi
canım hayırlı olsun bende elazığlıyım
bence evde bi nişan için gayet hoş ve güzel bi kıyafet ayrıca sizde çoook tatlı olmuşsunuz :) mutluluklar dilerim
çok hoş olmuşssunuz.. Bende abartıyı hiç sevmiyorum. Evde yapılan bir nişan için kıyafet gayet uygun.. Mutluluklar
Rica ederim canım benim senin nişanın içine sindiyse sorun yok ve benim fikrimde seninle bu konuda aynı
canım hayırlı uğurlu olsunbence çok hoş olmuşsun tebrik ederim ...ömür boyu mutluluklar ...
maşallah
bence kıyafetiniz çok hoş normalde de özel bir yerlere rahatlıkla giyebilirsiniz ,ayrıca saten cekete de bayıldım rengine de
ayakkabıyı biraz daha platformlu tercih edebilirdiniz ama rahatlıkta önemli tabi
fiziğiniz de çok düzgünmüş maşallah
Evde yapılan bir nişanda giyilebilicek en iyi şekilde giyinmişsiniz
Çok mantıklı karar vermıssınız, şık ve cok güzel olmuş cok begendım Allah mutluluğunuzu bozmasın inş..
canım ben elazığda yaşıyorum buradan aldım yinede açık adres verebilirim istersen
Olurda bukadar olur :) foruma daha dün üye oldum. ilk yorumu senin kıyafetin için yaptım. yakın bir zamanda benim de sözüm olacak ve bitanecik sevgilim Elazığlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?