Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri benim nişanda giydiğim cici elbisem

çok hoş olmuşssunuz.. Bende abartıyı hiç sevmiyorum. Evde yapılan bir nişan için kıyafet gayet uygun.. Mutluluklar

canım hayırlı uğurlu olsun bence çok hoş olmuşsun tebrik ederim...ömür boyu mutluluklar...

maşallah

bence kıyafetiniz çok hoş normalde de özel bir yerlere rahatlıkla giyebilirsiniz ,ayrıca saten cekete de bayıldım rengine de
ayakkabıyı biraz daha platformlu tercih edebilirdiniz ama rahatlıkta önemli tabi
fiziğiniz de çok düzgünmüş maşallah

Son düzenleme:
Evde yapılan bir nişanda giyilebilicek en iyi şekilde giyinmişsiniz

Çok mantıklı karar vermıssınız, şık ve cok güzel olmuş cok begendım Allah mutluluğunuzu bozmasın inş..

canım platform topuk hayatta kullanamam ayağıma taş bağlanmış gibi adım atamıyorum ayrıca çooook teşekkür ederim iltifatın için

Evde yapılan bir nişanda giyilebilicek en iyi şekilde giyinmişsiniz

Çok mantıklı karar vermıssınız, şık ve cok güzel olmuş cok begendım Allah mutluluğunuzu bozmasın inş..

amiiiiiin inşallah cümlesinin de bizimde güzel yorumun için de teşekkür ederim

cok begendım cok guzel. bence kapalılar her zaman sade olmalı zaten kapalıklata kı amac dıkkat cekmemek

Olurda bukadar olur :) foruma daha dün üye oldum. ilk yorumu senin kıyafetin için yaptım. yakın bir zamanda benim de sözüm olacak ve bitanecik sevgilim Elazığlı :)

o zaman gelinimiz oluyosun yani doğru mu? bu durumda manevi görümce mi oluyorum:97::97::97: rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah resimlerini görmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…