• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim neyim var :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba

Bu son 4 aydir herşeye kafaya takiyorum. Hic birşey yapamiyorum. Ağliyorum durduk yere...
Uykuluyum sürekli. Tüm vücudum seyiruyor aylardir. Göz kurulugum basladi doktor romatizma olabilir dedi kan degerlerime bakacak sanki agzimda kuru gibi duduaklarim yoksa banami öyle geliyor kan sonuclarim bi kac güne cikacak ve ben düsünmeden edemiyorum. Hic birsey yapasim yok ev daginik önceden boyle degildim evim tertemizdi. Ayaga kalksamda yapamiyorum. Öldürmeyi dusünuyorum kendimi. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Varmi benim gibi olan

Son dönemlerde kendinizde bir hastalık bulmaya odaklanmış gibisiniz.

Ailenizle beraber mi yaşıyorsunuz ? Halen evli misiniz , ayrıldınız mı ?

Kan sonuçlarınız çok önemli demir b12 eksikliği omega3 eksikliği ve tiroidle ilgili sorunlar bu dediklerinize benzer etkiler yapabiliyor. Bi dahiliye doktoruna gidip tam kan sayımı isteyebilirsiniz. Şayet sonuçlarınız normal çıkarsa o zaman ruhsal bi durumdan şüphelenebilirsiniz. Şifalar diliyorum.
Demir eksikligi var bende.

Evliyim son konularim hep saglikla ilgili bunaldim artik

Sağlıkla ilgili konularınıza yol açan , hayatınızda farklı bir neden olabilir mi, diye sormuştum.

Doktorlar tarafından konulmuş bir teşhis olmadıkça , internetten belirtilere bakıp kendi kendinize bir hastalık sahiplenmeyin.

Bir teşhis konulduğunda dahi 2. hatta 3.bir uzman görüşüne başvuruyor insanlar.

Kızınız 5 yaşında olmalı şu an. Bu şekilde davranarak onu da korkutuyor , olumsuz etkiliyor olabilirsiniz.

Sağlıkla ilgili konularınıza yol açan , hayatınızda farklı bir neden olabilir mi, diye sormuştum.
Doktorlar tarafından konulmuş bir teşhis olmadıkça , internetten belirtilere bakıp kendi kendinize bir hastalık sahiplenmeyin.

Bir teşhis konulduğunda dahi 2. hatta 3.bir uzman görüşüne başvuruyor insanlar.

Kızınız 5 yaşında olmalı şu an. Bu şekilde davranarak onu da korkutuyor , olumsuz etkiliyor olabilirsiniz.
Suanlik konulmus bir teshis yok . Sadece kuru göz. Evet ama hicbiyerim tutmuyormus gibi geliyor

Etrafa söylemezsiniz olur biter sağlığınız etraftan daha öncelikli psikolojik sorun başladığında arkası kesilmiyor çünkü
Evet maalesef arkasi kesilmiyor gün gectikce daha cok birseye takiyorum ilk önce gözüme taktim kuru oldugu icin gidip gidip işık tutup gözüme bakiyorum kizarmismi diye. Simdide dudaklarim kuru gibi geliyor :(

Evet maalesef arkasi kesilmiyor gün gectikce daha cok birseye takiyorum ilk önce gözüme taktim kuru oldugu icin gidip gidip işık tutup gözüme bakiyorum kizarmismi diye. Simdide dudaklarim kuru gibi geliyor :KK43:
Göz kuruluğuna damla yazar korkmayın bende de oluyor sürekli dudağınıza nemlendirici sürün yumuşasn biraz basit şeyler için karartmayın hayatınızı inanın giden gelmiyor

Göz kuruluğuna damla yazar korkmayın bende de oluyor sürekli dudağınıza nemlendirici sürün yumuşasn biraz basit şeyler için karartmayın hayatınızı inanın giden gelmiyor
Yok damla verdi ama bende cok varmis kuruluk :( hic yok gibi anliyacagin romatizma olabilir dedi sjögren sendromu

Merhaba

Bu son 4 aydir herşeye kafaya takiyorum. Hic birşey yapamiyorum. Ağliyorum durduk yere...
Uykuluyum sürekli. Tüm vücudum seyiruyor aylardir. Göz kurulugum basladi doktor romatizma olabilir dedi kan degerlerime bakacak sanki agzimda kuru gibi duduaklarim yoksa banami öyle geliyor kan sonuclarim bi kac güne cikacak ve ben düsünmeden edemiyorum. Hic birsey yapasim yok ev daginik önceden boyle degildim evim tertemizdi. Ayaga kalksamda yapamiyorum. Öldürmeyi dusünuyorum kendimi. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Varmi benim gibi olan
Fibromiyalji ve romatizma da depresyonu tetikliyor, önce psikiyatri sonra da mutlaka romatoloğa görünün, çok geçmiş olsun

Evet. Kizimlada artik ilgilenemiyorum doktor bana romatizma olabilirsin dedi kan aldirdim sürekli bunu düsünüyorum ya cikarsa diye :KK43: tükürük bezlerini kurutuyomus. Internetten arastirma yapiyorum. Sanki agzim kuru gibi :KK43:. Hersey 4 ay önce başladi. Şuan cok güczüsum.
Binlerce insan romatizma ve tedavisi var kuruntu yapmayın bu kadar acilen doktora gidin..

Geçen de bir konu vardı üye romatizma yüzünden ağlıyordu. Romatizmanın çok kötü bir tipine sahibim. Deprem dede şuna Pekuysal hastalığı diye bilinenden. Böyle dramatize etmedim hastalığımı.
Kaldı ki romatizma belirtiniz yok. Yani hayat kalitenizi etkileyen romatizmal bir ağrı yaşamamışsınız. Ben 18-20 yaşımdan beri okula bile gidemez hale geliyordum.
Kızınızla ilgilenemeyecek kadar hastalığı takıntı yapmanız hiç normal değil. Yardım almanız lazım.
Yavrunuzun kıymetini bilin. Bugünlerin tadını çıkarın. Bir daha hiç bu yaşta olmayacak. Siz bu yılları bu üzüntülerle heba etmiş olacaksınız.

Geçen de bir konu vardı üye romatizma yüzünden ağlıyordu. Romatizmanın çok kötü bir tipine sahibim. Deprem dede şuna Pekuysal hastalığı diye bilinenden. Böyle dramatize etmedim hastalığımı.
Kaldı ki romatizma belirtiniz yok. Yani hayat kalitenizi etkileyen romatizmal bir ağrı yaşamamışsınız. Ben 18-20 yaşımdan beri okula bile gidemez hale geliyordum.
Kızınızla ilgilenemeyecek kadar hastalığı takıntı yapmanız hiç normal değil. Yardım almanız lazım.
Yavrunuzun kıymetini bilin. Bugünlerin tadını çıkarın. Bir daha hiç bu yaşta olmayacak. Siz bu yılları bu üzüntülerle heba etmiş olacaksınız.
Merhaba
Göz kurulugu gercekten insanin hayat kalitesini düsürüyor. Bende ileri derecede var gözlerim kirmizi batiyor yaniyor hep. Göz yaşi arttiran ilac kullaniyorum suan ama heryerde bunun tesavisi yok yaziyor gecmiyormuş :( hep böylemi yasicagim. Evet kizimlada ilgilenemiyorum artik :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back