• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim neyim var :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
38
Merhaba

Bu son 4 aydir herşeye kafaya takiyorum. Hic birşey yapamiyorum. Ağliyorum durduk yere...
Uykuluyum sürekli. Tüm vücudum seyiruyor aylardir. Göz kurulugum basladi doktor romatizma olabilir dedi kan degerlerime bakacak sanki agzimda kuru gibi duduaklarim yoksa banami öyle geliyor kan sonuclarim bi kac güne cikacak ve ben düsünmeden edemiyorum. Hic birsey yapasim yok ev daginik önceden boyle degildim evim tertemizdi. Ayaga kalksamda yapamiyorum. Öldürmeyi dusünuyorum kendimi. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Varmi benim gibi olan

Merhaba

Bu son 4 aydir herşeye kafaya takiyorum. Hic birşey yapamiyorum. Ağliyorum durduk yere...
Uykuluyum sürekli. Tüm vücudum seyiruyor aylardir. Göz kurulugum basladi doktor romatizma olabilir dedi kan degerlerime bakacak sanki agzimda kuru gibi duduaklarim yoksa banami öyle geliyor kan sonuclarim bi kac güne cikacak ve ben düsünmeden edemiyorum. Hic birsey yapasim yok ev daginik önceden boyle degildim evim tertemizdi. Ayaga kalksamda yapamiyorum. Öldürmeyi dusünuyorum kendimi. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Varmi benim gibi olan
Doğruda ruh sağlığı ve hastalıkları uzmaninin görmesi lazım , muhtemelen depresyondasinız.

O zaman hiç beklemeden devlet özel fark etmeksizin randevu alıp gitmelisiniz hemde hayata sıkı sıkıya tutunmanız gereken bir sebebiniz varken
Evet. Kizimlada artik ilgilenemiyorum doktor bana romatizma olabilirsin dedi kan aldirdim sürekli bunu düsünüyorum ya cikarsa diye :( tükürük bezlerini kurutuyomus. Internetten arastirma yapiyorum. Sanki agzim kuru gibi :(. Hersey 4 ay önce başladi. Şuan cok güczüsum.

Kendi kendime teşhiş koydum. Ben ms hastasiymisim gibj geliyor belirtileri yasiyorum. Ve romatizma belirtileri yasiyorum

Evet. Kizimlada artik ilgilenemiyorum doktor bana romatizma olabilirsin dedi kan aldirdim sürekli bunu düsünüyorum ya cikarsa diye :KK43: tükürük bezlerini kurutuyomus. Internetten arastirma yapiyorum. Sanki agzim kuru gibi :KK43:. Hersey 4 ay önce başladi. Şuan cok güczüsum.
Romatizması olupta hayatını neşeli yaşayan dolu insan var hiç takmayın bunu kafanıza evham yapmayın.
Ölümden başka her şeye çare var depresyon bunalım gelir geçer Allahın izniyle.
Gidebilirseniz mutlaka bi dr a gidin çok faydası olur.
Nefesinizin evladınızın kıymetini bilin bi yerden başlayın gerisi gelir 🥰

Merhaba

Büyü mü yapmislar acaba

Düsünün ki feci bir dis agrısı cekiyorsunuz veya dayanılmaz sancılı bir karın ağrınız var ne yapardınız?
Bakın konuyu ne güzel dogru yere acmıssınız? Ruhunuz hastalandı demek ki..Bir hekime görünün neyiniz oldugu cıkar meydana.Gecmis olsun🌸

Ama belirtilerin aynisini yasiyorum :KK43:
Bazen ne belirtiler oluyor ruhen öleceğimizi daha fazla dayanamayacağımızı hissediyoruz ama yaşıyoruz. Dr derseki ms hastasısın ona göre tedavi olup dikkat edilmesi gereken neyse dikkat edersiniz.

Merhaba

Kan sonuçlarınız çok önemli demir b12 eksikliği omega3 eksikliği ve tiroidle ilgili sorunlar bu dediklerinize benzer etkiler yapabiliyor. Bi dahiliye doktoruna gidip tam kan sayımı isteyebilirsiniz. Şayet sonuçlarınız normal çıkarsa o zaman ruhsal bi durumdan şüphelenebilirsiniz. Şifalar diliyorum.

Her tarafınızdaki kuruluk şikayeti için fizik tedaviye gidin. Romatolojiye sevk ederler sizi gerekirse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back