esteda Batuhan & Bertuğ canlarım Kayıtlı Üye 26 Şubat 2007 3.498 13 39 9 Ocak 2009 Konu Sahibi doublebump #21 hayırlı olsun kardeşim.bir ömür boyu mutluluk sizinle olsun
esra_karadeniz Aşkısının Minikkuşu :)) Kayıtlı Üye 29 Kasım 2008 926 2 43 10 Ocak 2009 Konu Sahibi doublebump #22 :Saruboceq: doublebump .!.: kızlarrr düğün günümüzü alalı ve salonumuzu tutalı çok oldu ama bende konu açıp bunu duyurmak istedim 05/07/2009 da herkesi düğünüme beklerimm:sm_cool::teytey::dance: Genişletmek için tıkla... Canım bir ömür boyu mutluluk diliyorum şimdiden.Allah hepinizi sevgiden saygıdan huzurdan ayırmasın inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq: doublebump .!.: kızlarrr düğün günümüzü alalı ve salonumuzu tutalı çok oldu ama bende konu açıp bunu duyurmak istedim 05/07/2009 da herkesi düğünüme beklerimm:sm_cool::teytey::dance: Genişletmek için tıkla... Canım bir ömür boyu mutluluk diliyorum şimdiden.Allah hepinizi sevgiden saygıdan huzurdan ayırmasın inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
doublebump Hoşgeldin bebeğim Kayıtlı Üye 23 Ekim 2008 4.198 3 39 12 Ocak 2009 Konu Sahibi doublebump #23 çok teşekkür ederim kızlarrr:))) darısı tüm bekarların başınaa:)) mısracım arkandayızz bizi aydınlat anacımm:))) ev resimlerini de merakla bekliyorum:)
çok teşekkür ederim kızlarrr:))) darısı tüm bekarların başınaa:)) mısracım arkandayızz bizi aydınlat anacımm:))) ev resimlerini de merakla bekliyorum:)
qadife Rabbim Sana Emanetiz... Kayıtlı Üye 21 Ocak 2008 6.943 2 12 Ocak 2009 Konu Sahibi doublebump #24 Hayırlı ugurlu olsun cnm Rabbim utandırmasın Bir ömür mutluluklar bir yastıkta kocayın inş
doublebump Hoşgeldin bebeğim Kayıtlı Üye 23 Ekim 2008 4.198 3 39 12 Ocak 2009 Konu Sahibi doublebump #25 amin canım :) allah herşeyin güzelini yaşatsın hepimize :)
phenomen Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2008 2.213 0 12 Ocak 2009 Konu Sahibi doublebump #26 Canım hadi Allah tamamına erdirsin ya çok heyecanlı ve mutlu olmalısın ve düğün günü kesinleşince üstünden bir yük daha kalkmıştır :)
Canım hadi Allah tamamına erdirsin ya çok heyecanlı ve mutlu olmalısın ve düğün günü kesinleşince üstünden bir yük daha kalkmıştır :)
er_ca 6-11-2012 Kayıtlı Üye 28 Kasım 2008 6.205 59 39 12 Ocak 2009 Konu Sahibi doublebump #27 çok seevindim hadi bakalım hayırlı olsun:) Allah mutluluğunuzu daim etsin bütün bir ömrü her saniyesini huzurla beraber bir yastıkta geçirin inşllah...a.s.
çok seevindim hadi bakalım hayırlı olsun:) Allah mutluluğunuzu daim etsin bütün bir ömrü her saniyesini huzurla beraber bir yastıkta geçirin inşllah...a.s.
doublebump Hoşgeldin bebeğim Kayıtlı Üye 23 Ekim 2008 4.198 3 39 13 Ocak 2009 Konu Sahibi doublebump #28 çok tşekkür ederim kızlarr:)) çok heyecanlıyım şimdi büyük eşyalarımızı da aldık :) sıra eve, perde ve halılara geldi :) onlarda artık düğün zamanına değil mi:)
çok tşekkür ederim kızlarr:)) çok heyecanlıyım şimdi büyük eşyalarımızı da aldık :) sıra eve, perde ve halılara geldi :) onlarda artık düğün zamanına değil mi:)
Sevgi Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2008 2.327 31 16 Ocak 2009 Konu Sahibi doublebump #29 aaa aynı gün düğünümüz allah ömür boyu mutlu etsin inşallahhh
nzlasm Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 264 0 16 Ocak 2009 Konu Sahibi doublebump #30 Hayırlı olsun canım :Saruboceq: Şu anki mutluluğunu eşinle beraber bir ömür boyu sürdürmeni diliyorum canım, herşey gönlünüzce olsun... :CüvCüv:
Hayırlı olsun canım :Saruboceq: Şu anki mutluluğunu eşinle beraber bir ömür boyu sürdürmeni diliyorum canım, herşey gönlünüzce olsun... :CüvCüv:
doublebump Hoşgeldin bebeğim Kayıtlı Üye 23 Ekim 2008 4.198 3 39 19 Ocak 2009 Konu Sahibi doublebump #31 sevgi0535 .!.: aaa aynı gün düğünümüz allah ömür boyu mutlu etsin inşallahhh Genişletmek için tıkla... saol canım. sanada ömür boyu mutluluklara.s. nzlasm .!.: Hayırlı olsun canım :Saruboceq: Şu anki mutluluğunu eşinle beraber bir ömür boyu sürdürmeni diliyorum canım, herşey gönlünüzce olsun... :CüvCüv: Genişletmek için tıkla... :Saruboceq: darısı tümm bekarların başınaa.s.
sevgi0535 .!.: aaa aynı gün düğünümüz allah ömür boyu mutlu etsin inşallahhh Genişletmek için tıkla... saol canım. sanada ömür boyu mutluluklara.s. nzlasm .!.: Hayırlı olsun canım :Saruboceq: Şu anki mutluluğunu eşinle beraber bir ömür boyu sürdürmeni diliyorum canım, herşey gönlünüzce olsun... :CüvCüv: Genişletmek için tıkla... :Saruboceq: darısı tümm bekarların başınaa.s.